shark_iulian_003@yahoo.com Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 143, de fapt sunt 144 de motorete dar una nu are proprietar Ce replica tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) destui de putini mi se pare probabil din cauza periculozitati lumea nu se prea inghesuie sa o calareasca fratilor sa nu v-a lu-ati R1 ca muriti trebuie sa fii un ales ca sa o calaresti.... altfel.. Editat Iunie 20, 2010 de The_One_Forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 143, de fapt sunt 144 de motorete dar una nu are proprietar de fapt una s-a razvratit si si-a omorat proprietarul in timp ce facea dus..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) destui de putini mi se pare probabil din cauza periculozitati lumea nu se prea inghesuie sa o calareasca Realitatea e ceva mai simpla. Motocicletele de 1000cc sunt, peste tot in lume, sensibil mai putine decat cele de 600cc. Din motive financiare (pret, cost asigurare, consum sporit carburant), de siguranta si de preferinte personale. Cu miarul nu prea schimbi viteze, cu 600 mai mesteci ceva prin cutie. Oricum, tu, la 16 ani, nu ai nicio treaba, dpdv legal, cu R1. Nici la 18 ani nu ai treaba cu o motociclete de 1000cc. La varste d-astea toti ne credem invincibili doar ca realitatea e diferita, lucru ilustrat si la sectiunea accidente. Stai linistit, ia-ti un 125 acum, eventual un 600 dupa, nu e nicio rusine sa mergi pe o motocicleta mai mica. S-au curatat destui care au vrut sa arate tuturor ca pot mai mult, din prima. Editat Iunie 21, 2010 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 NU, in nici un caz sa nu credeti ca vreau sa imi iau R1 de la 18 sau 21 de ani eu sunt fan al seriei YZF, nici nu se pune problema ca sa pun mana pe asa ceva,eu doar eram curios daca e calarita de multi motociclisti, chiar astazi am venit din Bucuresti si am vazut 4 R1 diferite.Sa inteles gresti. Sanatate si Drum intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 In perioada 17-20iunie am fost la Hungaroring. Surprinzator de multe R1 prezente. Erau doua Sterilgarda cu suspensii fata de 12 000euro, impresionante. Anul trecut in septembrie la Panoniaring erau putine R1 prezente, chiar ma intrebam de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 In perioada 17-20iunie am fost la Hungaroring. Surprinzator de multe R1 prezente. Erau doua Sterilgarda cu suspensii fata de 12 000euro, impresionante.Anul trecut in septembrie la Panoniaring erau putine R1 prezente, chiar ma intrebam de ce. Frumoase... le-am vazut si eu pe net .... moamaaaaa daca as avea una.... as da o forja pe Magheruuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Lasa ca a ta e mai buna, are rotile aurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Lasa ca a ta e mai buna, are rotile aurii cu ceva intarzieri soseste kitul ptr furca ta de fata Andreani se misca tot mai greu iar aici ..tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Complimente. Priviti, un motor competitiv, aviz celor ce cred ca pot face performata cu doar 10k euro investiti intr-un motor de uzina. Mac' care este pronosticul pentru acest sezon. Pe ce loc va propuneti (sau cel viitor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 anul asta nu ne propunem nimic ..nu sunt bani mergem de fun cand avem timp si ne permitem bugetul este super limitat ..deci merem la economie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 stie cineva de unde iau protectii cadru de R1 2007, ieftine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 http://www.pro-fiber.com/shop/product/212/ Mesaj completat ...dat o tura azi cu 2010-le....am ramas impresionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Ma gindesc sa schimb axele cu came, poate se mai imbunatateste cuplul la turatii medii si chiar joase. Toata lumea stie de Profiber, Mac zicea ceva de 120euro cu transport inclus, dar nu mai are chef de protectii de cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Ma gindesc sa schimb axele cu came, poate se mai imbunatateste cuplul la turatii medii si chiar joase. Toata lumea stie de Profiber, Mac zicea ceva de 120euro cu transport inclus, dar nu mai are chef de protectii de cadru. lasa prostiile cu axe came ..alea se pun in special ptr a castiga la inalte si 1000rpm in plus deci jos nu te ajuta cu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Logic, asa stiam si eu. Dar mi-a soptit o pasarica ca se poate si la ture joase, depinde cum sint facute axele. O sa sap putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 ...o sa-ti explodeze preturile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 ...o sa-ti explodeze preturile.... Paulica de la Iasi si-a luat 2010. Pariu ca tu esti urmatorul? La 2007 au scazut preturile. La 2005 sint penibile. Eu am dat 7000 pe mobra si abia acum am mai investit 150euro in protectii de cadru si 100 in quick shifter luat de pe ebay. In rest, nici un ban. Astept sa va vindeti dotarile la preturi de nimic. Nu e referire directa la tine anume, la fel ai facut si cu 1000rr, bani investiti dar moto l-ai dat devreme. Eu cel putin sint convins ca nu-l schimb 3-4 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 (editat) Cu a lui Paulica de la Iasi am mers eu in tura de proba...si da...in mainile cui trebuie da rusine unui 2007-2008, oricum nu era stock...in fine Eu ma refeream ca o sa-ti explodeze preturile daca te gandesti la axe cu came & stuff...cauta preturi (chiar si pe ebay) si o sa te convingi...si nu lua in calcul doar axele pentru ca o sa vrei sa mai pui si alte lucruri in motor in momentul in care il desfaci si mai pune la socoteala si manopera pentru operatie...stiu o sa zici ca-l faci singur...da' chiar si asa kit-ul de garnituri tot trebuie sa-l iei...in fine...treaba ta Nu am zis-o cu rautate, ci doar sa-ti pui pe hartie daca merita sa intri adanc in motor sau nu. Dc vrei sa pui pariu ca eu sunt urmatorul la schimbat motorul? Ca deja a devenit banala? si ca media de varsta e 23 de ani la posesori?...mda m-a cam deranjat treaba asta....daca tu il tii 3-4 ani e problema ta si faptul ca ai bagat doar 250 euro in el...deasemenea...bravo tie. Eu am bagat pana acum mult mai mult in el si daca ma decid sa-l pastrez o sa mai bag...dar sa nu crezi ca daca o sa vand ce am pe el o sa dau la preturi de rusine. Cu 1000rr-ul poate nu stii toata povestea...asa ca nu are sens sa dai cu parerea, apropo PC-ul pe care ma sfatuiai sa-l dau cu 150 eu a fost dat cu mult mai mult unui baiat care stia despre ce e vorba si nu cauta doar ocazii. Ce am observat eu la romani: daca e sa cumpere ceva...e criza frate...sa fie impecabil (eventual nou) la pret de rusine...si eventual sa mai dai si ceva in plus moka; daca e sa vanda ceva sh...preturi aproape ca cele de nou si eventual sa il si cauti tu prin oras....astia suntem La mine daca apare ceva mai nou, mai performant si pot sa mi-l permit chiar si cu efort...nu stau pe ganduri...tot fiare sunt, nu ma fac ele pe mine punct. Editat Iulie 8, 2010 de brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iulie 12, 2010 Share Postat Iulie 12, 2010 (editat) JAGI, uite ce ziceam. Gata asamblate. Singurele lucruri care vin separat sunt piston ring-urile, acestea fiind sub forma de benzi. Editat Iulie 12, 2010 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 JAGI, uite ce ziceam. Gata asamblate. Singurele lucruri care vin separat sunt piston ring-urile, acestea fiind sub forma de benzi. ai montat jucariile? Mesaj completat cateva ture pe euroring .. o caldura incredibila .. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Mac, mai ceva ca un film. Am stat cu inima stransa sa vad daca reusesti sa-i depasesti. Daca tu spui ca ai reusit sa faci ceva, sa nu fiu si eu mai prejos. Am reusit cu baietii din club sa finalizam designul si macheta pentru niste manusi noi, pt oras Ce spui ? Cum arata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowlzx Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 R1 2001 ... Mesaj completat aveti careva cumva o toba mai misto pt modelul 2001 ? contracost binenteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Am vazut azi cum se face o modificare a puterii in functie de turatie . Simplu de tot, investitia initiala e destul de mica, practic,muta curba de putere. Din axele cu came stock, doar se muta pozitia lor citeva grade, intake separat de exhaust. Aici schimbarea a fost pt mai multa putere in ture inalte, sa aibe explozia de la Yamaha.. A iesit ceva. Daca vrea cineva carboane de pe profiber dati un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Naiba sa-i ia pe astia de la Yamaha. La 09 internalele nu mai sunt prinse de partea de jos a furcii prin surub ci sunt insurubate direct. Asta inseamna ca nu mai merge nici o smecherie cu scule de impact, trebuie chestia aia de la Yamaha/Ohlins/Traxxion. Sau o replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate