Dru Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Pentru iubitorii de animale din noi, s-au inventat site-uri de profil... Pentru iubitorii de catzei.... : I haz a Hotdog Pentru iubitorii de matze.... : I cah has cheeseburger Si eu am un motanel galben tigrat rasa pur maidaneza, dar din pacate e la Bistrita. S-a atasat de mama, si i l-am lasat ei. 5 luni vechime, si 3 perechi de perdele noi in toata casa de atunci. Ce imi place la el, e ca de il cearta cineva, dispare. Dupa vreun ceas, il cautam si il gasim bine mersi dormind in vreun dulap, invelit cu haine de matase sau din alea.. Cum ajung pe acasa o sa ii fac o poza. Ah, am uitat.. Il cheama Bulbucel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Eu sunt veterinar asa ca daca aveti intrbari va ajut cu placere.Eu am 2 pesti:|))Caut o femela de ciobanesc german pt un catel virgin dar frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Intrucat catzelul meu, cunoscut sub numele de cod Nelson Pandele, s-a procopsit cu o babesioza, va rog din inima sa aveti grija de catzei si pisici. Capusele au evoluat si, mai nou, sunt rezistente la deparazitantii externi. Luati legatura cu un veterinar si intrebati ce deparazitant ar trebui sa folositi, ca e groasa treaba. Babesioza e mortala. Pliz... Are incubatie relativ scurta, 10 zile, si produce o anemie atat de severa, incat in 5-7 zile de la declansarea simptomelor, cainele poate muri. Pentru depiustarea babesiozei se fac analize de sange (200 RON). Daca este depistat pozitiv la Babesia Canis, de regula diagnosticul e insotit si de trombocitopenie (lipsa de trombocite). Se poate face antidotul (costa vreo 250 RON), apoi tratament de sustinere si recuperare (niste antibiotice si vitamine, unele dureroase) - aprox 30-40 RON/zi; in cazuri nasoale, se aplica si perfuzii, dar in alea grave se fac transfuzii... La primele semne de apatie, lipsa de apetit, colorare ciudata a cristalinului (partea alba) a ochiului, fuga la doctor. Pt verificarea voastra, incercati sa le luati temperatura (cunoasteti metoda ) Temperatura normala - caine 38,5/ pisica 38,5 - 39. Pe scurt, daca n-a mancat intr-un interval de 24 de ore mai deloc sau a mancat in scarba, plasati termometrul.. unde trebuie. Descrierea babesiozei Acum suntem bine, sanatosi, si ne cautam nevasta. Asiguram trai decent si camin pt pui. Editat Mai 26, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Tip vehicul: pisica naked/maidaneza/tomberoneza/frumoasa foc Marca:Tigruța Model: 4x4 Sasiu: 2 axe Capacitate: 49 cc(in crestere continua) Putere: 0.0001 cai putere Culoare: maro tigrat Tip combustibil: pisi fuel Emisii: depistate doar in ladita de nisip, conforme cu ultimele reguli euro Numar de locuri: in curs de omologare Anul fabricatiei: 2008, aprilie Stare acte: nu necesita inmatriculare, rca sau itp Pret: cate una bucata bere la stapani (liviu si madalina) mai multe detalii aici: /index.php?...=215065&hl= Editat Mai 26, 2008 de krupp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 advantix este cel mai bun deparazitant extern,exista tot timpul la o farmacie in prel.ghencea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Daca folositi Frontline impotriva capuselor si a puricilor nu uitati ca nu mai e la fel de eficient ca pe vremuri ci trebuie administrat o data pe luna, mai ales in perioada asta. Pentru ca a plouat mult anul asta e anul capuselor, asa ca aveti grija de animalele voastre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Am inteles cum e treaba. Tre' sa ma pazesc si sa nu ma dau la "catzele" necunoscute sau cu pedigriu pi naspa... Asta e' nime' nu'i perfect! ...ni'macar natura(umana)! @Kali: Succes Pandeleeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 vecinii mei s-au intors din tarile calde si noua generatie de pui este gata de primul zbor din cuib Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 randunicile sunt CEVA FOARTE DEOSEBIT! AI GRIJA DE ELE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 vin de vreo 5-6 ani la usa la mine , si-au mai facut acum un cuib , aia mici s-au facut mari si nu mai incap cu totii in "casa familiala" si "anl-ul lor lucreaza" , nu vor sa ajunga ca aia de pe afis , dar cred ca ma duc sa-i parasc la disciplina in constructii , nu cred ca au autorizatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ea e albusa..are deja 7 ani si la cele mai nou maxim 10 kilograme ale ei plus picioarele lungi si fata de ogar, nu s-ar zice ca are varsta asa de respectabila nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Acum 10 pagini v-o prezentam pe iubita mea Dita... Cum odorul nu a vrut sa stea singura (noi mai si muncim) i-am facut cadou o surioara....acum nu prea mai avem casa...pentru ca au devastat tot ce se putea devasta...si culmea ele inca gasesc de devastat... Editat Iunie 24, 2008 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Din pacate si acuma astept dupa niste aprobari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Din pacate si acuma astept dupa niste aprobari Sa il/o cresti unde? In casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ferma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Din pacate si acuma astept dupa niste aprobari din pacate o sa se cam chinuie bietul animal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) my baby: Editat Iunie 25, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Rita, 7 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Rita, 7 ani... Vai sunt lesinata dupa lupi... toti sunt frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Vai sunt lesinata dupa lupi... toti sunt frumosi asa este, dar Rita mea e cea mai frumoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 /index.php?...t&p=1281333 o galeata de pui!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Poze noi. Nu stiu daca am pus poze si cu Pisi, ca n-am mai postat demult pe topicul asta, so... Eeeeeeeniuei, acelasi Buba, in prezent 11 anisori (inca 3 si ne scoatem bulitin ) si Pisi, o terorista. Ca na, ea e tanara, are chef de joaca, si mi-l terorizeaza pe albinos. In fine, poze: Pisi, timida ca o don'shoara. De fapt, dormea bustean. Pisi si Buba, ora de somn. Ia sa vedem, leleo, ce-o mai fi pe-afara? Cine cu cine... cand si cum? Hmmm, I think this is not a toilet. It's too high! As pune poze si cu perushul adus de-afara de Buba in bot (prada lui de razboi din ziua norocoasa), dar n-am poze cu el. L-a salvat mutter, ca altfel... Oricum, e un perush albastrui, deci nu mare lucru de vazut. Use your imagination. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 cred ca am mai scris o data chestia asta , ei sunt silda si paco , paco vrea o prietena,poate ii facem cunostinta ritei cu paco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 El e Bucky, are 9 ani si e un brack german metis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 paco si silda paco tot paco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate