Mo Weed Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 bah, am chef de balaceala azi. vreti vreunu la pasarea, sa dam o baie, sa mancam un mic si sa ascultam cum bat maicile toaca la manastire? eu plec pe la 15.30. care vrea, sa dea un telefon pana in 15.00, sa stabilim cum ne intalnim. f frumoasa intiativa...dar biroul ma vrea azi musai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 f frumoasa intiativa...dar biroul ma vrea azi musai oricum nu ti-as fi recomandat, stii si tu ca esti mai bolnavior, nu se cade sa te balacesti in balta. in plus mai ai si ochiul umflat de la cine stie ce pipitza, no, no way sir, du-te la biuro, e mai safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinjan Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 neata....la 10.30 la Petrom(cel de la iesire din Buc spre Oltenita)....daca vrea cineva la o plimbare scurta Eu am plecat ceva mai dimineata la Veliko Tarnovo, e un drum foarte placut si oraselul asemeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 brava jinjane, chiar ca e frumos la veliko, dar si mai frumos e dupa veliko, spre varna. e un soi de cheia la superlativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 SUNT BEAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinjan Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 brava jinjane, chiar ca e frumos la veliko, dar si mai frumos e dupa veliko, spre varna. e un soi de cheia la superlativ. As fi mers mai departe, dar drumul asta l-am facut cu un plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 accepta astia si carduri la benzinarii in bulgaria. sau daca nu, poti schimba leva in ruse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 bah, am chef de balaceala azi. vreti vreunu la pasarea, sa dam o baie, sa mancam un mic si sa ascultam cum bat maicile toaca la manastire? eu plec pe la 15.30. care vrea, sa dea un telefon pana in 15.00, sa stabilim cum ne intalnim. tare initiativa, dar majoritatea muncesc luni la ora 15:00.Cu jobul tau ce s-a intamplat de ai atata timp? have fun, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Coco,pe gagica aia din poze o stiu,e largaaa!!!!Si nu-mi prea plac gleznele ei!Mai sexoase le are Mo weed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 titi rulment latent, esti fara talent. lasa-l pe moweed in pace, homosexualu lu peste prajit, care vrei tu sa ne faci pe noi barbati. auzi la el, unul de-i balangane creierul larg in cap si are in minte numa glezne de muieri, probabil reminescente din timpul cand mergea de-a buÂşilea prin bucatarie, cu capul sub fustele matusilor, vrea el sa ne faca barbati. si apropo, vezi ca ducati monster are de regula doua tobe, fa ceva in sensul asta, ca ne faci de rusine cu rasnita aia de espatruer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Una singura are,dar groasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Niculeeeeeeeeeee, ba, am ramas cu descreieratii astia, mi-am luat o mandrete de motoreta (inca o data multumesc, acu sunt in febra inmatricularilor) si n-am cu cine ma plimba pe stilu' meu, tre sa te intorci . Mai pleaca si Nucu... o data ma enervez, si viu intr-o vizita prelungita la voi de nu mai scapati de mine. Cand ma intorc la Bucuresti fac poze lu' mandrul meu si iti trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Niculeeeeeeeeeee, ba, am ramas cu descreieratii astia, mi-am luat o mandrete de motoreta (inca o data multumesc, acu sunt in febra inmatricularilor) si n-am cu cine ma plimba pe stilu' meu, tre sa te intorci . Mai pleaca si Nucu... o data ma enervez, si viu intr-o vizita prelungita la voi de nu mai scapati de mine. Cand ma intorc la Bucuresti fac poze lu' mandrul meu si iti trimit. mandru tau....ii faci poze lui sonatu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 PONT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 salut...toti monsteristii...din drumul taberei...si nu numai... patraschkanu ma numesc...imi doresc si eu un monster...dar cu motor pe injectie...2002-2003 ca an de fabricatie ...daca siti cumva vreunul...bagati aici o poza si detalii va rog...voi va cunoasteti mai bine si stiti care ce are de vanzare; nu de alta dar am studiat piata pe www...si nu prea gasesc...multumesc anticipat de pe acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 nene bogdane, ai mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoalexandru Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Se vinde Ducati Monster M600 portocaliu cu dunga neagra racing, stare impecabila de functionare. Kit optic S2R, Tankpad Ducati Corse (rezervor si monopost fibra). An 1999. Km 32000. Bonus o sapca originala DUCATI CORSE. Pret 2150E. Motorul este inmatriculat pe Bucuresti, persoana fizica. Toate actele sunt in regula. Relatii la telefon 0722.589.402- ALEX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Liviule,vinzi bijuteria?Te dai pe glezne?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Se vinde Ducati Monster M600 portocaliu cu dunga neagra racing, stare impecabila de functionare. Kit optic S2R, Tankpad Ducati Corse (rezervor si monopost fibra). An 1999. Km 32000. Bonus o sapca originala DUCATI CORSE. Pret 2150E. Motorul este inmatriculat pe Bucuresti, persoana fizica. Toate actele sunt in regula. Relatii la telefon 0722.589.402- ALEX. dar ce ai patit? ca moto e foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 a patit ca as vrea eu sa i-o cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 ma bate gandul sa o vand si eu 620S 2002.....as vrea sa-mi iau ceva mai mare un S2R sau S4R.....daca e cineva interesat sa ma sune 0724 390 719 Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 eu ma refeream la cea a lui liviu...asta ca sa nu incurcam monsterurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Se vinde Ducati Monster M600 portocaliu cu dunga neagra racing, stare impecabila de functionare. Kit optic S2R, Tankpad Ducati Corse (rezervor si monopost fibra). An 1999. Km 32000. Bonus o sapca originala DUCATI CORSE. Pret 2150E. Motorul este inmatriculat pe Bucuresti, persoana fizica. Toate actele sunt in regula. Relatii la telefon 0722.589.402- ALEX. Nu-l dai cam repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigiberlogea Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Salut monsteristi Oferta doar pt voi - oglinzi Barracuda Ego-small 50€ perechea - http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdo...=1087&CAT=9 In 2-3 zile pleaca pachetul spre mine asa ca hurry up daca sunt doritori. Ymess: romgift Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Salut, Se vinde un monstru de motocicleta: Ducati Monster S4R, an 2004, 15400 km, 113 cp (cica are 116 cu tobe) Tobe termignoni, filtru aer K&N, cauciucuri schimbate acum 500km Diablo Super Corsa 2,+ un set de oglinzi carbon (o data le-am pus dar le-am dat jos pt ca nu vedeam nimik) + tobele originale + codita spate cu care o faci monopost Motivul pentru care o vand este faptul ca am nevoie destul de urgent de bani pentru a-mi achita un credit . Ador motocicleta aceasta. Cu siguranta ca peste cativa ani o sa iau S4R S Testastretta. Mecanic motocicleta este impecabila. Puteti vorbi si cu Andu. A fost tinuta numai in garaj la subsol in Piata Victoriei. Nu a stat in ploaie sau vant Pretul pentru ea este de 6800 euro , putin negociabil. Va rog fara comentarii aiurea despre acest pret. Daca va intereseaza sunati la nr de mai jos si puteti veni sa o vedeti. Poate ca o sa imi dati exemplu S4R Testastretta care avea 50 km si s-a dat la 6300 euro. Intr-adevar aceea a fost o super ocazie. Era o motocicleta castigata la un concurs. Aceasta este o motocicleta care s-a muncit pentru a se cumpara si pt a se intretine . Telefon : 0744441015 Andrei Va salut, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate