zolzol Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 zoli, nu merge linkul frate. Da am observat, era prea lung si youtube nu accepta mai mare de 10 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 sal ........ la recensamant ..... adolf_ss , monster M600 galben '94 , numar momentan UFJ sapt. viitoare se schimba (sper) contact mess adolf_sss@ acum m-ati facut curios in legatura cu rezultatul ?? sper sa dea cu macar 3 cifre poze , era dupa dus !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Uluitor ce a fost acolo.... Zolzol... multumim ca ne-ai reprezentat la eveniment! Suntem mandri ca unul dintre cei 405 a fost de-al nostru! Well done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Uluitor ce a fost acolo....Zolzol... multumim ca ne-ai reprezentat la eveniment! Suntem mandri ca unul dintre cei 405 a fost de-al nostru! Well done! Mersi de urari. Am fost nr 70. La anu suntem invitati toti monsteristi din romania la intalnirea din Italia, dar mai multe detalii aflu mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 ps. revin mai tarziu cu informatii despre mine si trantorul meu. Am auzit niste zvonuri...despre ultimul tau trantor.Nu mai sunt la curent,ia zi mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 ar fi mai bine daca lista s-ar putea completa onlineas face eu sa fie online, dar nu cunosc ar fi ceva dar, cine are loc pe un server pentru aplicatie si cine o scrie, eu unul m-am lasat de meseria asta de mai bine de 4 ani. ma gandesc ca poate gasim un tool al forumului care sa faca ceva similar. Oricum la numaratoare ies ~33 de monsteristi. (mai sunt doua fete pe care nu le stiu, una dintre ele si-a luat un ... harley iar cealalta are un monster argintiu) bai voi ati vazut cati monsteristi la un loc,,, iti dai seama ce o sa fie in italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Cam putintei din lista aia. Se pot adauga si detaliile de la al meu. Monster 600, '99, portocaliu (chit ca poate unii zic ca-i rosu, ochiu' meu vede portocaliu), monopost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Nr. Ctr. 17 Monster Model. 600 (M600) Culoare Rosu An "97 Proprietar Tetea (Laurentiu, Gaghi, Petyo) Nr. B-69-ZÎN Obs. Contact laurentiunedelcu (@gmail, @yahoo, @aol, @...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 unii dintre voi ma stiu , dar pt. recensamant revin cu detaliile complete: Andrei aka Mo Weed, monster M600 2001, negru (momentan), DB-77-RIP...cei care vor sa ma gaseasca stiu cum sa dea de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Aplicatia o pot face eu... de hostat la fel pentru putin timp... asta pana cumparam un hosting. Formular de inscriere + o pagina in care sa fim listati ma gandesc eu. PHP MYSQL Dar la ce foloseste acest recensamant ? In fine... mi se pare mai ok sa face un site dedicat ducati... sau monster. Design imi trebuie!! Si in site sa inglobam toti posesorii sau in fine... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Eu nu mai intru in recensamant, ptr ca din pacate vreau sa dau monstruletu meu(chiar urgent): /index.php?showtopic=272027 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Aplicatia o pot face eu... de hostat la fel pentru putin timp... asta pana cumparam un hosting.Formular de inscriere + o pagina in care sa fim listati ma gandesc eu. PHP MYSQL Dar la ce foloseste acest recensamant ? In fine... mi se pare mai ok sa face un site dedicat ducati... sau monster. Design imi trebuie!! Si in site sa inglobam toti posesorii sau in fine... bafta! Sir a avut o tenatativa de forum dedicat monsteristilor. Poate o sa avem si asa ceva candva. Ideea cu 'recensamantul' m-a lovit la birou, la prima vedere nu foloseste la nimic si nici nu a fost facut sa foloseasca la ceva. (m-am uitat la evenimentul din belgia si vroiam sa stiu cati monsteristi sunt in RO) Dar, sunt sigur ca la un moment dat o sa ne ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) pai poate fi de ajutor in caz ca ne apuca plimbarea. Te uiti pe traseu, il compari cu lista de monsteristi, si vezi cu cine te-ai putea vedea pe drum sau cui poti face o vizita. cabluri uscate si benzina sa fie Poatre misto ar fi o harta a Romaniei cu monsteristii trecuti pe ea dar banuiesc ca e mai complicat de realizat si ar manca mult timp celui care se pricepe la astfel de aplicatii Editat Septembrie 26, 2008 de Symbolic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Stiati de asta? /index.php?showtopic=271049 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 cica duminica ar fi soare si frumos afara. ar fi misto o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pai poate fi de ajutor in caz ca ne apuca plimbarea. Te uiti pe traseu, il compari cu lista de monsteristi, si vezi cu cine te-ai putea vedea pe drum sau cui poti face o vizita. cabluri uscate si benzina sa fie Poatre misto ar fi o harta a Romaniei cu monsteristii trecuti pe ea dar banuiesc ca e mai complicat de realizat si ar manca mult timp celui care se pricepe la astfel de aplicatii Cred ca este deajuns sa folosim un "embed" de la yahoomaps sau googlemaps. Nu este greu in nici un caz. Eu asigur partea tehnica.No problemo! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 campanie (dura) anti accidente pe versurile metallica. http://video.tion.ro/members.tion1/Accidente.avi/viewer.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 a mai fost pus pe undeva filmuletul. e f violent dar te impresioneaza. sincer, nu pot sa ma uit de 2 ori la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 hotii http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/s...adius_2009.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pungas omu' mic cu ochii oblici. dar mi se pare ca arata mai nasol decat actualul SV 650 care e destul de musculos cu toate ca e micut ca dimensiuni. ala macar are cadrul lui (mai frumos ca asta) si nu-i zulit din curtea altuia offtopic: liviu, ce se aude cu releul ala de semnalizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 nimic, deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 am vazut asta si m-a intepat inima! povestea completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 nimic, deocamdata. felicitari pentru noua achizitie, colega am vazut-o ieri, e frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 monsteristule fă-ți update la profil că nu-l mai ai pe trântor! Moto: ducati monster pe nume VETUȚA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 baieti, sarim si noi cu niste voturi pt fotograful de serviciu, la concursul de motofoto? asta e pagina unde votam si mai jos preferatele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate