Sari la conținut

Detinatori de Yamaha R1

kima
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pe site-ul oficial nu apare nici un dealer in romania...

mail trimis la dual tours...raspuns...zero

ma veti injura probabil insa la harley/buell/hyosung (pe titulescu) sau la suzuki se poate face test drive, conditia e sa ai vechime minim 2 ani de A... :rock:

pt Y nimic?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai ma nene ce naibi e asa greu . Preturi de intretinere? ca si la celelalte moto . Ulei- depinde de care bagi e si mai ieftin si mai scump , placute - cand trebuiesc schimbate(cam aceleasi preturi ca la alte moto) , discuri - lafel , ! Acum depide si cum iei motorul : daca are consumabile noi .. te urci ai dat cheie si go ! daca nu... mai bagi niste bani ca sa te poti plimba . Motorul in general e bun , cutia am inteles ca , face probleme in treptele 2 si 6. (Am auzitt si eu nu bag mana in foc). bafta

Link spre comentariu

Merci mult bau-bau ... exact despre asta vbesc... un kit de lant, o chestie, o maslina ..

Uleiuri ce recomandati, chestii.. .bla bla bla...

Nu de alta, dar pe tot forumul am citit ca... incepatorii pe motociclete vai ce fac ce se dau ce etc...

Eu daca-mi iau, vreau sa stiu exact ce-mi iau, cat ma costa, cum ma costa, de ce asa si nu asa.

Si daca nu va intreb pe voi care stiti despre ce vbiti, atunci pe cine ?

Link spre comentariu

hai ma nene ce naibi e asa greu . Preturi de intretinere? ca si la celelalte moto . Ulei- depinde de care bagi e si mai ieftin si mai scump , placute - cand trebuiesc schimbate(cam aceleasi preturi ca la alte moto) , discuri - lafel , ! Acum depide si cum iei motorul : daca are consumabile noi .. te urci ai dat cheie si go ! daca nu... mai bagi niste bani ca sa te poti plimba . Motorul in general e bun , cutia am inteles ca , face probleme in treptele 2 si 6. (Am auzitt si eu nu bag mana in foc). bafta

multe se aud putine sunt adevarate ... la cutie au fost si sunt probleme la modelele 98 - 02 la un moment dat(km multi si forja multa) datorita uzurii se strica pinionul de la a2a (de la forja mare i se rup dintii, in conditii de mers normal nu are nici o problema!). dupa 2003 au dublat grosimea si nu mai exista problema asta. diferenta de intretinere intre r6(fostul meu motor) si r1 nu este decat daca asa cum s-a scris mai sus vrei consumabilele de o calitate superioara. in rest livreaza putere din plin, drumuri bune sa avem :rock:

Editat de christian
Link spre comentariu

ar putea influenta dimensiunea cauciucului fata ciclistica motocicletei???

adica la r6 '99-'04, cartea tehnica spune ca trebuie guma 120/60, dar acest tip de guma este cam rar si de aceea am pus 120/70 care se gasesc pe toate gardurile (doar din '05 s-a trecut la 120/70). are vreo importanta?

Link spre comentariu

ar putea influenta dimensiunea cauciucului fata ciclistica motocicletei???

adica la r6 '99-'04, cartea tehnica spune ca trebuie guma 120/60, dar acest tip de guma este cam rar si de aceea am pus 120/70 care se gasesc pe toate gardurile (doar din '05 s-a trecut la 120/70). are vreo importanta?

merge fara nici o problema ce ai tu 120/70. nu ai de ce sa-ti faci griji

Editat de christian
Link spre comentariu

imi cer scuze ca am disparut pentru o perioada scurta de timp... joia viitoare am ultimul examen :D. ultima oara cand am fost eu nu prea era lume, in rest octav e mereu prezent :bounce:

Link spre comentariu

Acum am vazut pozele cu motorul . Il stiu , e exact langa liceul meu parcat , acolo sta proprietarul , si nu vreau sa imi dau cu parerea in necunostinta de cauza . Probabil motocicleta merge foarte bine ... dar ce iti spune tie lupa aia din bot de acolo?

si faptul ca daca te uiti mai jos de bord vezi asfaltul destul de bine? :)

Link spre comentariu

• 1 month later...