george05 Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 (editat) Acum 13 ore, iulia_boris a spus: george05,cat are curtea ta? Asa da viata.. 5 ari in spatele casei,4 ari in fata si 2 ari pe laterale. Si va creste anual cu cate 1 ar in urmatorii 3 ani(deh, avioane in cap cu casa de hobbit sub pamant si alte nebunii pt actualul mucos si cel/cei ce urmeaza) Momentan santier mai mult decât curte dar in 4 saptamani de saptamana viitoare de luni, paradis. Nah, cu 2 berbeci de catei si cu un kinder turbo e nevoie de spatiu. PS:haioasa discuția despre cine o are mai mare. Editat Aprilie 1, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Pardon gaspadin Ivan,crezusem ca n-am fost destul de explicita.. george,inseamna ca de la apa a ta se tot mareste.. Da' si mie reteta.. La anul si cainii mei vor avea curte la dispozitie..Abia astept. Editat Aprilie 2, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Acum 10 ore, iulia_boris a spus: george,inseamna ca de la apa a ta se tot mareste.. Da' si mie reteta.. Efectul Ardeal. Toate-s pe dos aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 La 21.03.2019 la 17:49, iulia_boris a spus: Da' asta micu' nu haleste doar 2-3 fire..In general ei o vomita..Dar nu mereu..Se spune ca diversele probleme stomacale ii fac sa haleasca iarba. A mea haleste iarba mereu si nu are probleme stomacale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Aia haleste tot ce prinde verde..Si vopseaua de pe banca..Iti vor cheli toti pomii..Da' cine face branza buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 (editat) Nu chiar tot, prefera salata, frunze de iasomie, vita, tramdafir, uraste gazonul. E o simpatica, razi numai cand o vezi si nu e proasta deloc. Multe lucruri le-a invatat mai repede decat cainele. Nevoile 99% in litiera ( talasiera) de a doua zi. Asta ca sa ne laudam putin. Editat Aprilie 4, 2019 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 Bogdan, tu ti-ai luat capra ca te-ai saturat sa tunzi iarba si buruienile din curte, recunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 hahahahah :))) ce animal de companie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 Baiatul meu. Are o viata foarte grea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 O fi vreun pufos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 Gheorghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 De-ajutor in garaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 Era cam liniste de dimineata. Cred ca isi cauta osul pierdut A scos toti bulbii de flori si si-a ingropat soricelul de jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 Gheorghe ,neaos romanesc..Frumos baiatu'! Ivan,astepta sa vada cam ce-ar mai putea strica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 1 oră în urmă, iulia_boris a spus: ...Ivan,astepta sa vada cam ce-ar mai putea strica? Deja pusese ochii pe un cleste cu manere din plastic, moi...acum nu mai are manere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 Dezvolare imobiliara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Nani de dupa-amiaza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Acum 7 ore, Latomeru a spus: Max in da haus https://files.fm/u/jsgejsrx Ti-ai luat jucarie noua? Sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Bebe mic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Oricum la minte tot mici raman.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 E un caine sau o fi vreun pufos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Nu, n-am chemat pompierii, se dă singură jos de la postul ei de observație preferat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Azi l-am intalnit in Herastrau pe motanul Danila, nu e prima oara cand il ilntalnesc. Stateam pe o banca si a trecut prin spatele meu si se indrepta spre Beraria H, ii lipsea un ochi... mi-era mila de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 Sigur se ducea la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 Herastraul are multe pisici..Noi ne vedem zilnic cu vreo 2 negre tuci pe la Pescarus..Nici nu mai fug de Cyrus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate