Cap0ne Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Nu a fost un bat chiar asa gustos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Astazi fetele au implinit un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Multi inainte,cristidb! Capone,chiar e nevoie de zgarda intoarsa? Ce moaca are.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Capone,chiar e nevoie de zgarda intoarsa? Ce moaca are.. Cam da. Are 60 kg, ii plac pisicile si daca face scandal alt caine la ea pe strada nu prea tolereaza Eu nu as avea mari probleme, mai ales ca o pot stapanii si din "vorbe", dar pe muiere a tarat-o de cateva ori prin iarba Oricum, am testat si eu zgarda pe gatul meu inainte. Ultimul lucru pe care l-as face ar fi sa o ranesc. Nu provoaca durere, mai ales ca i-am lasat-o larga. Doar un mic disconfort care sa ii reaminteasca ca la capatul lesei nu este o sanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Cadou de Iepuraș! http://postimg.org/image/kja8onklv/ http://postimg.org/image/mzc22i2oj/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Fotomodelul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Ea e Jessie, are un an si sase luni si deja se pregateste de a doilea an in Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Frumosi caini.. Preferi Vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Cum pun si eu poze cu cateii mei? Editat Aprilie 24, 2014 de cip11xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Dai in jos dreapta pe "more repy options" si apoi folosesti functia de "attach files" (cauta simbolul unei agrafe). Sau, daca le ai postate prin alte parti (gen flickr) dai click pe iconita de "image" (arata ca o poza) si bagi acolo link-ul imaginii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Dai in jos dreapta pe "more repy options" si apoi folosesti functia de "attach files" (cauta simbolul unei agrafe). Sau, daca le ai postate prin alte parti (gen flickr) dai click pe iconita de "image" (arata ca o poza) si bagi acolo link-ul imaginii. merci man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Al meu a inceput sa creasca si cauta aventuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Zilele acestea imi voi lua si eu un catelus.Un cane corso Mai a avut cineva pana acum?Cum vi se par? Editat Aprilie 25, 2014 de neamtu99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Zilele acestea imi voi lua si eu un catelus.Un cane corso Mai a avut cineva pana acum?Cum vi se par? Se inteleg bine cu dogii de bordeaux. Uite Editat Aprilie 25, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Ea e Tera Are 3 ani si 1 luna Editat Aprilie 25, 2014 de CalinB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Frumoasa cateaua..Si lupanu' dornic de aventuri.. Capone,ala nu-i Cane Corso,nene.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Este vreo 50-75% c corso O imbarligatura reusita, o dulceata de potaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 o dulceata de potaie.. Asta-i altceva..Toti cainii sunt 'dulci',intr-un final.. Pe balta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 De la soricel: La aproape 10 luni: asa ma intampina de fiecare data cand vin (chiar mai rau face, acum l-am filmat dupa ce mi-am bagat bitzicla in curte si se mai linistise): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Dragul de el..S-a facut o mandrete de catel sanatos si fericit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Asta inseamna un caine sportiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Inseamna ca/s stapanii imbecili..Eu le/as lega lor hamu' de gat si i-as obliga sa traga pana la lesin.Una-i weight pulling si alta ce fac rahatii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 @daschmutz Frumos și isteț foc cățelul! Să îți trăiască! P.S. Și frumusețea mea a împlinit 8 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate