M 900 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ce, nu am zis bine?? ba da pentru polizoare oricand...... cu totii avem macar un prieten care are un polizor, deci sunt bineveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ba da pentru polizoare oricand...... cu totii avem macar un prieten care are un polizor, deci sunt bineveti. vii maine seara? ne bazam pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 copii, diseara se pune iar de curatat si intins lanturi. adresa: orizont, drumul taberei. ora 20.00. si-au anuntat prezenta mo weed si coco-monster. care te plictisesti pe acasa, vino, esti asteptat. salut Liviu salut baieti diseara ma bag si eu la tura in orizont vreau sa-mi intind putin lantu' vin si eu cu o trusa de scule ne auzim la un tel in jurul orei 20 in statie la orizont asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sociabili sunt monsteristi astia.....duminica tura cheia, marti miting ad-hoc, miercurea intalnire programata ....nu pot sa tin pasul cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) sociabili sunt monsteristi astia.....duminica tura cheia, marti miting ad-hoc, miercurea intalnire programata ....nu pot sa tin pasul cu voi da ma ai dreaq monsteristi cu motoretele lor zgomotoase, nicaieri nu mai ai loc de iei, nu mai poate soferu sa doarma la volan, nu mai pot babele sa doarma pe trecerea de pietoni, nu mai pot aurolacii sa stea in canale, nu mai poate manelistu sa traiasca versurile de la manea .. niste nenorociti ... n-ai cu cine domle .. niste monsteristi ontopic .. ati facut ce-ati facut si tot v-ati intalnit martea cand nu pot eu .. ce uamini Editat Iunie 10, 2008 de th30nly0n3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 da ma ai dreaq monsteristi cu motoretele lor zgomotoase, nicaieri nu mai ai loc de iei, nu mai poate soferu sa doarma la volan, nu mai pot babele sa doarma pe trecerea de pietoni, nu mai pot aurolacii sa stea in canale, nu mai poate manelistu sa traiasca versurile de la manea .. niste nenorociti ... n-ai cu cine domle .. niste monsteristi ontopic .. ati facut ce-ati facut si tot v-ati intalnit martea cand nu pot eu .. ce uamini am facut-o ixpre, doar asa k sa nu vii tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 A ramas pe maine la academie pe la 8, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 da bre. azi la academie la ora 20.00. acolo vedem ce si cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 http://www.gandul.info/actualitatea/bucure...ml?3927;2697763 io aÂş zice să interzică Âşi monÂştrii voÂştri urlători (mă scuzați rogu-vă pentru off-topic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 my darlin', monsterul (meu) toarce. nu urla! http://www.gandul.info/actualitatea/bucure...ml?3927;2697763 io aÂş zice să interzică Âşi monÂştrii voÂştri urlători (mă scuzați rogu-vă pentru off-topic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Mo Weed da-mi un tel azi ca sa vedem cum facem sa-ti dau side panels-urile si maneta aia dan 0724 267 909 Garajul meu e prin zona Brancoveanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut, chiar nimeni nu e interesat sa cumpere monsterul meu??? ne-am intalnit aku 1 sapt la academie, cel galben...sa-i ia naibii de bani ca daca aveam il pastram si p asta si mai luam inca 3.... numarul meu 0744441015 - andrei detalii va dau la tel...daca cunoasteti pe cineva interesat v-as fi recunoscator... Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 gunixu a vazut/auzit aseara monsterul lui m900, care suna frate! urmatoarea mea mobra va fi un monster cu ambreiaj uscat, musai. ce stiu femeile ce e frumos si bun? daca ar sti, nu s-ar mai uita la noi, care suntem niste betivani lenesi uitatori dupa muieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 gunixu a vazut/auzit aseara monsterul lui m900, care suna frate! urmatoarea mea mobra va fi un monster cu ambreiaj uscat, musai. ce stiu femeile ce e frumos si bun? daca ar sti, nu s-ar mai uita la noi, care suntem niste betivani lenesi uitatori dupa muieri. bre nea krupp, vorbeste pentru tine eu sunt o fire sensibilia, iubitoare de frumos, atrasa de tot cei pur si imaculat de o inocenta feciorelnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 auzi bre negociatorule, nu stiam ca iti plac feciorii? apropo, suna-l pe dan pentru capacele alea si maneta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 gunixu a vazut/auzit aseara monsterul lui m900, care suna frate! urmatoarea mea mobra va fi un monster cu ambreiaj uscat, musai. ce stiu femeile ce e frumos si bun? daca ar sti, nu s-ar mai uita la noi, care suntem niste betivani lenesi uitatori dupa muieri. Dom'ne, deci ca sa vorbim fiecare pe limba lui, eu nu sunt lenes... ca uneori nu ti minte unde e casa , din diferite motive de sticle sau de titz, asta e partea a doua iar despre monster cu ambreiaj uscat, la anu ma bag si eu la 900cm, taxiul meu il cedez lui fratelo aveti grija ca astia nu glumesc cu zgomotul... /index.php?...omot&st=130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 baga ochiu aici mai monsteristule> /index.php?showtopic=223826 IMPORTANT /index.php?...p;#entry1252555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 IMPORTANT /index.php?...p;#entry1252555 mie imi place initiativa... m-as baga dar nusunt in capitala... poate va duceti voi sa faceti cinste monsteristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nu vreti sa facem o lista cu id-urile noastre de mess? cred ca ar fi mai usor. incep eu: Dan(M900)- daniel_dragomir@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nu vreti sa facem o lista cu id-urile noastre de mess?cred ca ar fi mai usor. incep eu: Dan(M900)- daniel_dragomir@yahoo.com andrei_teleleu....scrie si in profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Doru / mene1979@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 andrei_teleleu....scrie si in profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 floreageorgeandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmo Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 stefan / tekbla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Va salut... ma pregatesc sa iau un Ducati Monster M900 (sau M600, in fuctie de starea de spirit) si nu gasesc pe nicari pe cineva sa-mi dea niste info despre Termignoni. Ce au atat de special? Nu este Akrapovic mai bun decat Termognoni? :-? Sunt in un pic in ceata, pentru ca am doua oferte pentru doua Monstere, dar amandoua au tobe stock, iar eu vreau ceva hi-tech... adica daca e bal, bal sa fie! De pe acum multzam in avans ptr raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate