Voltaire Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Misha : Ea este Mika. Mai pun de acasa, la munca am doar atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 hi-hi, habar n-am daca am mai postat aici.... dansa e missi (stiu ca nu e mare nume, dar am luat-o de la fostul servici unde toata lumea o striga ..."pisi"). Am incercat initial sa-i zic mississippi, dar ne incurcam amandoua pana o strigam o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Iacata si noi, ca nu am mai postat de multicel. Tanarul Kiki si-a gasit "nefasta" prin ianuarie, pe mai jos-numita Coditza. Sunt fericitii parinti ai unui incubator cu 25 de oua. N.B. - un ou de iguana este cam cat unul de porumbel. La expulzare e perfect elipsoidal, apoi "coaja" aceea din piele se contracta un pic. Cand a depus ouale, erau mai mari decat cele de porumbel in lungime. Se clocesc intre 90 si 120 de zile. Va tin la curent:) Prima intalnire: Fericitii parinti: Odraslele (masurau cam cat o jumatate de bricheta standard): Dupa ce a depus ouale, Coditza arata jalnic... Parca era scapata din lagarul de concentrare. O chestie interesanta: pt ca ouale se maresc in volum, preseaza organele interne si femela nu mai mananca. Uneori posteste fortat chiar 4 saptamani. Bea numai cate o guritza de apa. In poza a doua este dupa nastere. Kiki era mandru. O tinea cu ciotul lui de gherutza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) Bafta la eclozare! uau.. 25 ouo? asa se "esplica ca e cracanata...." Editat Martie 29, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 PufPuf. Mesaj completat PufPuf , pisica mea. Una din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfy Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Ea e Dolly..matza mea de 1 an jumate... este inteligenta, vorbeste chiar...si cand vrea ceva si cand este intrebata..chiar ne cearta este o pisica rea (musca si zgarie).. maraie.. si este profitoare. nu mananca mancare gatita, carne, peste si nici nu bea lapte. mananca doar granule pentru pisici si pe alea le alege . in momentul ast ase spala cu amandoua labele pe fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Colectia mea.Broscuta imi este cel mai bun meteorolog.Stie cu exactitate cand vine iarna sau primavara.Atunci intra si iese din hibernare.In cei 5 ani de cand o am ,nu m-a inselat niciodata.(la starea vremii ma refer) Mesaj completat Javra maidaneza imi este cel mai bun prieten de 16 ani incoace.Mergea cu mine pe jawa pt ca se putea tine cu labele de busonul de la rezervor.Acum a imbatranit si a incheiat-o cu motociclismul. Mesaj completat Mai am si o vagaboanta de pisica ,dar nu-i gasesc nici pozele si nici pe ea. Mesaj completat Am gasit si mata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Ea e Dolly..matza mea de 1 an jumate... este inteligenta, vorbeste chiar...si cand vrea ceva si cand este intrebata..chiar ne cearta este o pisica rea (musca si zgarie).. maraie.. si este profitoare. nu mananca mancare gatita, carne, peste si nici nu bea lapte. mananca doar granule pentru pisici si pe alea le alege . in momentul ast ase spala cu amandoua labele pe fatza chiar vreau sa vad pisica asta ...tzi tzitz ah si sa nu fiu off topic... look Queen..care din pacate a fugit de acasa...sau mi.au luat.o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 PufPuf.Mesaj completat PufPuf , pisica mea. Una din ele. hehe, identica cu a mea little black hairy pussy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 heii dupa cate observ majoritatea avem pisici pe langa casa ..cel putin ultimele posturi asa arata. this makes me happy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 unii au pisici in casa , de exemplu eu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 pisiiiiii...in casa/pe langa casa...asta vroiam sa zic.si Suzy mea tot in casa sta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Ia sa mai bagam un caine, ca pun pisicarii stapanire pe topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 La soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfy Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) chiar vreau sa vad pisica asta ...tzi tzitz ah si sa nu fiu off topic... look Queen..care din pacate a fugit de acasa...sau mi.au luat.o oohhh...ce scumpi era. pai dak vrei sa-mi vezi vaca..se rezolva Editat Aprilie 8, 2010 de strumfy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Din ciclul o poza face cat 1000 cuvinte,aveti in link-ul de mai jos un model de alarma cu par si labe,modelul exclusiv pentru camioane !! ALARMA PAROASA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 oohhh...ce scumpi era. pai dak vrei sa-mi vezi vaca..se rezolva da da daaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Din ciclul o poza face cat 1000 cuvinte,aveti in link-ul de mai jos un model de alarma cu par si labe,modelul exclusiv pentru camioane !! ALARMA PAROASA !! Ce dulcica este! Mesaj completat Miaurice si Nelson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 pisica de motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Din ciclul o poza face cat 1000 cuvinte,aveti in link-ul de mai jos un model de alarma cu par si labe,modelul exclusiv pentru camioane !! ALARMA PAROASA !! ...prea tare ....!!! e scandal mare daca se apropie cineva; se vede si din poza 2. sa-ti traiasca si sa fie sanatos/sanatoasa !....wof !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 @Florin_FZN- deci iti ador pisica maiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 merci, te-a victimizat si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 da recunosc ..tzi tzit...un nume are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo_girl Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 O sa revin si eu cu niste poze Astept sa ajung acasa sa va arat motanul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ...prea tare ....!!!e scandal mare daca se apropie cineva; se vede si din poza 2. sa-ti traiasca si sa fie sanatos/sanatoasa !....wof !! Merci !la toti sa ne traiasca animalutele !!! PS:daca te-ai apropiat de masina nu te musca dar ramai surd la cat latra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate