Sari la conținut

Animalele noastre

Postări Recomandate

Alf (2 luni si jumatate) :laugh:

deci Batman ala mic e cel mai pupacios catzel cu care am avut ocazia sa interactionez... :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Breh , deci al tau cred ca-i inrudit cu al meu. A chiar, hai sa vi-l arat pe bezmeticul meu acum, are un an si vreo 5 luni acum, e castrat si este la fel de (cuvant urat) ca inainte. Guraliv as usual, acelasi escroc sentimental si carnat blanos supraelastic. Ieri a zburat dupa o musca si a dat cu capatana de rama de lemn. Nu va mai zic cum curata el conservele de pateu, astept sa prind un laptop cu bluetooth ca sa depozitez pozele din telefon :bounce: Oricum, tot febletea mea ramane :P

Asa, deci el e Beck's. :rock:

cunoscut pe individ, care asigura fondul sonor, cu mieunatul non-stop, ca la un moment dat nici nu-l mai auzeam :laugh: . si, desigur, de mentionat turele de noapte prin casa, alergand ca apucatu' :) .

Link spre comentariu

cunoscut pe individ, care asigura fondul sonor, cu mieunatul non-stop, ca la un moment dat nici nu-l mai auzeam :bounce: . si, desigur, de mentionat turele de noapte prin casa, alergand ca apucatu' :laugh: .

te rog frumos, Beck's este pui de reisar, sa vezi slide-uri pe carpeta din hol, de-o trage dupa el cu fundul, pe parchet... da-i bun in perioada asta recere, tine de cald :P

Link spre comentariu

te rog frumos, Beck's este pui de reisar, sa vezi slide-uri pe carpeta din hol, de-o trage dupa el cu fundul, pe parchet... da-i bun in perioada asta recere, tine de cald :laugh:

deci nenea Beck's este un terorist si luni seara/ noaptea ne-am terorizat reciproc :cheers: .

:rolleyes: tu nu stii, ca faceai nani, dar iti spun eu ca fuse o noapte foooooarte luuuunga.

Link spre comentariu

deci nenea Beck's este un terorist si luni seara/ noaptea ne-am terorizat reciproc :laugh: .

:cheers: tu nu stii, ca faceai nani, dar iti spun eu ca fuse o noapte foooooarte luuuunga.

eu ti-am zis ca te place... :rolleyes:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Salutare.In 2 saptamani deschidem un cabinet veterinar la gorjului lipit de sectia 21..Motociclisti au 10%reducere la cabinet si 5% la cumparaturile din pet..Va asteptam...

Pet-ul merge deja.

Link spre comentariu

Si...animalutele mele :lol:

cei doi papagali Poly&Coco (fetita-galbena) - (baietel-albastru) :(

sunt tare dragalasi! dar ma oftic pt ca ai mei sunt cam zapaciti! nu au stat niciodata asa,pe umar; ii mai pacalesc sa manance din palma,dar mai greu :(

Iote si grasanu meu - CoCo :lol:

ia-i si lui o pereche, sa nu mai fie singur ;)

Link spre comentariu

Holy ...ce e asta??? tarantula...? interesant sa pui o asemenea vietate la categoria" hobby" :(

Eu am oroare de chestii din astea care "colcaie" astfel ca...Dar tie daca iti plac bafta in continuare..Haida care are un piton, ceva..

Eu raman la catel :(

Link spre comentariu

Si iar mandra mea. Care deja are 11luni si "doar" 60 kg :( . Cand ajung seara acasa nu mai imi scot casca din cap decat dupa ce ii trece bucuria, ca da cu mine pe jos :(

post-40715-1225355540_thumb.jpg

post-40715-1225355548_thumb.jpg

Link spre comentariu

capone, daca vrei un cavaler pentru mandra ta, sa stii ca am un prieten cu mascul pe nume tyson (la betie ii spunem ionut). da-mi semn daca esti interesat de inmultirea familiei.

Merci mult de info :(

O mai las sa creasca putin, probabil la a 2a sau a 3a perioada de calduri o sa ii dau voie la baieti :( Daca e ceva, dau cu pm-ul.

Link spre comentariu