niculae Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 As putea tine si eu o lectie deschisa despre traditiile romanesti, in speta despre obiceiurile funerare si cum afecteaza acestea integritatea fizica si spirituala a monsteristului (si mobrei) de rand. Prima tema - Cortegiile funerare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Eu am impresia ca-l tot vad pe tovarasu Coco cum da ture pe Bd Titulescu...oare el o fi ? domnul coco se plimba pe unde crezi si pe unde nici nu iti vine sa crezi! si dupa cum vad de la colegii monsteristi se da si "legal" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 domnul coco se plimba pe unde crezi si pe unde nici nu iti vine sa crezi! si dupa cum vad de la colegii monsteristi se da si "legal" nu stiu altii cum sunt...dar noi toti ne dam legal ...in consecinta, de cand ne stim, de un an si ceva...nici unu nu si-a pierdut carnetu conducand mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 nu stiu altii cum sunt...dar noi toti ne dam legal ...in consecinta, de cand ne stim, de un an si ceva...nici unu nu si-a pierdut carnetu conducand mobra da normal sunt de acord nici eu nu am depasit niciodata 59km/h in oras si 99km/h afara(exceptand autostrada unde nu am depasit139km/h) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 coco se plimba mai mult intre pardon si petrom, ambele de la favorit. nu cred ca a ajuns el pana pe titulescu, e mult prea departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 degeaba am pus stirea aia aici, monsteristii merg foarte incet sau deloc. e clar, am gresit publicul tinta. ai postat stirea ca sa ii indemni la viteza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 coco se plimba mai mult intre pardon si petrom, ambele de la favorit. nu cred ca a ajuns el pana pe titulescu, e mult prea departe. habar n-am daca e el....motoreta e rosie,casca e rosie.si are sunetul acela inconfundabil..... probabil o sa ne zica el dc a trecut pe aici sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 e posibil sa fi fost la andu, deci el e, dar nu inteleg cum de a iesit el din cartier, ca de obicei sta cuminte pe langa bloc, se joaca cu fisu si invart amandoi sticlute cu licori galbui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 bai, dar ce e invazia asta de `ondisti pe canapeaua baietilor? sa inteleg ca hondele voastre cand vor fi mari, vor sa fie ducati monster? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 bai, dar ce e invazia asta de `ondisti pe canapeaua baietilor? sa inteleg ca hondele voastre cand vor fi mari, vor sa fie ducati monster? dap un monster negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 dap un monster negru atunci de ce mai iei atat apararea la harbu` ala de `onda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 hint: coco-son are monster negru. accept o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 asistentul cocoson ar putea tine si trainingul ala cu "cum se intra cu suta in peco, si se iese pe jos!" Nu am inca experienta altora la punctat.....dar va explic daca strang oameni ca sa tin seminaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 hint: coco-son are monster negru. accept o bere. eu cred ca ar trebui sa iti dea doua beri. parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 mergem si duminica nu-i bai dar nu de la prima ora...diseara vin sa ma prezint si eu fratilor cu V2...impreuna cu Paulynos normal.Pe Titulescu eu trec des,am casca identica cu COco doar ca monstru-i negru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 e posibil sa fi fost la andu, deci el e, dar nu inteleg cum de a iesit el din cartier, ca de obicei sta cuminte pe langa bloc, se joaca cu fisu si invart amandoi sticlute cu licori galbui. ne p.....sam in sticlutze de d&g hint: coco-son are monster negru. accept o bere. ce e ma cu vaca mea...ca fac ravagii???? asta e pentru nicu .... http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/04/29...eed-to-the-end/ baietzii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Cum nu am intrat cateva ore pe forum vad ca m-ati ars. Acum sa lamurim cateva lucruri: 1.Cine vrea sa se dea cu mine (parte femeeeeasca) fac efortul sa dau monopostul jos. 2.Toata ziulica cat e de lunga ma plimb prin oras.(cu Vita) 3.Pe Titulescu e posibil sa fiu eu pentru ca merg aproape zilnic la Volksbank. 4.Sonatu' bea mai mult ca mine si Son la un loc 5.Maine promit ca o sa fac o poza in fiecare locatie pe unde ajung. Daca mai aveti intrebari va raspund cu sinceritate si drag. Apropos: socializez si cu alte clanuri. Poate sa va confirme Ovi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ce uameni! dap garantez pt coco cum a fost cuvantarea azi? sa mai tinut sau a fost amanata din cauza conditiilor meteo nefavorabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Am fost un pic plouati dar ne-am dres la o bere in cinstea Ologului care tocmai are permis de conducere si am continuat la Taverna Sonatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Cum nu am intrat cateva ore pe forum vad ca m-ati ars. Acum sa lamurim cateva lucruri: 1.Cine vrea sa se dea cu mine (parte femeeeeasca) fac efortul sa dau monopostul jos. 2.Toata ziulica cat e de lunga ma plimb prin oras.(cu Vita) 3.Pe Titulescu e posibil sa fiu eu pentru ca merg aproape zilnic la Volksbank. 4.Sonatu' bea mai mult ca mine si Son la un loc 5.Maine promit ca o sa fac o poza in fiecare locatie pe unde ajung. Daca mai aveti intrebari va raspund cu sinceritate si drag. Apropos: socializez si cu alte clanuri. Poate sa va confirme Ovi. atunci sa-ti faci o poza si cand ajungi pe titulescu eventual si cu mine pa lg tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 pai s-a mutat la bucuresti!!! Da sa mutat la bucuresti azi am aflat ) ce bine......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Dragi colegi, cu regret in taste, trebuie sa va aduc la cunostinta ca fratilii Symbolic a fost privat de privilegiul de a scrie pe acest forum forum pentru uratoarele 14 zile. Pentru mesaje de incurajare si suport moral sunteti asteptati pe messenger. Va multumexc. LIBERTATE PENTRU FRATELE SYMBOLIC o campanie sustinuta de PLM F/R C ce 'reaq a facut? sau n-a facut? eu nu am primit nicio explicatie si nici raspuns la mesajul meu catre admin. bre, stai linistit, nici altii n-au primit! sa vezi ce fain e cand iei ban ca s-a logat al'cineva de pe compu' personal! cred ca abia va asteapta baietii...si pe tine si pe nenea dkw-u' n-au iei inima asa haina sa se ia de un "pensionar" ripperu' are antecedente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 In principiu , si eu voi merge pe Cheia . Doar ca voi merge vineri dimineata , foarte devreme . Vreau sa vad prima etapa din Campionatul National de Viteza In Coasta care se desfasoara pe drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov , incepand cu ora 8:30 .Asta inseamna ca voi pleca cel tarziu la 5:30 din Bucuresti . Dupa curse merg la Targu Secuiesc unde raman pana duminica . Daca sunt doritori pentru vineri ii astept sa tipe . http://www.autorally.ro/index.cfm/page/vtm...c%20Balint.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 coco, ai baut berea baiatului si nici nu stii cum il cheama. sergiu, da, sergiu, nu ologu, a luat permisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 mergem si duminica nu-i bai dar nu de la prima ora...diseara vin sa ma prezint si eu fratilor cu V2...impreuna cu Paulynos normal.Pe Titulescu eu trec des,am casca identica cu COco doar ca monstru-i negru... e rosu si monsteru ala care dadea ture pe aici ca a lu' nenea coco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate