COObra Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 eu sunt ranitul nr. doi multumesc de plimbareala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Postez cateva dintre pozele de la iesirea de azi.....(pana la urma am glumit noi de ducati vs honda sau honda vs ducati...dar se pare ca se lasa cu daune intre.....e full kontact)cu multe peripetii si clipe frumoase, dar si mai putin frumoase, ba chiar destul dureroase inca (piciorul meu .).....si am o intrebare: unde as putea sa gasesc suportul...cu totul, tot ansamblul...pt scarita pilot, pasager si frana de picior...deoarece am ramas fara:(....am vazut ca la un moment dat ca Icsu a zis ceva de suportii aia....dati-mi si mie detalii, please. ce s-a intamplat??? esti bine?? colegul motorist este bine si el?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) Postez cateva dintre pozele de la iesirea de azi.....(pana la urma am glumit noi de ducati vs honda sau honda vs ducati...dar se pare ca se lasa cu daune intre.....e full kontact)cu multe peripetii si clipe frumoase, dar si mai putin frumoase, ba chiar destul dureroase inca (piciorul meu .).....si am o intrebare: unde as putea sa gasesc suportul...cu totul, tot ansamblul...pt scarita pilot, pasager si frana de picior...deoarece am ramas fara:(....am vazut ca la un moment dat ca Icsu a zis ceva de suportii aia....dati-mi si mie detalii, please. Am eu suportul din stanga daca vrei ca mi-a ramas.. da un pm sau vezi ca am nr de tel pe desmoriders. Bafta PS: eu am cazut iar vineri seara ca nah.. doar m-am dus pana la farmacie, "merg incet" nu iau echipamentul ca-i cald si vb aia.. merg incet.. la intoarcere eram rossi pe curbe, m-am lasat asa de mult si de bine dar viteza era prea mare, am dat de bordura si poc pe dreapta.. nu am decat julitura pe mana si pe fund maine ma duc sa-mi iau geaca de vara ca de 2 ori nu am purtat echipament si de 2 ori am cazut.. something fishy and me stupid. Ghidonul si schinbatorul de viteze indreptat cu o tzeava zdravana iar plasticul portocaliu de la semnalizator trebuie cumparat.. si alta pereche de manusi. Editat Iulie 10, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 10, 2011 Autor Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) icsule, nu cred că se potriveÂşte suportul, mădă are un s4r. Editat Iulie 10, 2011 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanrottw Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Weekendul acesta am avut si eu prima ieseala: sambata-Bucuresti-RamnicuValcea-Curtea de Arges-Trasfagarasan-Cartisoara, Duminica-Cartisoara-Cisnadie-Paltinis-TransAlpina(Enduro)-Ranca-RamnicuValcea-Bucuresti(total 750KM). Atasat cateva poze care sper sa va placa. O saptamana faina si ne vedem miercuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 icsule, nu cred că se potriveÂşte suportul, mădă are un s4r. Liviu, am meu e S4.....si atat.....eu am inteles ca se potrivesc intre ele si de la 600 si de la s4r, s2r.....acum nu ma contrazic, ca nu ma pricep. Si am mai patit ceva ciudat....nu mai am nici un fel de lumini...nu de bord, nu far...nu semnale....nada de nada....doar cand dau flash pe faza lunga merge farul......aveti ceva idei? ca eu in afara de sigurante....nu prea stiu ce ar putea fi..... ce s-a intamplat??? esti bine?? colegul motorist este bine si el?? cazaturile au fost separate....mie mi-a cazut moto pe picior....si m-a prins cu laba piciorului flexata.....azi am dat o tura totusi pana la ortopedie, ca nu ma lasa durerea....iar doctorul s-a exprimat ceva de genul...nu am ce sa va fac...nu e de gips....e e torsiune la nivelul labei piciorului, de la degetul mare catre laba piciorului si sus spre incheietura....si sa iau antiinflamatoare si sa astept "sa-mi treaca" ....si cam asta e ce o sa fac.....in rest sunt "minunat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 10, 2011 Autor Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) auleu măi mădă, cam aÂşa am avut eu belea cu primul monster, când am urcat cu el la sarmisegetuza regia Âşi am rămas acolo vreo trei zile, până m-a salvat coco cu maÂşina lu Âşefsu. crecă ai releul de încărcare prăjit, când pică ăla arde cam tot, becurile din far, semnale Âşi cele mici din bord. las-o aÂşa, n-o mai bibili, sună-l pe andu Âşi o scoate el la capăt. bogdanrottw, până la urmă ai făcut traseul cu păltiniÂşul de ți l-am zis eu miercuri la academie. cum s-a purtat multistrada prin pietroaiele alea? mai erau inscripții cu "atenție, se corhăneÂşte"? Editat Iulie 10, 2011 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 auleu măi mădă, cam aÂşa am avut eu belea cu primul monster, când am urcat cu el la sarmisegetuza regia Âşi am rămas acolo vreo trei zile, până m-a salvat coco cu maÂşina lu Âşefsu. crecă ai releul de încărcare prăjit, când pică ăla arde cam tot, becurile din far, semnale Âşi cele mici din bord. las-o aÂşa, n-o mai bibili, sună-l pe andu Âşi o scoate el la capăt. bogdanrottw, până la urmă ai făcut traseul cu păltiniÂşul de ți l-am zis eu miercuri la academie. cum s-a purtat multistrada prin pietroaiele alea? mai erau inscripții cu "atenție, se corhăneÂşte"? Sarumana mult Liviu....asa o sa fac....o sa-l sun sa vad ce zice si el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Si am mai patit ceva ciudat....nu mai am nici un fel de lumini.. de asta iti tot faceam eu semne pe DN. am vazut ca s-a stins la un moment dat si am crezut ca ai dat din greseala de buton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 de asta iti tot faceam eu semne pe DN. am vazut ca s-a stins la un moment dat si am crezut ca ai dat din greseala de buton. Stiu, stiu...am inteles...dar si eu incercam sa iti spun acelasi lucru...ca e totul mort....la lumini....macar bine ca am ajuns pe zi si nu am avut si alte probleme.. Sarumana mult Liviu....asa o sa fac....o sa-l sun sa vad ce zice si el.... Ai cumva idee daca e releul unde il gasesc si cam cat e, pt un S4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coasa Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Salutare! am avut un accident si ca sa imi repar moto monster 620 2002 as avea nevoie de urmatoarele piese: Rezervor (rosu) suporti scarite ghidon + accesorii partea dreapta (maneta frana bloc frana etc.) multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Are cineva de vanzare din bucuresti plasticul portocaliu de la semnalul semnalizare de stanga si de dreapta. Daca nu incerc la Ciprian la Turnu-Severin dar mai costa si transportul asa ca prefer sa gasesc in Bucuresti. Astept PM. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) cum ai reusit icsu sa cazi ? ultima data cand te-am vazut (vineri seara) erai bine mersi sub podul grant, abia te suiai pe motor , te-am claxonat si salutat . sper sa te refaci cat mai repede , si tu si motoru Editat Iulie 11, 2011 de Mariusik85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) Atunci cazusem tata, in dreptul unde eram pe trotuar.. nu aveam viteza doar prostie in cap. Am intrat cu viteza prea mare in curba, lasat mult pe dreapta si m-a aruncat in stanga, am dat cu rotile de bordura din stanga si m-a aruncat pe linia de tramvai. S-a indreptat ghidoul cu o teava serioasa si rabdare. Eu sunt bine, doar zgariat si motorul e ok.. gata de drum diseara, azi sunt cu masina ca trebuia sa car ceva la munca. Editat Iulie 11, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Atunci cazusem tata, in dreptul unde eram pe trotuar.. nu aveam viteza doar prostie in cap. Am intrat cu viteza prea mare in curba, lasat mult pe dreapta si m-a aruncat in stanga, am dat cu rotile de bordura din stanga si m-a aruncat pe linia de tramvai. S-a indreptat ghidoul cu o teava serioasa si rabdare. Eu sunt bine, doar zgariat si motorul e ok.. gata de drum diseara, azi sunt cu masina ca trebuia sa car ceva la munca. Ghidonul se schimba, nu se indreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 O sa-l schimb zilele astea, am gasit la baracuda 49e dar pana atunci s-a indreptat bine, nu te gandi ca a fost f stramb, doar putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 bine ca esti ok si pagube minore. multa sanatate. ps : daca observam ca erai cazut opream sa vad daca esti ok...dar nu mi-am data seama. m-am intalnit cu cineva exact la mega image acolo... oricum , parca aveai ceva echipament pe tine din ce imi aduc aminte...poate doar pe la picioare sa te fi zgariat . asta e : omu cat traieste-nvata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Aveam putin echipament, adica manusi, casca si ghetele ca geaca e una groasa de piele si-mi era cald si am zis ca nu o mai iau pana la carefour ca nu era mult de mers isi zic "merg incet". Doar de 2 ori nu am purtat echipament si de 2 ori am cazut.. niciodata numai merg fara. Diseara ma duc sa-mi iau geaca de vara si alta pereche de manusi.. daca aveam geaca nu pateam nimic ca m-am zgariat doar la mana si putin pe fund, deloc la picior. Mi-am dat drumul pe spate ca aveam ghiozdanul, m-am ridicat imediat, a venit un sofer cu un Punto, tot motociclist si el se uita la moto ca-mi curgea benzina (abia ii facusem plinul). Sper ca am invatat ceva de data asta si bine ca nu am ranit pe nimeni.. aia mai imi trebuia. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Aveam putin echipament, adica manusi, casca si ghetele ca geaca e una groasa de piele si-mi era cald si am zis ca nu o mai iau pana la carefour ca nu era mult de mers isi zic "merg incet". Doar de 2 ori nu am purtat echipament si de 2 ori am cazut.. niciodata numai merg fara. Diseara ma duc sa-mi iau geaca de vara si alta pereche de manusi.. daca aveam geaca nu pateam nimic ca m-am zgariat doar la mana si putin pe fund, deloc la picior. Mi-am dat drumul pe spate ca aveam ghiozdanul, m-am ridicat imediat, a venit un sofer cu un Punto, tot motociclist si el se uita la moto ca-mi curgea benzina (abia ii facusem plinul). Sper ca am invatat ceva de data asta si bine ca nu am ranit pe nimeni.. aia mai imi trebuia. Asfalt uscat Offff Icsule....ai mai multa grija de tine....e foarte bine ca te duci sa iti iei echipament....esti mai safe, chiar daca mori de cald. Apropo, suportul mie imi trebuie de dreapta, nu de stanga, dar multumesc oricum pentru oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Guyz, o intrebare....am niste tobe Roads pe S4R-ul meu, care fara DB killere suna intr-un mare fel. Sunt curios doar la ce ma pot astepta cand ma opreste domnu' politist....se lasa cu amenda doar daca e cineva de la RAR cu el, care sa masoare nivelul decibelilor? Se ia si talonu pe treaba asta? A, si inca ceva: Stie cineva de vreo vulcanizare unde sa poata sa-mi dea roata fatza jos, sa-mi faca o pana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Guyz, o intrebare....am niste tobe Roads pe S4R-ul meu, care fara DB killere suna intr-un mare fel. Sunt curios doar la ce ma pot astepta cand ma opreste domnu' politist....se lasa cu amenda doar daca e cineva de la RAR cu el, care sa masoare nivelul decibelilor? Se ia si talonu pe treaba asta? A, si inca ceva: Stie cineva de vreo vulcanizare unde sa poata sa-mi dea roata fatza jos, sa-mi faca o pana? Daca te poate ajuta cu ceva, eu stiu una pe la Lizeanu, mai precis este pe linia de tramvai, cred ca strada se numeste...strada reinvierii...sau ma rog acolo este cimitirul reinvierea...este un service auto cu spalatorie si cu vulcanizare. Baietii de acolo sunt motociclisti si unu dintre ei a fost chiar profu' de inot al fetitei mele. Poti incerca acolo daca nu gasesti intre timp...sunt super ok baietii...si eventual poti intreba de Costi si sa-i spui ca vii din partea mea...Madalina cu Ducati monster s4 rosu. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Guyz, o intrebare....am niste tobe Roads pe S4R-ul meu, care fara DB killere suna intr-un mare fel. Sunt curios doar la ce ma pot astepta cand ma opreste domnu' politist....se lasa cu amenda doar daca e cineva de la RAR cu el, care sa masoare nivelul decibelilor? Se ia si talonu pe treaba asta? A, si inca ceva: Stie cineva de vreo vulcanizare unde sa poata sa-mi dea roata fatza jos, sa-mi faca o pana? mistare' eu iti sugerez sa pui db killerele sub sea, eu am patit-o: intr-o seara m-a oprit politia + o echipa de la rar(pe bulevardul unirii inspre albaiulia), mi-au luat talonul si am primit o amenda de 200 ron. am dat o fuga pana acasa, mi-am montat db killerele si am revenit la filtru, dupa ceva negocieri mi-am luat talonul inapoi dar am ramas cu amenda (am inteles ca e o lege care spune ca daca remediezi o defectiune pe loc ti se inapoiaza talonul...) grija mare, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) Da, asa e, cum remediezi problema, pe loc sau ulterior ti se inapoiaza talonul. Asa era/este si cu folia auto sau becurile de alta culoare la masini, daca remediezi atunci "buba" dai o spaga sau iti iei amenda dar talonul ti-l dau inapoi. Nimeni cu semnalizari originale de rezerva? Imi trebuie doar plasticul portocaliu, ca pt un plastic d-ala nu ma lasa inima sa schimb toate semnalele. Daca te poate ajuta cu ceva, eu stiu una pe la Lizeanu, mai precis este pe linia de tramvai, cred ca strada se numeste...strada reinvierii...sau ma rog acolo este cimitirul reinvierea...este un service auto cu spalatorie si cu vulcanizare. Baietii de acolo sunt motociclisti si unu dintre ei a fost chiar profu' de inot al fetitei mele. Poti incerca acolo daca nu gasesti intre timp...sunt super ok baietii...si eventual poti intreba de Costi si sa-i spui ca vii din partea mea...Madalina cu Ducati monster s4 rosu. Bafta! De acolo am luat Monsterul Editat Iulie 12, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Da, asa e, cum remediezi problema, pe loc sau ulterior ti se inapoiaza talonul. Asa era/este si cu folia auto sau becurile de alta culoare la masini, daca remediezi atunci "buba" dai o spaga sau iti iei amenda dar talonul ti-l dau inapoi. Nimeni cu semnalizari originale de rezerva? Imi trebuie doar plasticul portocaliu, ca pt un plastic d-ala nu ma lasa inima sa schimb toate semnalele. De acolo am luat Monsterul icsule..eu stiam ca de acolo ti-ai luat monsterul , pentru ca monsterul ala trebuia sa-l iau eu. avea 2 monstere de vanzare , eu l-am luat pe cel negru simplu. costi e prieten cu fratimiu. monsterul tau e pe carburatie , al meu e pe injectie . parca al tau e din 2001 sau ma insel ?. stiu ca al meu e din 2002 si parca ala pe carburatie era cu un an mai varstnic. oricum , mai bine il ascultam pe costi si il luam pe ala al tau. cu al meu am ceva probleme , tot nu reusesc sa-i dau de capat . la inceput mi-a mers intr-un singur piston , acum am descoperit ca am probleme la discu de ambreiaj(cred) ca imi patineaza, dupa care tre sa verific daca s-a facut schimbul de curele de distributie , dupa care tre sa schimb rulmentii de la furca . nici nu stiu ce sa fac mai intai ca nu stau bine deloc cu banii. dar asta e . incet incet le rezolv eu pe toate. pana atunci , mi-e si jena sa vin la intalnire la academie . la ce am vazut eu prin poze , monsterul meu mic si stricat nu are ce sa caute printre frumusetile alea de acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 12, 2011 Autor Share Postat Iulie 12, 2011 mariusică, am eu un ambreiaj de 620, ca nou. totuÂşi poate nu îți trebuie ambreiaj, fă-mi o vizită la garaj să vedem despre ce e vorba. 0753.379.594 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate