fuchsia Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Tina-Augustina, am luat-o de la un adapost si ne era teama sa nu consume pisici, ca nu stiau cei de acolo ce obiceiuri are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Ca preventie pt viermii la inima eu ii dau cate 1 pastila de Ivermectina la inceputul lunii.Exista deparazitantul intern Milbemax care la fel ,are efect pe dirofilarii. Alex,voi stati la mare cate o luna? Ca ai zis de rulota.Toti cei cu rulote ,in general,au piticanii ca a ta.. Fuchsia,in general cainii din adaposturi se tem tot de caini.Pt ca ei s.au batut cu alti caini nu cu pisici.Am vecina cu un caz similar si mi.a dormit o noapte ,una dintre pisicile mele, la ea pt ca idioata fugise pe scari.Altfel cainele este agresiv cu alti caini dar cu pisica mea n.a avut nimic.Acum si vecina are o pisica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 16, 2019 Share Postat Mai 16, 2019 Asa e, si ea a venit cu frica de haita. Daca vede pana si doi caini in aceeasi gashca bate in retragere, chiar daca sunt pechinezi. La caini solo nu are probleme indiferent de marime, e prietenoasa cu toti si toate. A mai avut niste sechele, intepenea cand vedea carje, bastoane, carucioare de piata, saci de gunoi, saci de santier, barbati inalti. Intepenea la modul ca paraliza pur si simplu de frica si trebuia sa aleg alt drum, ea stie ce o fi patit pe strazi... In primele doua zile era terifiata si de scari si ma plimbam cu ditamai dihania in brate patru etaje I-am aratat incetisor ca nu pateste nimic si acum i-au trecut toate astea, dar la frica de mai multi catei inca lucram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 (editat) Din pacate anumite traume nu se vindeca..Si eu sunt cumva in situatia ta adica ,pe la anu',ma voi muta la curte si voi recupera o catea dintr-un adapost unde o tin.Doar ca a mea n-a fost batuta sau fugarita,nemancata.Eu am furat-o de la un post de paza doar pt ca imbecilii aia o tineau intr-un 1m de lant tot timpul.Eu am 4 pisici si va trebui gestionata problema cu tact.Dar am un presentiment ca nu voi avea probleme in sensul asta. Editat Mai 17, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 Ajutor in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 La 16.05.2019 la 8:45, iulia_boris a spus: Alex,voi stati la mare cate o luna? Ca ai zis de rulota.Toti cei cu rulote ,in general,au piticanii ca a ta.. Stam mai mult de o luna in functie de buget,de fapt sta nevasta si juniorul si bineinteles Bestia Eu vin in weekend-uri cu moto...va da-ti seama ce chin pe mine sa fac naveta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 La 15.05.2019 la 10:20, silvian74 a spus: Am prins hoata la carnita Bine ca ai specificat altfel lumea credea ca acolo e litiera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 (editat) Să profit de dezlegarea la posturi/postări! Editat Mai 23, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Cat curaj ai sa tii vazele alea pe acolo..Ori ai doar 1 pisica si atunci e de inteles.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Acum 9 ore, iulia_boris a spus: Cat curaj ai sa tii vazele alea pe acolo..Ori ai doar 1 pisica si atunci e de inteles.. Are pisica RCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 24, 2019 Admin Share Postat Mai 24, 2019 Pusoiul Ricky. Un an jumate, înalt și lung, 6.3 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Privirea incruntata nu a disparut pana nu a primit ceva de mancare, numele ei este Cersetoarea si este cea mai parsiva feline pe care am intalnit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Pui de catel deschisi pentru adoptie. Adopta o fericire! Nu, serios! Cateii sunt pentru adoptie :)) Se pot vedea in zona strada drumul intre tarlale, Bucuresti. Au o luna si o saptamana, sunt nevaccinati si mama e de talie mare. Haideti sa le gasim un camin, nu pot fi tinuti prea mult timp, mama este caine luat in grija noastra, la locul de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Poate o si sterilizati daca tot ziceti ca-i de la voi de la munca..Ai mei de la munca erau toti sterilizati.E plina Romania de pui pe care nimeni nu-i vrea..Sunt frumosi si sper sa-si gaseasca stapani responsabili si nu idioti care sa-i tina o viata legati in lant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Am gasit o firma in Germania o firma care face niste atase faine. Numai bune pentru caini. http://www.kalich.de/Schwenker Uite si un filmulet misto cu un K1600 cu atas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Acum 8 ore, iulia_boris a spus: Poate o si sterilizati daca tot ziceti ca-i de la voi de la munca..Ai mei de la munca erau toti sterilizati.E plina Romania de pui pe care nimeni nu-i vrea..Sunt frumosi si sper sa-si gaseasca stapani responsabili si nu idioti care sa-i tina o viata legati in lant.. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 Sterilizarea mamei este pentru mine, în momentul asta, ultima grija. Principalul meu scop e sa dau puii. Pe câinele asta l-am găsit aici, atunci când m-am angajat la noua firma, acum 3 luni. Și e prima serie de pui, mama e tânără. O sa o sterilizam fără doar și poate, nu e asta subiectul discuției și scopul pentru care am postat aici. Hai sa găsim o adopție pentru pui, mai întâi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 2, 2019 Share Postat Iunie 2, 2019 Plimbarea inainte de culcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 3, 2019 Share Postat Iunie 3, 2019 Daca e pranz, somn sa fie. Probabil si-a adus aminte vreun banc, dormea zambind. Iar asta micu' pazea masina sa nu se evapore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 3, 2019 Share Postat Iunie 3, 2019 Ala micu,il pazea pe ala mare ,ca sa nu vina hotii sa ii tulbure somnul !! Sau.....mai rau...ii tinea de sase sa nu vina stapanul sa il prinda dormind in post !! Vezi ca smecherii lucreaza in echipa,se acopera unu pe altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 3, 2019 Share Postat Iunie 3, 2019 Si astea ar fi niste variante. Tinand cont ca ala mare e surd in proportie de 99%,asta micu' compenseaza. Aude si tantarul cum sforaie. Sa vezi cand se apuca ala mare de latrat "by default", zici ca e locomotiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 8, 2019 Share Postat Iunie 8, 2019 Piticii la plimbarea de astă-seară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 Ce voiosi sunt! Sa inteleg c-ai adoptat la greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 Cam asa ceva Acum am 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 Respect maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate