high_dive_eagle Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Am inteles cum e treaba. Tre' sa ma pazesc si sa nu ma dau la "catzele" necunoscute sau cu pedigriu pi naspa... Asta e' nime' nu'i perfect! ...ni'macar natura(umana)! @Kali: Succes Pandeleeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 vecinii mei s-au intors din tarile calde si noua generatie de pui este gata de primul zbor din cuib Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 randunicile sunt CEVA FOARTE DEOSEBIT! AI GRIJA DE ELE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 vin de vreo 5-6 ani la usa la mine , si-au mai facut acum un cuib , aia mici s-au facut mari si nu mai incap cu totii in "casa familiala" si "anl-ul lor lucreaza" , nu vor sa ajunga ca aia de pe afis , dar cred ca ma duc sa-i parasc la disciplina in constructii , nu cred ca au autorizatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ea e albusa..are deja 7 ani si la cele mai nou maxim 10 kilograme ale ei plus picioarele lungi si fata de ogar, nu s-ar zice ca are varsta asa de respectabila nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Acum 10 pagini v-o prezentam pe iubita mea Dita... Cum odorul nu a vrut sa stea singura (noi mai si muncim) i-am facut cadou o surioara....acum nu prea mai avem casa...pentru ca au devastat tot ce se putea devasta...si culmea ele inca gasesc de devastat... Editat Iunie 24, 2008 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Din pacate si acuma astept dupa niste aprobari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Din pacate si acuma astept dupa niste aprobari Sa il/o cresti unde? In casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ferma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Din pacate si acuma astept dupa niste aprobari din pacate o sa se cam chinuie bietul animal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) my baby: Editat Iunie 25, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Rita, 7 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Rita, 7 ani... Vai sunt lesinata dupa lupi... toti sunt frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Vai sunt lesinata dupa lupi... toti sunt frumosi asa este, dar Rita mea e cea mai frumoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 /index.php?...t&p=1281333 o galeata de pui!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Poze noi. Nu stiu daca am pus poze si cu Pisi, ca n-am mai postat demult pe topicul asta, so... Eeeeeeeniuei, acelasi Buba, in prezent 11 anisori (inca 3 si ne scoatem bulitin ) si Pisi, o terorista. Ca na, ea e tanara, are chef de joaca, si mi-l terorizeaza pe albinos. In fine, poze: Pisi, timida ca o don'shoara. De fapt, dormea bustean. Pisi si Buba, ora de somn. Ia sa vedem, leleo, ce-o mai fi pe-afara? Cine cu cine... cand si cum? Hmmm, I think this is not a toilet. It's too high! As pune poze si cu perushul adus de-afara de Buba in bot (prada lui de razboi din ziua norocoasa), dar n-am poze cu el. L-a salvat mutter, ca altfel... Oricum, e un perush albastrui, deci nu mare lucru de vazut. Use your imagination. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 cred ca am mai scris o data chestia asta , ei sunt silda si paco , paco vrea o prietena,poate ii facem cunostinta ritei cu paco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 El e Bucky, are 9 ani si e un brack german metis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 paco si silda paco tot paco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nenea Adminu', umbla zvonu ca ai o frumusete de catelusa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) al meu Max, aproape 8 ani si Riciu' 5 luni, pe care l-am luat de pe strada si apoi l-am dat la cineva la curte se jucau si s-au inteles foarte bine impreuna, nu va lasati inselati de "violenta" imaginilor, ala micu provoca scandalul de cele mai multe ori... Editat Iunie 25, 2008 de ScareCrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 3 broaste testoate... una de 15 ani, restu doua de 10 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanga Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 un budgerigard [ perush adica ] de 2 ani foarte horny o sa pun zilele viitoare un filmuletz cu dovada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) Tina, fata de 3 luni a lu' băiatu-Ciobănesc Românesc de Bucovina. Editat Iulie 27, 2008 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate