frigider Postat Ianuarie 18, 2021 Share Postat Ianuarie 18, 2021 Pentru vecini e topic separat? Sau tre sa detii animalul cu acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 19, 2021 Share Postat Ianuarie 19, 2021 Acum 15 ore, farfuridi a spus: Cum se intelege cu celelalte vietuitoare din curte?La pasari ma refer in special, daca ai. Stă cu găinile,cu cățeii, în grădină. O dată l-au bătut găinile,și i-au furat mâncarea.Nahhh..nu poate zbura Acum 15 ore, frigider a spus: Pentru vecini e topic separat? Sau tre sa detii animalul cu acte? Am vecini cumsecade,stau lângă cimitir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 19, 2021 Share Postat Ianuarie 19, 2021 Acum 1 oră, pinnochio a spus: Am vecini cumsecade,stau lângă cimitir Ai vecini...potoliti, cum s-a spune :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 19, 2021 Share Postat Ianuarie 19, 2021 Salutare, va prezint un nou membru al familiei luat din padure de la vecinii nostrii bulgari. Il cheama Tomi are acum 7 luni si e un simpatic si nebun, efectiv este jucaria celei mari, se joaca si dorm impreuna de zici ca se cunosc de o viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 22, 2021 Share Postat Ianuarie 22, 2021 Somnul de frumusețe. Asta după ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 (editat) Batman a coborât de pe atelier,a vrut să socializeze cu purecoșii.în urma bunelor intenții s-a ales cu lăbuța ruptă.Merg cu el la doctor,cred că trebuie operat.Unii spun că pisica se vindecă singură,nu știu la pisici nu mă pricep.Io-s cu câinii,și cu uliu.Fractura e între umăr și cot,pe față,dreapta. Editat Ianuarie 27, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 După radiografie, medicul o să știe dacă este necesară operația. Starea lor psihică este barometrul stării fizice . Dacă sunt bolnave cu adevărat, sunt apatice. Foarte frumos Batman ăsta.....multă sănătate blănosului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Batman a coborât de pe atelier,a vrut să socializeze cu purecoșii.în urma bunelor intenții s-a ales cu lăbuța ruptă.Merg cu el la doctor,cred că trebuie operat.Unii spun că pisica se vindecă singură,nu știu la pisici nu mă pricep.Io-s cu câinii,și cu uliu.Fractura e între umăr și cot,pe față,dreapta. Multa sanatate, daca erai din Bucuresti te trimite am la dr. care mi a operat si mie pisica tot cu fractura in zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Batman a coborât de pe atelier,a vrut să socializeze cu purecoșii.în urma bunelor intenții s-a ales cu lăbuța ruptă.Merg cu el la doctor,cred că trebuie operat.Unii spun că pisica se vindecă singură,nu știu la pisici nu mă pricep.Io-s cu câinii,și cu uliu.Fractura e între umăr și cot,pe față,dreapta. Sănătate și recuperare rapida lui Batman. Urările sunt din partea confraților adunați la sfatul popular. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 3 ore, george05 a spus: Sănătate și recuperare rapida lui Batman. Urările sunt din partea confraților adunați la sfatul popular. Ce stau "jivinele la soare"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 28, 2021 Share Postat Ianuarie 28, 2021 Am fost cu Batman la clinica privată,a zis chirurgul să las natura să urmeze cursul,adică fractura nu e pe articulatie,nu e deschisă,se va vindeca de la sine.A zis că între 2-3 saptamâni,fiindcă Batman e tinerelConditia e sa stea undeva la căldură,să aibe mincarica,apa,litierăNo problem.A zis chirurgul,că dacă vreau îl operează,dar va schiopăta pe viitor.Nahhh...am plătit radiografia și cd-ul,și am venit acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 21 ore, pinnochio a spus: Am fost cu Batman la clinica privată,a zis chirurgul să las natura să urmeze cursul,adică fractura nu e pe articulatie,nu e deschisă,se va vindeca de la sine.A zis că între 2-3 saptamâni,fiindcă Batman e tinerelConditia e sa stea undeva la căldură,să aibe mincarica,apa,litierăNo problem.A zis chirurgul,că dacă vreau îl operează,dar va schiopăta pe viitor.Nahhh...am plătit radiografia și cd-ul,și am venit acasă. Sal, totusi nu ti a dat vreun tratament? Am o colega la birou careia mata a sarit de la et4, fractura ca si a ta care nu necesita operatie, tot tanara dar este pe tratament, antiinflamatoare si de durere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 Au dat,pentru dimineata si seara,timp de 5 zile,pastile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 intrebare: cum ia pastilele? :)) il pacalesti cu bagatul lor in carnite sau alte chestii apetisante, sau azvarlita pe gatlej? ca am niste amintiri despre dat pastile la puricoasele mele, de mama mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 Toc pastilele,și le amestec cu cărniță Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Trei la mine și toate au fost cu picioarele rupte, doar una a avut nevoie de operații. Dacă sunt tinere iar fractura nu este deschisă, se fac bine. E bine cum procedezi în privința tratamentului. La medic dacă mergi, îi bagă pastila direct. Pe ale mele nu am putut să le păcălesc cu pastila în mâncare și ca atare, le înfășor într-un prosop așa încât să nu zgârie și....pastiluța direct. Batman este un pisic norocos. Acum are și el casa lui, locul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Siesta de prânz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 A sunat aseară o doamnă,donisoara,nu stiunu s-a prezrntat,spune că a facut o listă cu vecini(nu cei din capatul gradinii + +++++)nemultumiti că latră câini,și va merge cu lista undeva,probabil primarie,milițieDin ce stiu,nu exista limita la nr de catei câti poti sa ții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 (editat) Acum ceva ani discutasem cu un amic ce avea un adăpost de căței legat de subiectul gălăgie. Mi-a spus ca este ceva lege, nu mai rețin unde trebuie verificat, care le poate da dreptate vecinilor în caz ca orice animal ii deranjează. Dar rețin exact ca a spus ca dacă noaptea, în asa zis-ul interval de liniște, nu deranjează pe nimeni(demonstrabil, adică sa stea politia sa constate) nu se poate face nimic. Suna eventual la un adăpost, sau la politia locala și vezi poate găsesc aia legea. Și eventual pune-i la "domnișoară nefwututa" o boxa la ușa casei cu ceva Ramstein, asa data un pic prea tare. Editat Februarie 1, 2021 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 Domnu blanos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 5, 2021 Share Postat Februarie 5, 2021 Încercăm să salvăm 7 pui,găsiți pe șanț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HubbaTheButt Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Tataa mareee! Uite asa se vede un metru de matza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Cresc mormolocii,au deschis ochișorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Cresc mormolocii,au deschis ochișorii Respect maxim, domnule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 14, 2021 Share Postat Februarie 14, 2021 Bravo Pinnochio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate