taurus Postat Decembrie 1, 2021 Share Postat Decembrie 1, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 2, 2021 Share Postat Decembrie 2, 2021 La 29.11.2021 la 18:38, cobi a spus: .....dar iubi nu ma lasa..... nu esti pregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 (editat) Daca tot suntem la capitolul tekel Editat Decembrie 4, 2021 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Motănel găsit sub capota cașcarabetei.Vârsta 4-5 luni,Nume? Pulică!!! Era un coleg,avea o pisicuță,ceva asemănător Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 asa incepe colectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 (editat) Viata grea... Editat Decembrie 21, 2021 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 2 minute, Adrian M. a spus: Viata grea... Pisica unde e ?? Ca acolo in poze e doar o blana pe o canapea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 (editat) Acum 4 minute, SenorPink a spus: Pisica unde e ?? Ca acolo in poze e doar o blana pe o canapea Exact! Stufosenia, Pufu, Blanosu, etc etc. Culmea e ca pare mare, zdrahon, dar de fapt are 3.5 kg, e slim fit, mananca cu fitze, doar cat are nevoie:)))) Are un control mai bun asupra alimentatiei decat mine Editat Decembrie 21, 2021 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 14 minute, Adrian M. a spus: Viata grea... Full option, cu blană. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 12 minute, Adrian M. a spus: Exact! Stufosenia, Pufu, Blanosu, etc etc. Culmea e ca pare mare, zdrahon, dar de fapt are 3.5 kg, e slim fit, mananca cu fitze, doar cat are nevoie:)))) Are un control mai bun asupra alimentatiei decat mine Uite cum arata creveții pe uscat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 6 minute, SenorPink a spus: Uite cum arata creveții pe uscat: Daaaaa Avem si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Martanu' vecinului...care face serviciu permanent in garajul meu, unde a exterminat soriceii! Este sperios, dar i-am facut un culcus intr-o ladita cu multe zdrente calduroase, intre motociclete, si de atunci il am angajat cu norma intreaga! Il cam vaneaza Sasha...dar vad ca este destul de agil si a ramas intreg pana acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 35 minute, ivan pedala a spus: Martanu' vecinului...care face serviciu permanent in garajul meu, unde a exterminat soriceii! Este sperios, dar i-am facut un culcus intr-o ladita cu multe zdrente calduroase, intre motociclete, si de atunci il am angajat cu norma intreaga! Il cam vaneaza Sasha...dar vad ca este destul de agil si a ramas intreg pana acum! Soluție eco împotriva rozătoarelor. Eu dau șpagă la 5 pisici de la garaj să aibă grijă de mașină și motorete. Un deal bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Da, sa stii...inainte, cu otrava si capcane, tot aveam daune materiale! De cand am vecini cu pisici multe si ei nu le prea dau mancare, au scazut spre zero rozatoarele din garaj (nu este un garaj zidit, inchis ermetic, ci unul facut din ceva barne de lemn si placi OSB, iar gradinile sunt la un pas). Mai nou, cand pisicile nu au activitate, le mai dau mancare din ratia lui Sasha sau le las in garaj cate ceva de-ale gurii, si faptul ca pisica cea neagra, un motan tigrat si inca un motan birmanez dorm frecvent unde le-am facut cuibare, au redus mult pagubele facute de rozatoare. In afara de ceva urme de labute pe seile motocicletelor, pe scaune sau mese din garaj...ceva scule rasturnate de pe rafturi, nu am avut probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 31, 2021 Share Postat Decembrie 31, 2021 (editat) Celor care detoneaza petarde.....ar suna mai bine,dacă le-ați introduce în k.r. A vostru!!!!! Semnează....Muștiuk !!! Editat Decembrie 31, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 31, 2021 Share Postat Decembrie 31, 2021 Da da semnez și eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 31, 2021 Share Postat Decembrie 31, 2021 (editat) După ceea ce s-a întâmplat,cu majoritatea cățeilor,în urma detonărilor de petarde,artificii...etc...cățeii sugerează celor pasionați de pirotehnie,să-și desfășoare pasiunile pirotehnice la nivelulu orificiilor mămicuțelor. Semnează...Muștiuk PS,și la tot neamu Și Ciucurel semnează Petiția,Și Oly,Prințy,Mișa Editat Decembrie 31, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 (editat) Sasha va saluta si la acest inceput de an! A trecut cu bine peste programul poc-poc-bum de Revelion! Editat Ianuarie 5, 2022 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 no stress... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Hop și Olyșca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 12.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Săr-na A zis Batman că vrea și el pe topic.Să nu-i fac pe plac??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Abonat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 E ceva fishy cu pitzigoiii aia...ori is contrabandisti si vand graul in alta parte, ori sunt betivani si se duc la vreun morar si schimba graul pe beutura, ori sunt agricultori si il pun deoparte pt insamantarile de primavara.....toti vin iau un bob si pleaca, nu mananca la locul faptei :)) . Avea cineva un uliu schiop parca...cum se descurca iarna jivina? Are ceva cuib sau e primit prin casa/sopron? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 Uliu are țarc acoperit,pe timp de iarnă.Primăvara....liberrrrr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate