iulia_boris Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Boss de boss.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 (editat) Pai cand am ajuns prin Padurea Bogatii cam au inceput sa stranga hainele asa ca am bagat-o la paturica. Cel mai tare a fost pe Cheia. Am mers incet si atunci a stat exact cum o vezi in poza, cu capul pe afara. Iar dupa Valenii de Munte fiind mers in coloana a fost foarte atenta la ce se intampla Editat August 3, 2020 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Era de-al casei, vara il gaseam zilnic langa pompa de apa din gradina, se hidrata...asta pana in ziua in care l-a zarit si blanosu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat August 5, 2020 Share Postat August 5, 2020 Și ultima mea achiziție. Altă șugubeață care trage să stea numai unde nu trebuie. Are piciorul din spate stânga rupt din bazin. Medicul a spus că o să fie ok, nu trebuie operată, deja a prin calus în locul respectiv și a început să se joace. Fetele de la cabinet i-au pus numele de Ciufulici. Integrarea între celelalte pisici ce le dețin a fost un pic dificilă, dar acum totul este bine. Mno, să ne trăiască blănoșii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 5, 2020 Share Postat August 5, 2020 Are sange de Norvegianca..Sa fie sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 Patronul casei... si ultimii veniti in familie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 Ce draguti sunt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 (editat) Plimbare de seara: Editat August 13, 2020 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Acum 18 ore, Kosh a spus: Plimbare de seara: Super pozele..Desigur si protagonistii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 I se terminaseră bateriile sau de ce e aeropurtat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 La 13.08.2020 la 14:17, Kosh a spus: Plimbare de seara: Venea ora de somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Nu statea la poze... nu sta locului neam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Catelusa,gasita duminica trecuta,între timp i-am găsit domiciliu stabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Sa fie sanatoasa! A avut noroc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 La 13.08.2020 la 12:18, VyXxer a spus: Huski siberian? :))) Asa ne-au spus... dar cred ca ne-au pacalit, vad ca cresc doar in lungime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Acum 15 minute, taong_mapagbiro a spus: Sa-i uram bun venit ! Pana la urma n ai scăpat fără ceva animalut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 La 16.08.2020 la 6:40, taong_mapagbiro a spus: Sa-i uram bun venit ! Stie cineva cum o invat sa latre ?...ca de miorlait nici nu se pune problema ....o fi muta Ai facut un compromis..Sa fie sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Acum 5 minute, VyXxer a spus: -ar place o bufnita. Nu fa asta. Sunt foarte mișto, și mie îmi plac, dar exclus sa crești bufnite ca animal de companie. Total incompatibile cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Am eu o bufniță ca și "ajutor" prin curte. Culcusul îl are într-un pod învecinat și nelocuit, dar își face veacul pe la mine prin curte. Haioasa tare, la 21.30 fix începe sa "cânte", vânătoarea o începe după 23.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Poza=pauza de pranz Video=proba de lucru pt postul de detector de jucarii de caine IMG_1388.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 La 17.08.2020 la 9:23, Adrian M. a spus: Nu fa asta. Sunt foarte mișto, și mie îmi plac, dar exclus sa crești bufnite ca animal de companie. Total incompatibile cu asa ceva. Am avut eu o cucuvea pentru vreo 3 luni. Am gasit-o pe sosea. Era un pui, de circa 100g si cel mai probabil fusese aruncata din cuib de frati/surori/ma-sa. Am inteles ca norma este de 2 bucati, si daca apar 3 pui atunci cel mai slab este evacuat din cuib. Era atat de mica ca nici macar nu stia sa se tina cu ghearlele de un bat sau de deget. Ce sa mai si zboare. Am avut grija de ea. Dat de mancare carpacio , mai precis la inceput bagata direct pe gat asa cum ar fi facut ma-sa, dat apa cu siringa. Am cumparat si cea mai mare voliera gasita. Dupa ceva vreme a invatat sa se tina cu ghearele de bat, a invatat sa tina carnea cu ghearele si sa o rupa cu ciocul. Asa cum am zis a stat vreo 3 luni, din care ultima luna cu usa deschisa la voliera. Ajunsese pe la 180-190 grame Dar nu se dadea plecata. Ii lasam carpacio afara din voliera, iesea, manca si intra inapoi Era o bufnita fetita. Si tot canta o alta cucuvea prin cartier (poate vreun baietel ?) dar degeaba, nu vroia sa plece. Cand a dat o zapada de a tinut 2 zile, prin noiembrie 2014, atunci a plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 19, 2020 Share Postat August 19, 2020 Adunare generala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 19, 2020 Share Postat August 19, 2020 Pleacă rândunicileSă le urăm zbor bun,să ajungă cu bine la destinație,să le vedem sănătoase la primăvară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 (editat) Acum 9 ore, pinnochio a spus: Pleacă rândunicileSă le urăm zbor bun,să ajungă cu bine la destinație,să le vedem sănătoase la primăvară Corect. Zbor bun ..Vine iarna O aparitie noua pe la mine la job Bantuie de vreo doua sapt pe acolo IMG_1430.MOV IMG_1433.MOV Editat August 20, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Acum 53 minute, VyXxer a spus: SS Slitherin sneeeek, ssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate