Adrian M. Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Chiar acum, ivan pedala a spus: No...ca parchez la limita lantului...plus un metru! Ca altfel, sigur asa ar face! Cand a ajuns in garaj, de oftica, mi-a ros un furtun (din ala de udat gradina, fiindca nu a ajuns la motoare)! M-am baricadat si mereu trebuie sa gasesc solutii ca sa salvez cate ceva prin batatura, ca asta mic nu iarta nimic! Solutia e simpla. Asigura i permanent un stoc de.... Dusmani de rontait:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Aha...vreti sa scapati de mine de pe forum...inteleg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Acum 7 minute, ivan pedala a spus: Aha...vreti sa scapati de mine de pe forum...inteleg! Nuuu, dar as avea clienti de adus, sa i molfaie nitel dulaul:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 E bine venit (sau bine molfait!), il astept (mai ales Sasha)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 george05,cat are curtea ta? Asa da viata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Pai...vreo 500 m2, iar potaia are un cablu terestru pe care culiseaza lantul de vreo 20 m, plus vreo trei metri de lant, doua custi (pe care le-a cam consumat) si...ce-a mai ramas in urma lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 A lu' george e mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Acum 2 ore, iulia_boris a spus: george05,cat are curtea ta? ... Acum 1 minut, iulia_boris a spus: A lu' george e mai mare... Da...normal, ca nu are garduri! Ete...nah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 (editat) Sunt mica dar voinica ! 20190326_211006.mp4 Ieri seara cand am ajuns acasa dupa 3 zile de alergat prin curte pe la tara a cazut lata la propriu Nici nu a mai avut putere sa se aseze cumva. Editat Aprilie 1, 2019 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Ivan,esti individios.. Silver,Yorkie,candva,pazeau sufertasele cu mancare ale minerilor sa nu fie atacate de sobolani..In fond e neam de Terrier asa ca au destula agilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Acum 1 oră, iulia_boris a spus: Ivan,esti individios... ...Pe cine, pe ce...?! Nu am asemenea sentimente, in schimb ma bucura pe zi ce trece evolutia potaii mele, fiindca a venit caldura si stam din ce in ce mai mult impreuna! Dar asta nu inseamna ca nu mai face prostii...ar fi culmea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Eu credeam c-ai inteles aluzia,ca o gluma,cu aia mai mare..Al tau inca este copchil si normal ca face prostioare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Stai calma, am gustat glumita...si de obicei le gust, numa' ca tu nu te-ai prins ca a lu' George e mai mare fiindca n-are garduri! Ceva gen...no limit! Merg la masa...ca paznicu' meu imi haleste si tacamurile, asta nu stie sa pazeasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 (editat) Acum 13 ore, iulia_boris a spus: george05,cat are curtea ta? Asa da viata.. 5 ari in spatele casei,4 ari in fata si 2 ari pe laterale. Si va creste anual cu cate 1 ar in urmatorii 3 ani(deh, avioane in cap cu casa de hobbit sub pamant si alte nebunii pt actualul mucos si cel/cei ce urmeaza) Momentan santier mai mult decât curte dar in 4 saptamani de saptamana viitoare de luni, paradis. Nah, cu 2 berbeci de catei si cu un kinder turbo e nevoie de spatiu. PS:haioasa discuția despre cine o are mai mare. Editat Aprilie 1, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Pardon gaspadin Ivan,crezusem ca n-am fost destul de explicita.. george,inseamna ca de la apa a ta se tot mareste.. Da' si mie reteta.. La anul si cainii mei vor avea curte la dispozitie..Abia astept. Editat Aprilie 2, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Acum 10 ore, iulia_boris a spus: george,inseamna ca de la apa a ta se tot mareste.. Da' si mie reteta.. Efectul Ardeal. Toate-s pe dos aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 La 21.03.2019 la 17:49, iulia_boris a spus: Da' asta micu' nu haleste doar 2-3 fire..In general ei o vomita..Dar nu mereu..Se spune ca diversele probleme stomacale ii fac sa haleasca iarba. A mea haleste iarba mereu si nu are probleme stomacale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Aia haleste tot ce prinde verde..Si vopseaua de pe banca..Iti vor cheli toti pomii..Da' cine face branza buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 (editat) Nu chiar tot, prefera salata, frunze de iasomie, vita, tramdafir, uraste gazonul. E o simpatica, razi numai cand o vezi si nu e proasta deloc. Multe lucruri le-a invatat mai repede decat cainele. Nevoile 99% in litiera ( talasiera) de a doua zi. Asta ca sa ne laudam putin. Editat Aprilie 4, 2019 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 Bogdan, tu ti-ai luat capra ca te-ai saturat sa tunzi iarba si buruienile din curte, recunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 hahahahah :))) ce animal de companie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 Baiatul meu. Are o viata foarte grea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 O fi vreun pufos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 Gheorghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 De-ajutor in garaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate