monsteristu' Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 fane, pe tine te trec la inghetata, ca stiu ca esti pocait. uzunule, la mine imi arata ca postul 7.000 e la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qaz77 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 distributie noua, uleiul si bujiile noi, mansoane rizoma, ghidon de carbon kit optic s2r(rezervor si monopost din fibra pret: 2300e usor negociabil tel:0731133658 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Eusebio...scuze ...pe baiat il cheama Adrian 0752272559Spor! unde pot sa vad si eu mobra ta, ca sa imi fac o idee la cum lucreaza oamenii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Mai din pacate pe ploaie nu o scot ca ma ud la choor...daca vrei sa te deplasezi te astept in Titan in complexul rasarit de soare...e lipit de auchan...acolo stau...suna-ma inainte sa te asiguri ca sunt acasa! Ciaules! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Sambata, eu cu niste colegi de serviciu (motoristi) vrem sa mergem la veliko tarnovo (asta doar in caz ca e vreme buna) ... si m-am gandit sa va invit si pe VOI. Asa ca cine vrea sa mearga, plecarea e sambata (26.06.2010) dimineata la ora 8.30 din fata parcului Tineretului. O seara placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 24, 2010 Autor Share Postat Iunie 24, 2010 in sfarsit cineva care propune o tura. felicitari sebi. sa aveti grija la radare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Caut si eu un levier frana fata pt un monster 600 din 2000 va rog sa ma ajutati!!!!Am gasit nou la 50 euro..si sincer nu asi da atatia bani pe un levier... http://romimoto-piese.ro/category/10200000000/vehicle/16788 eu de aici mi-am luat si e foarte ok, numai ca dureaza cateva zile pana vine comanda bafta! Mesaj completat Am un amic care are nevoie de un sfat. Asa ca am sa postez eu in locul lui intrebarea:Ia dativa cu parea despre o treaba. Face banu o anvelopa noua spate pe motor Michelin + montat = 400 ron. Singurul dezavantaj daca il pot numi asa este ca anvelopa e fabricatie 2007. Dar mia placut ca gagiu mia aratat ca e fabricatie 2007 iar anvelopa arata foarte bine se cunoaste ca e pastrata in conditii optime Multumesc pentru raspunsuri! Mesaj completat http://www.besttourism.ro/vremea-europa-bu...ko_tarnovo.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 eu nu as recomanda o anvelopa din 2007, banuiesc ca vrea sa o tina si la anu... cand va avea o vechime de 4+ ani, si nu iti poti da seama daca a fost tinuta in conditii optime chiar daca arata bine... gasesti anvelope michelin (180 55 17) la preturi incepand cu 115 euro Michelin PILOT ROAD (73W) TL MIC 180/55R17 Z 115 eur Michelin PILOT POWER (73W) TL MIC 180/55R17 Z 129 eur Michelin PILOT SPORT (73W) TL MIC 180/55R17 Z 125 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 cateva dintre fotografiile din excursia de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Salutare.Imi spune si mie cineva ce kit de lant e indicat pt monster?trebuie sa cer ceva anume?nu prea ma pricep sincer iar daca ati putea sa imi dati niste detalii as fi super fericit eventual si un pret;aici(italia) mi-a zis cnv ca e in jur de 300 de euro sau mai bine.voi cam cat ati dat? Mentionez ca am un monster de 750 din 99. Multumesc si o seara placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 uite aici macar sa-ti faci o idee despre combinatii (pinion, foaie) si preturi: http://www.romimoto-piese.ro/category/1010...0/vehicle/52014 eu l-am schimbat acum o luna, cumparand de la tipul cu topicul asta: /index.php?showtopic=380222 in principiu ii zici lui model/marca/an si cam asta e... Salutare.Imi spune si mie cineva ce kit de lant e indicat pt monster?trebuie sa cer ceva anume?nu prea ma pricep sincer iar daca ati putea sa imi dati niste detalii as fi super fericit eventual si un pret;aici(italia) mi-a zis cnv ca e in jur de 300 de euro sau mai bine.voi cam cat ati dat?Mentionez ca am un monster de 750 din 99. Multumesc si o seara placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 salut baieti, mi-am luat o pietricica-n far si-acum am o gaurica in geam! are cineva vreo solutie pentru asta, in afara de inlocuit faru'?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Salutare.Imi spune si mie cineva ce kit de lant e indicat pt monster?trebuie sa cer ceva anume?nu prea ma pricep sincer iar daca ati putea sa imi dati niste detalii as fi super fericit eventual si un pret;aici(italia) mi-a zis cnv ca e in jur de 300 de euro sau mai bine.voi cam cat ati dat?Mentionez ca am un monster de 750 din 99. Multumesc si o seara placuta. George am eu unul de vinzare. /index.php?...p;hl=kit+ducati Cred ca se potriveste si la cel de 750.Pinioanele sint cumparate din Italia lantul din Romania dar este de calitate XW-RING.Pe mine m-a costat ceva mai mult.Il vind cu 80 euro ca vreau sa imi cumpar alarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Kit lant 80 euro ... pomana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 cine merge azi la bikers otopeni la o bere/cico ? Mesaj completat cine merge azi la bikers otopeni la o bere/cico ? pe la 5 juma' sunt acasa, pana ma schimb, pana scot mobra (daca mai e acolo unde am lasatao aseara) se face 6 (adica 18.00 ) deci voi citi replay-urile pana la 18.00 Multumesc ! Mesaj completat cine merge azi la bikers otopeni la o bere/cico ?Mesaj completat pe la 5 juma' sunt acasa, pana ma schimb, pana scot mobra (daca mai e acolo unde am lasatao* aseara) se face 6 (adica 18.00 ) deci voi citi replay-urile pana la 18.00 Multumesc ! *lasat-o* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 re-salut baietii care m-au luat prin invaluire azi pe Sebastian .......incepusem sa ma simt singur , ca ducatist in zona asta a Bucurestiului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Salutare oameni si ducatisti. Din pacate nu pot sa scriu multe inca din cauza conditiei mainilor. Acestea fiind zise, chestia asta merita notata: NOU MODEL DUCATI IN THE WORKS. Aruncati un ochi. salut baieti, mi-am luat o pietricica-n far si-acum am o gaurica in geam! are cineva vreo solutie pentru asta, in afara de inlocuit faru'?! BoogA - poti sa iti schimbi geamul de far. Eu am facut asta. Daca vrei detalii ai nr meu la Liviu, Coco, Son, etc. Nu PM te rog, imi ia o eternitate sa tastez cu 2 degete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Salutare oameni si ducatisti. NOU MODEL DUCATI IN THE WORKS. Aruncati un ochi. Cine-si face aparitia pe aici ! Te salut angel, chiar ma gandeam sa te sun ieri. Mai bine ? p.s.: bea lapte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 (editat) Salutare oameni si ducatisti. Din pacate nu pot sa scriu multe inca din cauza conditiei mainilor. Acestea fiind zise, chestia asta merita notata: NOU MODEL DUCATI IN THE WORKS. Aruncati un ochi. BoogA - poti sa iti schimbi geamul de far. Eu am facut asta. Daca vrei detalii ai nr meu la Liviu, Coco, Son, etc. Nu PM te rog, imi ia o eternitate sa tastez cu 2 degete mc, o sa te sun azi ! ..sau o sa-ti dau un sms Editat Iunie 29, 2010 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 cine are o masca de gaze pe acasa si nu are ce face cu ea ? dau o bere celui care imi da o masca ! sau mai multe beri Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 cine are o masca de gaze pe acasa si nu are ce face cu ea ?dau o bere celui care imi da o masca ! sau mai multe beri Multumesc! AI GAZE???? SAU STI TU CEVA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 AI GAZE???? SAU STI TU CEVA??? stiu eu ceva Mesaj completat AI GAZE???? SAU STI TU CEVA??? solutie profesionala de indepartat gudronul si insectele, care nu pateaza aluminiul si vopseaua de unde pot sa cumpar si eu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 stiu eu ceva Mesaj completat solutie profesionala de indepartat gudronul si insectele, care nu pateaza aluminiul si vopseaua de unde pot sa cumpar si eu asa ceva? In principiu se numeste " benzina " . E cea mai ieftina si accesibila solutie . Exista si cea profesionala , dar nu stiu unde se gaseste . Rezultatele sunt similare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 In principiu se numeste " benzina " . E cea mai ieftina si accesibila solutie . Exista si cea profesionala , dar nu stiu unde se gaseste . Rezultatele sunt similare . incercam sa-l trag de limba pe coco, poate ne spune solutia minune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate