Achile Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nenea Adminu', umbla zvonu ca ai o frumusete de catelusa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) al meu Max, aproape 8 ani si Riciu' 5 luni, pe care l-am luat de pe strada si apoi l-am dat la cineva la curte se jucau si s-au inteles foarte bine impreuna, nu va lasati inselati de "violenta" imaginilor, ala micu provoca scandalul de cele mai multe ori... Editat Iunie 25, 2008 de ScareCrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 3 broaste testoate... una de 15 ani, restu doua de 10 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanga Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 un budgerigard [ perush adica ] de 2 ani foarte horny o sa pun zilele viitoare un filmuletz cu dovada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) Tina, fata de 3 luni a lu' băiatu-Ciobănesc Românesc de Bucovina. Editat Iulie 27, 2008 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladus Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 mittens -my killer kitty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 una bucata "catzaua" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Sa va traiasca animalutele si sa va bucurati de ele Si sa ma laud si eu cu potaia mea, o doaga de bordeaux - Maya, acum in varsa de 9 luni Inainte sa o despart de muma-sa Cand avea doar vreo 4 luni Dupa care a mai crescut si a devenit din ce in ce mai dilie Si una mai recenta, intr-un moment de filozofare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladus Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) Superb si catelul, superbe si fotografiile. Ce aparat? P.S. say no more... te-am googleit. Da-mi si mie un PM cu tel tau poate lucram impreuna cand se iveste ocazia. Editat August 10, 2008 de Vladus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) capone, prima, a treia si ultima poza sunt de nota kumuya, nu ne putem imperechea cainii pentru ca al meu caine e tot femela. doi la mana e alta rasa. trei e sterilizata. patru: ciobanestii nu-s printre rasele mele preferate. eu am avut o pisica: si acum am un caine: si doua pisici de la drobu pe desktop: Editat August 10, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) kumuya, nu ne putem imperechea cainii pentru ca al meu caine e tot femela. doi la mana e alta rasa. trei e sterilizata.patru: ciobanestii nu-s printre rasele mele preferate. parca gay era okay cine n-a avut un ciobanesc nu stie ce a pierdut nici la mine nu erau in topul preferintelor .. eu visam la un akita inu dar ....... nu-mi mai trebuie altceva ps. scuze de offtopic ... auzi funny pune-i botnita ca e in clasa a doua de caini din decretu' cu rase periculoase Editat August 10, 2008 de Kumuya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 baaaa io glumeam .... acu' depinde si de caine ca sunt si pekinezi care ar merita botnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Adica asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Ea e mitzy. pisi.jpeg.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 El este Suomy. Mai am inca 5 matze si 2 caini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acana Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ea e Braika...cea care s-a crezut SUPERMAN si a sarit de la et 3 )... e ok acum...numai ca sufera de 'rau de inaltime' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) eu si motanu' meu ACTUAL... am mai avut unu' Neghinitza , da' a plecat ...si-a luat lumea-n cap... Neghinitza e ala negru(aproximativ...) , iar asta actual (Botic) e semi-alb... mai mult patat...) si spre deosebire de Neghinitza nu prea musca... al dreaqului nu mai gasesc poza cu neghinitza Editat August 26, 2008 de DARK-RIDER-82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Baiat frumos, de familie buna, fara educatie dar cu conditie fizica excelenta cauta... domnisoara pentru relatie de scurta durata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 eu si motanu' meu ACTUAL... am mai avut unu' Neghinitza , da' a plecat ...si-a luat lumea-n cap... Neghinitza e ala negru(aproximativ...) , iar asta actual (Botic) e semi-alb... mai mult patat...) si spre deosebire de Neghinitza nu prea musca... al dreaqului nu mai gasesc poza cu neghinitza Breh , deci al tau cred ca-i inrudit cu al meu. A chiar, hai sa vi-l arat pe bezmeticul meu acum, are un an si vreo 5 luni acum, e castrat si este la fel de (cuvant urat) ca inainte. Guraliv as usual, acelasi escroc sentimental si carnat blanos supraelastic. Ieri a zburat dupa o musca si a dat cu capatana de rama de lemn. Nu va mai zic cum curata el conservele de pateu, astept sa prind un laptop cu bluetooth ca sa depozitez pozele din telefon Oricum, tot febletea mea ramane Asa, deci el e Beck's. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 2 din 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 in parc sunt mare cat motoreta in curand voi fi mamica pentru prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 rona - 6 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) rona - 6 ani Si iese in tarcul din parcul Ciresarii? Cred ca fetele mele se cunosc cu Rona...si culmea s-au inteles Si fetele mele Dita - Jack Russel si Bubu - Beagle Editat August 27, 2008 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate