Mo Weed Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 nu era soyez lesbien venue? aolooooooooo piei satan ...ptiu ptiu...cu cuvinte din astea murdare in postul pastelui :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 aolooooooooo piei satan ...ptiu ptiu...cu cuvinte din astea murdare in postul pastelui ce e ala post? dar paste? telelica eu inteleg ca esti ierbarr, si cam bolnavior...dar sa ajungi sa pasti iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 depinde despre ce iarba e vorba, alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 depinde despre ce iarba e vorba, alex eu de unde sa stiu ce ii place lui` sa pasca? uite pitik e un om adevarat...nu cu post, paste si alte d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 este vorba de iarba verde de acasa... vad ca nu am cu cine sa ma inteleg...blasfemie pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redliner Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 multumesc pentru sfaturi, as vrea mult sa vin si eu la Academie pentru o consultatie la dl. dr. Andu, chestia nasoala e ca eu fac de la birou pana la Academie cam 4 ore plus o oprire la Buzau pentru realimentare , asa ca probabil am sa am o tentativa de genul asta pe 29 ... daca va gasesc pe-acolo. Ca sa ma dumiresc si eu fara sa citesc toate cele 380 de pagini ale threadului, se strang ducatisti in fiecare miercuri la Academie sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 este vorba de iarba verde de acasa... vad ca nu am cu cine sa ma inteleg...blasfemie pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Ca sa ma dumiresc si eu fara sa citesc toate cele 380 de pagini ale threadului, se strang ducatisti in fiecare miercuri la Academie sau cum? Da! Dar merita sa citesti toate cele 380 de pagini, vei ajunge la concluzia ca TREBUIE SA BEI MULT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 vad ca lu` telelica nu ii prea plac dracoaicele, asa ca revin cu niste fete in tonul sarbatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) vad ca lu` telelica nu ii prea plac dracoaicele, asa ca revin cu niste fete in tonul sarbatorilor sincer, gagicele astea doua nu prea imi place...dar te apropii, este pe drumul cel bun p.s. imi plac numai dracoaicele.. :) Editat Aprilie 15, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 sincer, gagicele astea doua nu prea imi place...dar te apropii, este pe drumul cel bun p.s. imi plac numai dracoaicele.. :) Asta-i ierbarita vietii tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 sau asta ? daca ma gandesc bine, asta imi place si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mai baieti habar nu am despre ce vorbiti... am deja tot ce imi trebuie si mai mult de atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 azi dimineata plecam din rahova de la un breden si in timp ce ma echipam trec doi indieni pe langa mine si unul din ei imi pune eterna intrebare: cat prinde fratica? ia 200? eu ii zic ca ia 360 pe circuit daca bagi benzina buna si ala ma intreaba daca-i mai buna decat suzuki. eu ii zic ca normal ca-i mai buna ca e italiana. japonezele prind numai 300 el se intoarce catre tovarasul lui si-i zice: vezi bah, ti-am zis ca a lu Sile e da c.acat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 azi dimineata plecam din rahova de la un breden si in timp ce ma echipam trec doi indieni pe langa mine si unul din ei imi pune eterna intrebare: cat prinde fratica? ia 200? eu ii zic ca ia 360 pe circuit daca bagi benzina buna si ala ma intreaba daca-i mai buna decat suzuki. eu ii zic ca normal ca-i mai buna ca e italiana. japonezele prind numai 300 el se intoarce catre tovarasul lui si-i zice: vezi bah, ti-am zis ca a lu Sile e da c.acat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gordon Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 "indieni" Baieti , o sa ajung si eu diseara si va rog daca are vre-unu din voi o cheie de bujii , s-o vare in vre-un buzunar , pote ma ajutati sa fac o verificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 aolooooooooo piei satan ...ptiu ptiu...cu cuvinte din astea murdare in postul pastelui Mo Weed-ule, o dadusi pe liturghice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Mo Weed-ule, o dadusi pe liturghice? da mah...io si ssss-ul, numai ca el e mai bine documentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 bai, m-am uitat si eu la filmul ala Yes Man. reclama mai buna la Hypermotard nu reuseau Ducati sa faca nici cu 5 spoturi. oricum, ori e regizorul/scenaristul fan Ducati, ori au pompat ceva bani in scena aia. pacat ca i-au facut sunetul de japoneza la editarea audio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Tot ce apare pe sticla se face numai cu lovele:) Ia vezi si asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Tot ce apare pe sticla se face numai cu lovele:) Ia vezi si asta: Mergeau fara casca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Mergeau fara casca .... si pe contrasens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 nu are cum domnle...io sincer cred ca e trucaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...996-183347.html pinioane 14-48 80 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Mda...hai ca trebuie sa o iau de la inceputuri... De vreo 2-3 saptamani tot incerc sa-mi reglez carburatoarele la un Monster 600 din 95. Din pacate, Andu nu este disponibil pentru inca 2-3 saptamani...asa ca apelez la conostintele voastre si la materielele care le aveti legat de aceasta problema...(un manual, niste scheme...etc.) Problema este ca nu mai trage, decelereaza greu, si nu merge constant...cand se tureaza, cand moare motorul... Tinand cont de faptul ca Andu are agenda plina... am sa incerc eu sa identific problema.... Daca, ma poate ajuta cineva...sau daca aveti manuale, schite, scheme....va rog sa postati aici. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate