Sari la conținut

Monster Lounge

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Motoreta mea se opreste la relanti. Asta la rece. Toarce putin si se opreste. Idei?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu am pb cu ea. hai la SMS si discutam aici

Ti-am vazut statusul pe FB, mai bine veneai la Bikers, vedeam si meciul :)

cele mai evidente probleme ar fi benzina de slaba calitate sau relanti prea mic. eu am patit ambele.

Relantiul de unde-l reglez la Ducati? :D

Link spre comentariu

asa asa baieti luati va la harta ca era prea liniste :))))

nu i mai instiga!! :D

@ adidas :

Nu incerca sa reglezi ceva pentru ca o vei strica si va ajunge pe mainile lui Andu/Cristi.

Fa-i un plin cu benzina de 98 si curata-i cu spray admisia. Cu siguranta ii vei rezolva problema.

:cheers:

Editat de ZaiR
Link spre comentariu

Guys....intre detaliile mecanice si tehnice, viu si eu cu o propunere si o intrebare:

- s-a vb ieri la Academie de o iesire duminica....Cheia sau Siriu....cine este pentru sa se anunte pt a vedea cati suntem.

Multam

Link spre comentariu

Din ce am citit pe Ducati.ms, problema poate fi de la senzorul TPS sau ECU. La multi s-a rezolvat prin inlocuirea ECU cu DP ECU. :)

Link spre comentariu

care are adresa lui andu? sa trag o fuga pana la el

Carfix Team S.R.L.

Str. Preciziei nr. 34B, sector 6,

Bucuresti, CP 062202

Tel: + 40 21 319 50 90

+ 40 37 276 80 84

Fax: + 40 21 319 50 91

Editat de PzKpfW
Link spre comentariu

Carfix Team S.R.L.

Str. Preciziei nr. 34B, sector 6,

Bucuresti, CP 062202

Tel: + 40 21 319 50 90

+ 40 37 276 80 84

Fax: + 40 21 319 50 91

ms mult. nu am mai ajuns. motoreta mea nu stiu ce are, dar nu mai are putere. i-am luat compresia, verificat bobine, bujii....

cred ca Chip-ul sau senzorul TPS. azi ii schimb si filtrul de benzina, desi nu cred ca e el.

Link spre comentariu

A trecut cineva de la Hornet 600 la Monster 600? :unsure:

Le-am încercat pe amândouă înainte sa-mi iau primul Monster (eram chitit pe monstru, dar am vrut sa vad "ce pierd").

In oraș și pe curbe e mai fun monstrul: accelerează mai bine de jos, e mai îngust, mai jucăuș. La drum întins (sau ma rog, dacă îți place sa mergi cu 180 în oraș), avantajul de putere al Hornet-ului se simte, iar motorul te îmbie la turații, unde se simte el bine. Pe 600/620, dacă mergi constant la 7-8000 ture, simți vibrații (fecventă înaltă) pană în creier.

Link spre comentariu

E o diferenta cat china intre mobre. Monsterul de 600 se aude frumos, are o bicicleta misto si niste frane pe masura, arata cel mai bine, dar la capitolul putere e muuult sub Hornet.

Si la capitolul comfort sta pe minus.

Dupa cum a spus cineva mai sus, daca sari de la 95 cai la 55-60 o sa fii destul de dezamagit.

Angel, tu erai la inceput. Cineva care stie deja ce sa ceara de la o mobra, se plictiseste instant de Monster, ma refer la cel de 600-620.

Link spre comentariu

(...)

Angel, tu erai la inceput. Cineva care stie deja ce sa ceara de la o mobra, se plictiseste instant de Monster, ma refer la cel de 600-620.

Depinde și de uz, să știi. Mă crezi că în oraș tânjesc după 600 - și câteodată și pe curbe? smile.gif

Link spre comentariu

la secunda 32 mainile delicate ale madalinei reparand un motor de multistrada 1200 :rolleyes:

:hug: :kiss: eu iti multumesc ca ai avut curajul de a face echipa cu mine(singura echipa mixta de altfel)si sper ca ai fost macar acolo...putin mandru de mine

Link spre comentariu