Raul_R1 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 merci frate faza este ca nu stiu de ce la dat afara si pe unde anume oricum o sa ai schimb filtrele si uleiul o sa ai bag ceva bun, sa vad daca mai face la fel stie cineva care e cel mai bun fel de ulei pt Yamaha R1 din 99 multumesc Motul 7100 ...intra 3 L Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Cel mai bun e Motul 300V Factory Line. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 pana la urma imi recomanda si mie cineva un service sa-mi schimbe statorul de la incarcare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Cel mai bun e Motul 300V Factory Line. a intrebat care e recomandat pentru r1 99 ...nu care e cel mai bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyR1 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) pana la urma imi recomanda si mie cineva un service sa-mi schimbe statorul de la incarcare? salut iti dau eu pe cineva 0766729359 sa bag si eu mobra mea Editat Octombrie 11, 2008 de gabyR1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
192100 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Va rog pe toti detinatorii de R1 sa ma ajutati sa imi vand Motocicleta ! este vorba de un YAMAHA R1 din 2006, cu rulaj de 8000 de km , cumparata de noua din reprezentanta, intretinuta cu cele mai bune consumabile, are multiple accesorii : linie de tobe titan MICRON , furtune frana GARFER , sacrite GILLES TOLING , crash paduri originale YAMAHA, filtru aier K&N, placute frana fata -pate, BREMBO, invelis de carbon pe intreg cadrul, xenon, ulei MOTUL cu care am parcurs 500 km, tranzmisia in stare perfecta, merita vazuta in realitate. La pretul de 7100 eur !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Va rog pe toti detinatorii de R1 sa ma ajutati sa imi vand Motocicleta ! este vorba de un YAMAHA R1 din 2006, cu rulaj de 8000 de km , cumparata de noua din reprezentanta, intretinuta cu cele mai bune consumabile, are multiple accesorii : linie de tobe titan MICRON , furtune frana GARFER , sacrite GILLES TOLING , crash paduri originale YAMAHA, filtru aier K&N, placute frana fata -pate, BREMBO, invelis de carbon pe intreg cadrul, xenon, ulei MOTUL cu care am parcurs 500 km, tranzmisia in stare perfecta, merita vazuta in realitate. La pretul de 7100 eur !!!! e inmatriculata in RO? unde te dai cu slickurile alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
192100 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 da e inmatriculata in Romania. Iar pentru mine slicurile prezina o siguranta mult mai mare decat cele cu creste, desi le schimbi mult mai des, mai ales cauciucul spate, fiind mai moale ca compozitiese -motorul cu putere mare se duce mai repede, ma dau putin cu ea, evit iesirile in oras si plimbarila lungi asta se vede si pe km care i are motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Va rog pe toti detinatorii de R1 sa ma ajutati sa imi vand Motocicleta ! este vorba de un YAMAHA R1 din 2006, cu rulaj de 8000 de km , cumparata de noua din reprezentanta, intretinuta cu cele mai bune consumabile, are multiple accesorii : linie de tobe titan MICRON , furtune frana GARFER , sacrite GILLES TOLING , crash paduri originale YAMAHA, filtru aier K&N, placute frana fata -pate, BREMBO, invelis de carbon pe intreg cadrul, xenon, ulei MOTUL cu care am parcurs 500 km, tranzmisia in stare perfecta, merita vazuta in realitate. La pretul de 7100 eur !!!! Super tare pretul ! Merita..la cat ai bagat in ea ..cred ca o dai cam ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) da e inmatriculata in Romania. Iar pentru mine slicurile prezina o siguranta mult mai mare decat cele cu creste, desi le schimbi mult mai des, mai ales cauciucul spate, fiind mai moale ca compozitiese -motorul cu putere mare se duce mai repede, ma dau putin cu ea, evit iesirile in oras si plimbarila lungi asta se vede si pe km care i are motocicleta ! Mai bine ai invata sa scrii sau sa vorbesti romaneste corect, si pe urma sa vii cu prostii din astea ca slickurile sunt mai bune. Intr-adevar sunt mai bune, insa pe circuit si nu pe strada unde a fost data si mobra asta de i-au sarit capacele. Nu zic ca nu ar fi buna sau ar avea vreo problema R1-le asta, insa cumperi motor de pista pt pista. Nu vii aici cu gogosi ca mergi rar si slickurile sunt bune pe strada, ca mai sunt si persoane care se pricep P.S. : Galfer , Gilles Tooling, etc ... si mobra e luata din Cluj, nu ? Editat Octombrie 17, 2008 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 sincer........... mobra a fost a unui preot si mergea cu ea doar la slujba de duminica ,asa se explica km. astia putini. pt. ''netistii'' astia mici care o ard toata ziua pe forum,e motocicleta visurilor lor chiar daca e data la maxim in pista, "iti dai seama frate ......,R1 cu cauciucuri dinalea de curse ..........,p'asta o iau !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 sincer........... mobra a fost a unui preot si mergea cu ea doar la slujba de duminica ,asa se explica km. astia putini.pt. ''netistii'' astia mici care o ard toata ziua pe forum,e motocicleta visurilor lor chiar daca e data la maxim in pista, "iti dai seama frate ......,R1 cu cauciucuri dinalea de curse ..........,p'asta o iau !" ) oricum daca nu este Valentino Rossi si nu are nr 46 pe spate nu vad cum in 8000km sa fi rupt in doua un R1 ) in nici un caz nu Roman in Romanai ) cred ca mai rau a avut de suferit motorul meu pe gropile din capitala decat in cluj, parca de acolo spuneau baietii ca au vazut motorul Bafta la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
192100 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Eu nu am venit aici sa ma cert ci am vrut sa imi vand motorul, despre care vb. discutam dar mai trec 2-3 sexoane de mers la mare si tu doar vei visa la easa ceva , pote lumea sa vina sa il vada, sa mergel la un cunoscator sa i faca o diagnoza, pana la urma nu vand mata in sac . motocicleta e cumparata din tara de la repezentanta chiar la aparitie, nush cine face (eu sigur nu) mai mult de 8000 de km in 3 sezoane tinand cont ca nu i o motocicleta care ti-o iei sa te scoata in lume sa faci calatorii ! Anuntul este in continuare valabil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Eu sezonul acesta am facut 4000km din iunie pana acum , si mai stiu pe cineva care a facut aprox. 15000 km intr-un an , deci poate s-o tii in vitrina sa faci 8000km in 3 ani...Recunosc , e o motocicleta foarte frumoasa...Bafta la vanzare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
192100 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 iti multumesc colegu , si daca i cum zici u si voi avea bafta in loc de bere dau un schimb de ulei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Salutare ... am si eu nevoie de sei(in special saua pasager) pt coditza din imaginea de mai jos [R1 2004-2006] . Are cineva in plus ? Si aveti idee daca se potrivesc si seiile din alti ani de productie ? Eu am o Yamaha FZR si vreau sa ii modific codita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Eu stiu ca nu se prea potriveste alta sa....Poti gasi pe ebay.com o gramada.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
192100 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 potriveste pe 2004-2006 cea de la modelul mai nou 2007-2008, problema e diferenta de culoare cele mai mule de pe 2007-2008 is modelele alb cu rosu la cre saua i rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 potriveste pe 2004-2006 cea de la modelul mai nou 2007-2008, problema e diferenta de culoare cele mai mule de pe 2007-2008 is modelele alb cu rosu la cre saua i rosie. nu ma deranjeaza culoarea..problema e cu cat e mai nou modelul..cu atat sunt si seile mai scumpe .Oricum e bine de stiut . In ultimul caz imi fac eu baza in forma care trebuie din plastic..si ma duc la un tapiter sa mi-o imbrace, dar nu iese la fel de frumos ca cea originala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
192100 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 da un anunt pe net, sunt motoare accidentate care se vand pe piese, si poate ai noroc si u ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 da un anunt pe net, sunt motoare accidentate care se vand pe piese, si poate ai noroc si u ! Am dat deja anunt, si am si sapat pe forum...dar nimic pana acum . Mai astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Am dat deja anunt, si am si sapat pe forum...dar nimic pana acum . Mai astept... Astepti sa se accidenteze cineva de ce nu incerci sa o faci la comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Buna tuturor....am si eu o intrebare....e chiar asa naspa ca incepator sa imi iau un r1?nu sunt maniac al vitezei...am scutar de 2 ani...deci m-am cam obisnuit cu traficu din brasov...oare e o problema?o voi putea stapani? :bounce:am uitat sa mentionez ca as fi dispus sa da vre-o 2 mi de euro....oare gasesc ceva bunicel? Editat Octombrie 24, 2008 de bostoaica2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Buna tuturor....am si eu o intrebare....e chiar asa naspa ca incepator sa imi iau un r1?nu sunt maniac al vitezei...am scutar de 2 ani...deci m-am cam obisnuit cu traficu din brasov...oare e o problema?o voi putea stapani? :bounce:am uitat sa mentionez ca as fi dispus sa da vre-o 2 mi de euro....oare gasesc ceva bunicel? Daca ai mintea la acceleratie atunci nu are cum sa-ti faca rau. Din contra as spune eu, tehnologiile inglobate in el te ajuta sa o ti pe trasa ideea si poate intr-o zi sa-ti salveze vita. PS iti spun in cunostinta de cauza.... un fost incepator pe R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate