george05 Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 (editat) Acum 6 ore, Flower-Power a spus: Darling, ești pe victimizare mood..anyway, nu ai înțeles nimic, ți-am corectat gramatica.. OK, greseala mea. Dar las-o mai moale cu politia gramaticala atâta timp cât o dai pe romgleza. Și pe topicul asta ați ajuns unii și alții sa va vărsați frustrările și apucăturile... Editat Decembrie 31, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 31, 2020 Share Postat Decembrie 31, 2020 4 din cei 8 purecoși,au năvalit peste noi în casăde frica petardelor(le urez celor care le detonează,să și le înfigă undeva,lor și mămicuțelor dumnealor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 A fost chinul vietii pt ei..F multi mor nestiuti de nimeni pt c-au scapat de prin curti si au fugit unde au vazut cu ochii..Si nu mai gasesc drumul spre casa.. Le doresc retardatilor astora o moarte lenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Nu știu dacă de la petarde, dar pisica mea văd că a început să halească frunzele unei mușcate. Până acum se mulțumea cu papirusul + uneori iarbă de prin curte. Mi-e teamă ca mușcata să nu aibă efecte negative, aveți idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 https://catshop.ro/2017/02/23/17-plante-toxice-pentru-pisica-ta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Mulțumesc, am salvat linkul. Bine că nu am cânepă indiană prin curte, cine știe ce idei ar fi avut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 La 31.12.2020 la 0:26, Dan Ny a spus: să înveți să scrii corect în limba maternă Mi-am dat seama din comentariile celorlalţi ce vrei să spui. Nu sînt de acord cu decizia Academiei din 1993 (cînd dealtfel nu a întrebat pe nimeni), Academia a făcut un pas înapoi şi în sensul modernizării limbii în afară de nonrespectul ei într-un elan idiot, aşa-zis anticomunist. Aşa era pe atunci moda să te dai mic în faţa vestului ( "împrostire" şi umilire), de unde şi elanul societăţii de atunci de a părea chiar mai proastă decît era. Apoi, de cînd în limba română una scriem şi alta citim? Tu cînd vorbeşti cu cineva fonfăi "sunt" sau spui "sînt"? https://andreialbu.com/de-ce-scriu-cu-i-din-i-in-loc-de-a-din-a-si-sint-in-loc-de-sunt.html https://www.vice.com/ro/article/qvpk5p/de-ce-scriu-cu-i-din-i-desi-toti-profesorii-din-romania-imi-spun-ca-e-gresit on topic: şoldăr to şoldăr Acum 20 minute, john17 a spus: Mulțumesc, am salvat linkul. Bine că nu am cânepă indiană prin curte, cine știe ce idei ar fi avut ... "I can't believe I'm smoking weed at a family gathering and the illegal thing is the family gathering." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Oricum umblă noaptea pe străzi fără declarație, și nici mască nu poartă. Chiar, dacă ai la bloc și îl trece între 23 și 5 ce faci? Că pe declarația adta 9 nu mai e trecut motiv de plimbat animale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 (editat) Acum 4 ore, iulia_boris a spus: A fost chinul vietii pt ei..F multi mor nestiuti de nimeni pt c-au scapat de prin curti si au fugit unde au vazut cu ochii..Si nu mai gasesc drumul spre casa.. Le doresc retardatilor astora o moarte lenta! Aşa au făcut şi ale mele toate, două pisici şi doi cîini au fugit cu toţii din curte...în casă. Apoi s-au tirat rînd pe rînd, pisicile primele Editat Ianuarie 1, 2021 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HubbaTheButt Postat Ianuarie 1, 2021 Share Postat Ianuarie 1, 2021 Pe motanul mare l-am gasit dupa ceva cautare in cosul cu rufe murdare ascuns bine. Nu mai voia sa iasa. Catelul abia l-am lamurit azi sa iasa de dupa magazie. Motanelul cel mic nu avut nicio greata. Si-a vazut de alergat mingiute toata noaptea, intre doua reprize de dormit cu burta in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Doi milogi,cerșetori,purcei,plini de noroiToby și Muștiuc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 9, 2021 Share Postat Ianuarie 9, 2021 Am luat campii in pauza de ninsoare si ploaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 In elementul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 17, 2021 Share Postat Ianuarie 17, 2021 Uly a răcit,primește injecții.E la noi de 1 an jumate.Face parte din familie.Azi l-am mituit cu niște pipote de pui,să ma accepte cu dumnealui,în poză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 18, 2021 Share Postat Ianuarie 18, 2021 Pentru vecini e topic separat? Sau tre sa detii animalul cu acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 19, 2021 Share Postat Ianuarie 19, 2021 Acum 15 ore, farfuridi a spus: Cum se intelege cu celelalte vietuitoare din curte?La pasari ma refer in special, daca ai. Stă cu găinile,cu cățeii, în grădină. O dată l-au bătut găinile,și i-au furat mâncarea.Nahhh..nu poate zbura Acum 15 ore, frigider a spus: Pentru vecini e topic separat? Sau tre sa detii animalul cu acte? Am vecini cumsecade,stau lângă cimitir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 19, 2021 Share Postat Ianuarie 19, 2021 Acum 1 oră, pinnochio a spus: Am vecini cumsecade,stau lângă cimitir Ai vecini...potoliti, cum s-a spune :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 19, 2021 Share Postat Ianuarie 19, 2021 Salutare, va prezint un nou membru al familiei luat din padure de la vecinii nostrii bulgari. Il cheama Tomi are acum 7 luni si e un simpatic si nebun, efectiv este jucaria celei mari, se joaca si dorm impreuna de zici ca se cunosc de o viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 22, 2021 Share Postat Ianuarie 22, 2021 Somnul de frumusețe. Asta după ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 (editat) Batman a coborât de pe atelier,a vrut să socializeze cu purecoșii.în urma bunelor intenții s-a ales cu lăbuța ruptă.Merg cu el la doctor,cred că trebuie operat.Unii spun că pisica se vindecă singură,nu știu la pisici nu mă pricep.Io-s cu câinii,și cu uliu.Fractura e între umăr și cot,pe față,dreapta. Editat Ianuarie 27, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 După radiografie, medicul o să știe dacă este necesară operația. Starea lor psihică este barometrul stării fizice . Dacă sunt bolnave cu adevărat, sunt apatice. Foarte frumos Batman ăsta.....multă sănătate blănosului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Batman a coborât de pe atelier,a vrut să socializeze cu purecoșii.în urma bunelor intenții s-a ales cu lăbuța ruptă.Merg cu el la doctor,cred că trebuie operat.Unii spun că pisica se vindecă singură,nu știu la pisici nu mă pricep.Io-s cu câinii,și cu uliu.Fractura e între umăr și cot,pe față,dreapta. Multa sanatate, daca erai din Bucuresti te trimite am la dr. care mi a operat si mie pisica tot cu fractura in zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Batman a coborât de pe atelier,a vrut să socializeze cu purecoșii.în urma bunelor intenții s-a ales cu lăbuța ruptă.Merg cu el la doctor,cred că trebuie operat.Unii spun că pisica se vindecă singură,nu știu la pisici nu mă pricep.Io-s cu câinii,și cu uliu.Fractura e între umăr și cot,pe față,dreapta. Sănătate și recuperare rapida lui Batman. Urările sunt din partea confraților adunați la sfatul popular. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 3 ore, george05 a spus: Sănătate și recuperare rapida lui Batman. Urările sunt din partea confraților adunați la sfatul popular. Ce stau "jivinele la soare"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 28, 2021 Share Postat Ianuarie 28, 2021 Am fost cu Batman la clinica privată,a zis chirurgul să las natura să urmeze cursul,adică fractura nu e pe articulatie,nu e deschisă,se va vindeca de la sine.A zis că între 2-3 saptamâni,fiindcă Batman e tinerelConditia e sa stea undeva la căldură,să aibe mincarica,apa,litierăNo problem.A zis chirurgul,că dacă vreau îl operează,dar va schiopăta pe viitor.Nahhh...am plătit radiografia și cd-ul,și am venit acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate