george05 Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Cu durere-n bascheți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Varianta în șosete : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 Care e intrusul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 La 13.11.2019 la 19:53, pinnochio a spus: Ce soluții magice aveți împotriva purecilor? Mă lupt cu purecii cățeilor,de ceva vreme,și se pare că pierdAm tot dat cu Parakill,se pare că l-au diluat,nu are efect,doar(decât) 2 zile.La fel și curelușele anti pureci.Nu știu ce să mai fac. Parakilul nu prea mai face fata.... Am inceput anul si practic le-am dat constant cu parakil si au fost relativ ok. Spre sfarsit in schimb (cam din septembrie) s-au umplut de purici. A trebuit sa iau altceva ( Stronghold ). Doar asa am scapat. Dar scump. In jur de 57 ron bucata x 6. Parakilul ma coafa in special ca e universal ( si pisici si caini, si mai slabi si mai grasi). Sa speram ca la anul isi vor reveni. Incearca sa dai cu parakil si atunci cand nu se mai poate baga ceva mai scump. Imi inchipui ce inseamna asta la cati ai. VID_20191115_182155.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 Si pisicile mele incearca sa-i haleasca coada cainelui..O incantare sa-i privesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Paznic de nadejde la zi aniversara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Mini-vanatorul familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Nu i al meu dar e simpatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Și f prietenos..Frumos baiatu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Acum 9 minute, iulia_boris a spus: Și f prietenos..Frumos baiatu'.. E un pupacios incurabil. Se baga în sufletul tău, dacă l bagi în seama. Grav:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Așa sunt boxerii, am avut și eu. E al Metalului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Acum 7 ore, john17 a spus: Așa sunt boxerii, am avut și eu. E al Metalului? Ala i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Nero a crescut. De la un catelus de 4 Kg a ajuns deja aproape la 9 Kg. Usa de pisica pe unde intra va ramane cat de curand mica Si daca tot avem usa de pisica am zis sa asortam locul si cu o pisica. Care evident ca asemeni oricarei mitze serioase e zudruncinata rau la cap: VID_20191129_200447.mp4 Asa ca dezastrul incepe sa se profileze: Motanul mananca mancarea lui Yoyo, drept urmare el il fugareste cand apuca si pisoiul sare drept in ghivecele cu flori spre disperarea sotiei. Nero nu se lasa mai prejos si ieri seara a halit ultimul boboc de trandafir rosu (petalele din prima poza), iarasi spre disperarerea doamnei. In plus s-a gandit ca nu ar fi rau sa redecoreze holul. Asa ca ne pregatim psihic pentru momentul cand vor ajunge fi toti trei in casa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Bun venit in club. Cainele meu (al mai mare) tot un pic sandilau este. Drept urmare era normal sa fie cel mai bun prieten al celui mai sandilau pisic (ala mic). Sa vezi haos in casa. Si eu ma ingrozazesc de vremea ce vine cand va mai creste pisoiul si chiar o sa poata ajunge peste tot. Dar sunt si simpatici. Sa te bucuri de ei. PS:De unde ai luat usa pentru pisica? Un link ceva.... VID_20191129_205622.mp4 VID_20191129_205707.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Daca imi aduc bine aminte usa de pisica am luat-o acuma vreo 6 ani de la Animax. Intre timp au aparut tot felul de alte modele. M-am uitat si eu pe site-ul Animax. Frate cat s-au scumpit!!! Am dat pe usa vreo 150 de lei. Acuma este aproape dublu! Vad ca pe la Zooplus au ceva mai bun ca pret: https://www.zooplus.ro/shop/pisici/plase_usite_pisici/usite_clapete/usite_4_sisteme_blocare/244105?gclid=CjwKCAiArJjvBRACEiwA-Wiqq8ixfLTYQO2Z0_lOwxBdUWN8whX-Jxpa1LXcMjyxu_Uyc0Yiy5GoRBoCkdgQAvD_BwE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Foarte tare. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 4, 2019 Share Postat Decembrie 4, 2019 E Olîi...Cățelușa a mai veche din haită,are respect deosebit,de la noi,oamenii,și de la ceilalți căței din haită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 5, 2019 Share Postat Decembrie 5, 2019 Șefa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 7, 2019 Share Postat Decembrie 7, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 7, 2019 Share Postat Decembrie 7, 2019 Prima zapada pt golden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 7, 2019 Share Postat Decembrie 7, 2019 (editat) Am crezut ca raman fara aer de la atata ras. Zici ca era "fumat". Pe burta, pe spate, pe laterale, in bot, incerca sa se bage sub zapada. Cat despre Sky, el e fericit ca mananca zapada in loc de apa. Editat Decembrie 7, 2019 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 8, 2019 Share Postat Decembrie 8, 2019 Vezi ca poate face laringita daca haleste prea multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 8, 2019 Share Postat Decembrie 8, 2019 Nu face altceva decat bucurie. Mananca de peste 10 ani, dar nu e gogoman. Mananca doar cat ii pica bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Decembrie 12, 2019 Share Postat Decembrie 12, 2019 (editat) iubire mare intre astia doi: La 13.11.2019 la 19:53, pinnochio a spus: Ce soluții magice aveți împotriva purecilor? Mă lupt cu purecii cățeilor,de ceva vreme,și se pare că pierdAm tot dat cu Parakill,se pare că l-au diluat,nu are efect,doar(decât) 2 zile.La fel și curelușele anti pureci.Nu știu ce să mai fac. incearca si asta. Am comandat eu de la zooplus (multam inca odata @Silver Arrow chiar merita sa comanzi acolo)si pare ca face ceva. E misto ca e spray si poti da si pe animale si in locurile pe unde stau. E sticla destul de mare. Ajunge linistit la 10 -20 caini, cred. Probabil nu e asa bun ca altele dar pare oricum mai bun decat parakil-ul. Si miros si caini mai frumos:). https://www.zooplus.ro/shop/caini/igiena_ingrijire_caini/tratament_purici_capuse/spray_uri/434465 Editat Decembrie 12, 2019 de chucki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 12, 2019 Share Postat Decembrie 12, 2019 Eu pe al meu il dau cu Advantix, isi face treaba f bine. In schimb, ce problema am acum cu el, se scarpina in disperare de vreo saptamana, doua... nu i-am schimbat alimentatia, singura chestie ca e posibil sa fi halit mai multa paine si biscuiti, de la fi-miu. Nu stiu in ce masura afecteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate