Ravenitza Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 hehe am un pekinez imperial, fetita Sara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Alma, dormea atat de adanc incat carnea de pe bot nu a trezit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 (editat) Lars si Adelin, Kara, Zambilica. In ordinea asta. Editat Octombrie 23, 2006 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 necuvantatoarele mele dragi sunt 2 broscutze tzestoase primite cadou la majorat si o schnauzer-itza uriasa, Missy, are 2 ani si cateva luni. poze mai tarziu ( daca nu uit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 hai sa bag poze din menajeria mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 RAZNA zoo se prezinta - una bucata motan tomberonez MITI, prezent zilnic in service, in calitate de mecanic ucenic, incalzitor cand e frig, ciorditor de tubulare mici - cateva potai maidaneze aciuate la poarta intreprinderii, pe care ne opintim sa le hranim - acasa un terier, don'shoara batrana de vita nobila, pe scurt SUZY - acasa2 un alt motan tomberonez, pe post de caine de paza, musca tot si schelalaie ca un caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 cu astia m-am trezit acum o saptamana. I-a facut cateaua mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 eu am un papagal imbecil....cipi-cipi....perush dala, sau cum i-o zice... poze, pe viitor, preferabil dupa iarna, cand o sa termin tunningu il carenez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Bai, e vreun veterinar pe aici, ca am nevoie de niste pareri in legatura cu o tumoare abdominala. (din pacate) Cateaua mea va multumeste anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Pentru orice probleme (inclusiv sterilizari gratuite pt. maida) legate de animalutele voastre din dotare (sau nu), astept PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Pentru orice probleme (inclusiv sterilizari gratuite pt. maida) legate de animalutele voastre din dotare (sau nu), astept PM. Am tinut sa-i multumescx si aici lui Kuki pentru intentiile de admirat. Dar asa cum i-am spus si pe PM n-a mai fost cazul. Kara m-a parasit duminica. Uite si o poza de pe vremuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 RIP Atunci cand bunul si batranul prieten te paraseste, nu uita ca exista undeva un suflet care are nevoie de dragostea si ocrotirea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) Da, Kuki, ai dreptate, dar acum mai am inca un maidanez si doua mate zurbagii pe care le ingrijesc de vreo 3 ani iar fi-miu de-abia a facut un an si viata mea e complicata rau. Dar mi-am promis mai demult ca nu va trece nicio zi din viata mea fara sa incerc sa ajut vreo fiinta de pe pamantul asta, atat cat imi permit posibilitatile-mi modeste. Dealtfel si pe saraca Kara am luat-o cand era mica din cauza ca nu o vroia nimeni, fiind ultima nascuta. Si nu-mi pare rau. Atat cat a trait a fost cu adevarat o prietena de exceptie. O sa-mi fie dor de ea. Pacat ca pentru mine religia nu poate reprezenta o consolare in privinta fenomenului mortii, mai ales a celei premature. Si ca sa ma mai anseninez un pic: cred ca e primul RIP de pe forumul asta care nu e pentru un motociclist cazut intr-un accident. Dar pentru mine e cam la fel. La cat mai putine, indiferent de specie. Editat Noiembrie 1, 2006 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Eu cu cateva dintre animalutele noastre: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_aluna Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 (editat) si io si io! dansa este Diesel (pentru ca atunci cand toarce, face cam la fel ca skoda tdi din dotare ) intre timp a mai crescut, dar din pacate nu prea reusesc sa-i scot bateriile din fund, sa o fac sa stea locului la o sedinta foto... Editat Noiembrie 2, 2006 de iulia_aluna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 va fac si eu cunostinta cu pufuletele meu mic si dulce...care nu face altceva decat sa se joace...sa manance si sa doarma....mai nasol e ca nu are somn noaptea...si imi tranteste in cap tot ce se gaseste in preajma mea... dar e dulce si il iubesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 motogirl trebuia sa pui poznele cu pisoiu in farfurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 ok....pun si poza cu pufuletele in farfurie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Catelul meu amstaff de mare caterinca. Desi lumea se cam sperie de el,e foarte prietenos Il am de la 6 saptamani acum are 5 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator chucky Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 cei mai leneshi caini din lume...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 de multa vreme ma chinui sa postez poze cu caricatura mea: nume: Lanu' varsta:1an 4 luni rasa: pe ghicite blonda e mamica lui celalalt e taticu care e cam fioros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 (editat) cei mai leneshi caini din lume...... Bun...care e animalul si care sunt stapanii? Ala cu creasta ce rasa e? Editat Noiembrie 5, 2006 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mery Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 7 Lafaindu-se in asternuturile curate 3 e ceva putred .. Lars si Adelin, Kara, Zambilica. In ordinea asta. Zambilica rulzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 e ceva putred .. Zambilica rulzz Pai da ca la 9 luni a fatat prima oara si peste inca 6 luni a doua oara, asa ca am ajuns la concluzia ca o mananca in... ca pe Zambilica. Si asa i-a ramas numele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 (editat) Donam si noi una bucata motan, 2 luni, rasa tomberoneza, casco pan la anu', tractiune 4X4 pe baza de labe, lanturi de zapada optionale, pret cip, dam si-o bere viitorului fericit posesor. PS Mi-a exilat deja motanu mare din casa Relatii la axa family Si una de mai tarziu cand s-a prins ca e vedeta. Editat Noiembrie 5, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate