PzKpfW Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Daca se nimereste sa fie frumos, cred ca o sa gasesti cateva persoane miercurea la academie chiar de luna asta.Dar majoritatea (in care ma includ) isi vor scoate jivina din barlog prin aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horatiu.i Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Chiar as vrea sa particip la un meet and greet; poate si inainte de a cumpara. Pana atunci; daca mai vedeti un exemplar care merita vazut va rog sa dati de veste, in ceea ce priveste locatia nu e prea importanta. O zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Buei.. hal de monsteristi.. unu n-ati urcat o poza sau sa suflati intr-o lumanare. Astazi se implinesc 20 de ani de la lansarea pe piata a primului model monster, cel de 900 . Si a fost donat celebrului Ayrton Senna, dar din pacate ulterior a ajuns dauna totala. Ce a mai ramas din el sunt cateva poze si un film. Editat Martie 5, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Iaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 e a mai ramas din el sunt cateva poze si un film. Haha, mai vazusem filmul asta de cateva ori dar nu am realizat pana acum ca tipa sta pe monopost... Si noi ne mai miram de tipul care a venit la academie anul trecut cu prietena-sa care se tinea bine de el ca sa nu alunece de pe motor; uite ce model a avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Haha, la faza cu monopostul am ras si eu Nu credeam ca e posibil sa stai pe asa ceva...ma rog fetele au posteriorul lucrat Intrebarea intrebatoare, monsterul care este pe injectie, obligatoriu are bordul acela cu mai multe leg-uri ? in formula 3-2-1 ? Am pus ochii pe unul si proprietarul zice ca este injectie si am mai nou dar nu inteleg ce e cu bordul asta : http://www.mcnews.com.au/NewBikeCatalogue/2001/Ducati/Images/DucatiMonsterS4dash.jpg stiam ca trebuie sa arate alfel, eu cel putin asa am avut la carburatie si ma gandesc sa nu fi fost lovit in fata si schimbat cu alt model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Bordul asta e de pe primele modele S4 (sfarsit de 2001 - inceput de 2002), care este model cu motor pe injectie. A fost prezent si pe M600, M750 si M900 pesntru o scurta perioada de timp (cateva luni) pana sa introduca injectia si pe modelele astea. Am avut M600 din 2001 iar bordul era ca asta.Singura diferenta notabila intre modelele pe carb si cele pe injectie este prezenta LED-uli "CODE": asta indica prezenta chip-ului din cheia de contact, propriu modelelor cu motor pe injectie.Pe scurt: bordul era veritabil. Editat Martie 5, 2013 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Iaca. Am unul din asta in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Am unul din asta in garaj Daca vorbesti serios, zic sa tai bilete la intrare sa venim sa-l vedem Eu m-as baga... De cand sunt motociclist caut o raritate de genul asta, dar din 93' sa fie Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Modelul din 1993 avea radiator la ulei ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Daca vorbesti serios, zic sa tai bilete la intrare sa venim sa-l vedem Eu m-as baga... De cand sunt motociclist caut o raritate de genul asta, dar din 93' sa fie Va salut Inmatriculat in 28.06.1993 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Inmatriculat in 28.06.1993 Fuarte tare. De vazut! Modelul din 1993 avea radiator la ulei ?? Toate Monster-ele racite pe aer, de 750cc sau mai mult, au radiator de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 De vanzare /index.php?/topic/691451-vand-ducuati-749/ Daca se vinde,se transforma in streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Te-ai lovit si tu.. macar fa-i transformarea cat sa-ti permita sa te intorci la ea dupa ce te plictisesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 De vanzare /index.php?/topic/691451-vand-ducuati-749/ Daca se vinde,se transforma in streetfighter Frumos plan bre. Succes! Ce SF? 848? Sau bestia de 1098? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mm oare de unde as putea comanda un set de stickere pt ducati.. Alea argintii clasice de monster an 2000. am gasit in cateva locuri nu mi se pare un pret rezonabil 130 Ron un set stanga dreapta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mm oare de unde as putea comanda un set de stickere pt ducati.. Alea argintii clasice de monster an 2000. am gasit in cateva locuri nu mi se pare un pret rezonabil 130 Ron un set stanga dreapta ) vezi userul Hondafan ca face stikere cum vrei tu. cred ca iesi mult mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 creca nu ai inteles ....el vreu sa isi cumpere streetfighter daca vinde 749 si eu zic ca face bine:D.....ii uram succes... in rest ce sa zic sunteti gata de sezon ca eu nu din aprilie incep si eu activitatea:))... Esti trotilat, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mm oare de unde as putea comanda un set de stickere pt ducati.. Alea argintii clasice de monster an 2000. am gasit in cateva locuri nu mi se pare un pret rezonabil 130 Ron un set stanga dreapta ) iti dau eu gratis. vino la noi sa le ei sau sa le montam. gratis. De vanzare /index.php?/topic/691451-vand-ducuati-749/ Daca se vinde,se transforma in streetfighter vino la noi ca iti facem ceva frumos la jumatate din pretul unui SF De vanzare /index.php?/topic/691451-vand-ducuati-749/ Daca se vinde,se transforma in streetfighter vino la noi ca iti facem ceva frumos la jumatate din pretul unui SF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sambata in jurul orei 11-11.30...vrem sa facem zgomot mareeee....si deci adunam "tractoarele" si toate motocicletele stricate la Academie ( cum bine au spus unii) ........deci ne vedem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 salutare din Egypt, gasca nebuna la Ducati-Cairo, diavel si monstere cat cuprinde, astept sa fac o tura cu baietii si va trimit ceva poze, cei de aici se pregatesc de o tura prin europa, l-am indicat sa nu ocoleasca Romania, se pare ca vor accesa site-urile noastre (Ducati Bucuresti si clubul Desmoriders) pentru detalii, sper sa incepem plimbarile din aprilie!!! toate cele bune si asfalt uscat, PS: Dafway avem de discutat cand ajung in tara pentru instalarea unor accesorii la monsterul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Fain dom'le. Cand te intorci? Editat Martie 7, 2013 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 @dafway multumesc de oferta problema ca sunt la 500 km distanta de voi la bistrita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Fain dom'le. Cand te intorci? pe 3 aprilie sunt in tara, in seara asta ma vad cu baietii de la Ducati la o tura prin Cairo, cald si bine, aici sezonul moto nu a are limite.... bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 salutare din Egypt, gasca nebuna la Ducati-Cairo, diavel si monstere cat cuprinde, astept sa fac o tura cu baietii si va trimit ceva poze, cei de aici se pregatesc de o tura prin europa, l-am indicat sa nu ocoleasca Romania, se pare ca vor accesa site-urile noastre (Ducati Bucuresti si clubul Desmoriders) pentru detalii, sper sa incepem plimbarile din aprilie!!! toate cele bune si asfalt uscat, PS: Dafway avem de discutat cand ajung in tara pentru instalarea unor accesorii la monsterul meu te asteptam cu drag. sa ne suni inainte. @dafway multumesc de oferta problema ca sunt la 500 km distanta de voi la bistrita. da mi o adresa si ti trimit colantele prin curier. si treci tu sa dai o cafea. da mi un telefon sa vedem cum facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate