booby-loo Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Ceva simpatic, sper sa mearga.vezi attach. 220993[/snapback] vaiiiiiiii!!!!!!!! super poate sa ma invete si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Ceva simpatic, sper sa mearga.vezi attach. 220993[/snapback] Mistoooo! Stie sa evite si bordura. Merge mai bine decat mine:( Da' la role nu cred ca ma face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 CICO al meu care e "spirt" !Nu sta o clipa locului... In fine, rasa lui e asa mai zurlie. A fost o provocare sa-l prind in niste ipostaze mai linistite ! 220297[/snapback] Fain catel! Arata exact ca un catel de-al meu din plus. Exact exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 pisica mea incepand de ieri seara gasita de cineva pe un camp era putzin jegoasa shi plina de capushe!!! i-am facut baitza shi am curatzat-o de parazitzi!!! 220063[/snapback] Bravo! Sa ai grija de ea! Sa creasca mare! Frumos gest din partea ta. Toata admiratia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Ma bucur ca va place skater-ul. Cind l-am vazut si eu am ramas fara cuvinte! E tare catelusul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 am si eu un "cutzu" numai ca-l tin la tara ca nu prea am loc de el la bloc...sper sa va placa...in poza naparlea si nu era prea frumos...dar acu arata super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Si pentru nevasta-mea ,...io-s cel mai scump animal de casa!!... poza in avatar..! Si stiu sa duc si gunoiu'!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Si pentru nevasta-mea ,...io-s cel mai scump animal de casa!!... poza in avatar..! Si stiu sa duc si gunoiu'!! 221540[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 O.k, dar stii ca se poate interpreta...??? Riscul tau!!! , stii faza? o vulpe la git, un jaguar in garaj si un muuuuu, care sa i le procure??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 O.k, dar stii ca se poate interpreta...???Riscul tau!!! , stii faza? o vulpe la git, un jaguar in garaj si un muuuuu, care sa i le procure??? 221723[/snapback] sau beheeheee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 221564[/snapback] Neee-ne-ne ! Ca ma bagati dupa la topicuri cu voturi si.... lasa' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 mah a vazut cineva si "cutu" meu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Vazut, placut !! Am si io un "catelus" exact ca asta acasa. Tot in curte sta. O sa pun poze si cu el. P.S. Sa-l vezi cand se joaca cu Cico... ii da cate una asa, amicala, de pleaca asta micu' pe 2 carari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Vazut, placut !! Am si io un "catelus" exact ca asta acasa. Tot in curte sta. O sa pun poze si cu el. P.S. Sa-l vezi cand se joaca cu Cico... ii da cate una asa, amicala, de pleaca asta micu' pe 2 carari... 221770[/snapback] nice...vreau poze...vreau poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 BIG-U' are un mare acvariu....cu pesti ... vine MIU (slp BIG), vede un pestishor, inotand, cu "burta'n sus" ....si ma roaga pe mine sa-l scot d'acolo cu "paletutza" ... ma ridic din fotoliu (de unde postam pe motociclism.ro ) , il iau de coditza si-l arunc la buda...dupa care trag apa! konietz film! P.S. voi ce facetzi cand petu' da ortu'???(calcat, strivit, lovit, inecat sau moarte din cauze "naturale"? P.P.S. i'm evil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Eu cand mi-a murit vreun animalutz l-am ingropat si i-am pus si o cruce din bete. Mi-am amintit de un hamster alb frumos care nu stiu de ce s-a imbolnavit cred. Cand l-am vazut ca se duce am incercat din rasputeri sa-l salvez dar... nici respiratia artificiala nu a mers! Nici nu stiti cat am plans... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 (editat) Azi am primit cadou o poza cu pisica mea Simba (pe poza este scris Shimba) are un stil foarte ciudat de a se juca, desi este destul de matura (6 ani): are niste mishcari de ninja cateodata... motiv de mishto pt prieteni, care iata cu ce-mi impanzesc mailul... PS: la loc de cinste, pe vestutza cu sigla Dac Motors Editat August 11, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoveYamaha Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 O aveti aici pe Kimmy a mea ... e o dulce, e cuminte, nu se maimutzareshte, nu strica nimic prin casa... nu isi scoate gherutzele... singurul ei defect este k mananca doar de la mine ... dak ii pune altcineva mancarica in castronel, nici nu se uita la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 O aveti aici pe Kimmy a mea ... e o dulce, e cuminte, nu se maimutzareshte, nu strica nimic prin casa... nu isi scoate gherutzele... singurul ei defect este k mananca doar de la mine ... dak ii pune altcineva mancarica in castronel, nici nu se uita la ea. 222385[/snapback] Este super dragutica Kimmy a ta, da nu se maimutzareshte???Come on! , n-am vazut pisi care sa nu fie jucausha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 12, 2005 Autor Share Postat August 12, 2005 BIG-U' are un mare acvariu....cu pesti ... vine MIU (slp BIG), vede un pestishor, inotand, cu "burta'n sus" ....si ma roaga pe mine sa-l scot d'acolo cu "paletutza" ... ma ridic din fotoliu (de unde postam pe motociclism.ro ) , il iau de coditza si-l arunc la buda...dupa care trag apa! konietz film! P.S. voi ce facetzi cand petu' da ortu'???(calcat, strivit, lovit, inecat sau moarte din cauze "naturale"? P.P.S. i'm evil? 222075[/snapback] Cred ca intrebarea trebuie pusa baietilor de pe acest forum care sustin moartea cainilor vagabonzi prin diverse metode barbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 in weekend matza mea a primit vizita altei matze, ai carei stapani au plecat la mare!!! ce batalii au ieshit!!! arbitrul ( adica eu ) intervenea mereu pentru ca pisica vizitatoare e de vreo 3-4 ori mai mare decat pisicutza gazda!!! in poza, au lasat lupta shi mancau!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steve-O Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 asta este cainele meu SHARKY (pittbull) cand era mic ca acuma are 9 luni si e mare si cam tampit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoveYamaha Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Si el este Nero... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Pai cum e Aki al tau daca a ramas cu fosta???si cum catelul tau a ramas la fosta??? , oricum frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svejksoldjer Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 De multe ori plang dupa el..dar.....asta e viata... 230553[/snapback] jura-te! nu erai tu ala care otravea caini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate