blondu_mm Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Va salut, PS: este un Monster 600, deci sunt de-al vostru... pe mine m-a ajutat K, cu papucul. o sa-ti raspunda mai insista. oricum felicitari pentru achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 @JMP : nu are numere... si nici eu permis... @blondu : mersi.... am sa mai insist da sa nu zica, dupa, ca sunt vre-un diliu care se plictiseste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 diliu e K asa ca nu-ti fa griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) te-am sunat cand m-am trezit. daca luni e papucul in bucuresti se face. problema mare e ca masina nu e a me apersonala e a lui taicamiu si nu stiu niciodata ce face si pe unde e. disearaca nad vine o sa il intreb ce planuri are pentru luni si iti dau un raspuns. Symbolic, de ce-s mai diliu? Editat Martie 10, 2009 de DomnulK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 pai mah, numa' daca ma uit la anturaj si e destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 cine vre o baterie de scuter de 8A... e aproape noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 mah, care nu aveti RCA sau urmeaza sa va expire, am fost mai devreme la unirii., la rca-ieftin si mi-am facut pe 6 luni, 102 RON, cea mai ieftina varianta. o duduie foarte amabila. au mai multe sedii sau vin ei la voi acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Daca era inscris te ajutam eu , dar asa nu prea am cum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 rca ieftin si la BCR asigurari, ~200RONi/12luni. care se vaieta de baterie ? am eu redresor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 din cauza unui program prelungit sambata noapte nu am reusit sa fac mai nimic duminica..sorry guys acum gata cu gluma,monstrul e sub geam ne vedem maine, da?( daca nu continua vremea asta de mi-a congelat azi pretioasele degetele) si de acum zic prezent am zis..am zis..( si am mai si scris ) seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Salut! Am cateva intrebari legate de un Monster 600 din 1998 pe care as dori sa il cumpar si m-am gandit ca poate gasiti putin timp sa-mi raspundeti. 1. Motocicleta e neinmatriculata si are tobe finale Acerbis, ridicate sub sa. Credeti ca vor fi probleme la RAR? 2. Semnalizatorul fata dreapta e rupt. Are cineva asa ceva de vanzare? Mai sunt si alte probleme legate de instalatia electrica (nu merge semnalizatorul stanga spate, faza lunga, poate si altele) asa ca probabil voi avea nevoie de ajutorul unui electrician. Imi puteti recomanda pe cineva? Cam cat ar putea sa coste? 3. Capatul manetei de ambreiaj rupt. De unde fac rost de unul de schimb? Preturi? 4. E cineva priceput care ar putea (contra cost, evident) sa vada bestia impreuna cu mine (in Bucuresti) si sa-mi dea un sfat? Nu ma pricep, e prima mea motocicleta... 5. Stiti alte oferte pe la 2000E? Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 1. nu cred ca o sa ai probleme la rar. daca da, iti dam noi o pereche de tobe stock imprumut. 2. problemele pe care le anunti tu sunt minore. as putea sa te ajut eu privitor la becuri si alte chestiuni electrice marunte. 3. maneta gasesti la andu, costa 19 euro. 4. as putea merge eu cu tine sa ne uitam la mobra. 5. 2.000 de euro e un pret mic, merita vazuta. nu ai un link cu anuntul. sa traiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 uite aici unul de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 ce ziceti de asta: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...la-motociclete/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p15oi Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ce ziceti de asta: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...la-motociclete/ parerea mea este k daca baga aceasta lege o sa primeasca multa carne si de la motoristi si de la posesorii de automobile care au platit deja rahatul ala de taxa (printre ei ma numar si eu ) acum putem doar spera k nu se voteaza o astfel de lege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Multumesc mult monsteristu' (ai PM) & guy.til! Motocicleta e cea de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Danny D ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ba...am rezolvat cu caruta... am gasit un tip, care lucreaza la Harley si merge cu mine Luni. Mrs. K, multam oricum... sper ca nu te-am incurcat. Wish me luck. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 DannyD, nu m-ai incurcat cu nimic. ti-am explicat in pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 rca ieftin si la BCR asigurari, ~200RONi/12luni.care se vaieta de baterie ? am eu redresor. merci frumos, am facut rost! multumiri lui Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 merci frumos, am facut rost! multumiri lui Adi obi wan, ai dat toti banii pe medicamente? sau nici macar nu ai ajuns la doftor. cam rar te vede lumea, nu esti ok bai baiatule. Astrele iti prezic: Mergi la doftor ca nu-i a buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 diseara la cat la academie? la 19:00? aseara pe la 22, pe splai la un semafor creca s-a scurs un siroi de apa ceva de pe rezervor pe motor ca a incepu sa fasaie si sa iasa abur ca la locomotive. belea ochii un taximetrist la mine de parca dadusem cu magie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 obi wan, ai dat toti banii pe medicamente? sau nici macar nu ai ajuns la doftor. cam rar te vede lumea, nu esti ok bai baiatule. Astrele iti prezic: Mergi la doftor ca nu-i a buna. sunt bine mah, nu-ti face griji...alive and kickin diseara la academie, cineva?? la 19.00 sau 20.00?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 LA 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 cred ca va fi prima miercuri de pe anul asta cu mai multa lume prezenta. mo weed, adu-mi tata si mie 2-3 stickere cu logo-ul ala, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate