nike Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) dau la schimb un ducati monster 620 injectie din 2003 (inmatriculat, stare excelenta, consumabile noi) pentru un bmw f 650 gs sau yamaha xt 660. poze si informatii pe mess la cumpat_liviu@yahoo.dk . tel: 0753.379.594 sa inteleg ca ti schimbi si niku'.. Editat August 30, 2010 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 zaire, pe niku nu-l schimb ca are valoare si mobra bmw. in plus ii place offroad si berea care se poarta pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 CUMPAR SONDA DE ULEI DUCATI MONSTER DE 600 DIN ANUL 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 CUMPAR SONDA DE ULEI DUCATI MONSTER DE 600 DIN ANUL 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 vervega_eusebio: vezi ca dezmembreaza cineva din Craiova un 750SS din 2000. S-ar putea sa se potriveasca sonda, dar nu sunt sigur (e pe injectie). Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 vervega_eusebio: vezi ca dezmembreaza cineva din Craiova un 750SS din 2000. S-ar putea sa se potriveasca sonda, dar nu sunt sigur (e pe injectie). Cheers! multumesc ....dar cine e acel cineva ? cum dau de el ? la "search" nu am gasit nici un anunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 uite aici post-ul. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 multumesc ....dar cine e acel cineva ? cum dau de el ? la "search" nu am gasit nici un anunt ! l-am postat acum 2 pagini..foloseste si functia search Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 l-am postat acum 2 pagini..foloseste si functia search am vorbit dimineata cu baiatul si mi-a zis ca nu stie daca se potriveste la mobra mea...asa ca va intreb pe toti: - se potriveste sonda de presiune ulei de la Ducati SS 750 din 2000 la un Ducati Monster de 600 din 2000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Vand S4r-ul...majoritatea il stiti...Andu la fel..Tel 0741660232 Victor Mail victor8502@yahoo.com Pret 7000 EURO Poze aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-324331.html Victore, este de pe alta lume pretul asta de il ceri tu. Stiu ca ai investit ceva bani mai multi in ea dar mai lasa din pret. Asta daca vrei cu adevarat sa o dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 omului ii e greu sa o dea, il intelegem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 am vorbit dimineata cu baiatul si mi-a zis ca nu stie daca se potriveste la mobra mea...asa ca va intreb pe toti:- se potriveste sonda de presiune ulei de la Ducati SS 750 din 2000 la un Ducati Monster de 600 din 2000 ? ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 da ma, se potriveste. Mesaj completat si vino si ia-ti dracu tobele alea de la garaj, ca altfel imi fac schiuri din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 da ma, se potriveste.Mesaj completat si vino si ia-ti dracu tobele alea de la garaj, ca altfel imi fac schiuri din ele. multam hai ca vin, nu mai fi nervos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 nu-s nervos, asa-s eu. apropo, azi e miercuri, dam si noi o plimbare monsteristica, cu plecare de la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 ar fi intr-un mare spirit civic sa facem o plimbare cu gangul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 asa mish, povesteste-le tu la astia mai verzi ce gang ride-uri bagam noi in anii de glorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 asa mish, povesteste-le tu la astia mai verzi ce gang ride-uri bagam noi in anii de glorie. Unde s-au duuuus, cand au apuuuus. Anii de sus ai gloriei lor? Mesaj completat Unde s-au duuuus, cand au apuuuus. Anii de sus ai gloriei lor? Pe la izvoaaare(fantana arteziana de la ACADEMIE) nu mai apaaare, urma călaare a vreunui monsterist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Salut! Tocmai am deschis un garaj in Dr Taberei pe CET Vest langa Firos(zona Valea Cascadelor )drumul e proaspat asfaltat:P.acum o data cu venirea frigului cei ce nu au unde sa tina motorul pot apela la mine,avem incalzire,paza ,camere video si mult loc,pretul este de 100lei pe luna iar cei ce platesc in avans 3-4 luni primesc discount 10-15%.in garaj se pot executa reparatii,revizii,acces la sculele mele stande,rpolish si detailing profesional auto -moto,tuning.....0756 775 775 sau 0762 804 177 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 si pe la cat azi la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 si pe la cat azi la academie? la ora 19.30 ...la academie... CINE VREA SA MEARGA SAMBATA, 04.09.2010, PANA LA SIGHISOARA SI INAPOI ? sa ma contacteze ! SE PLEACA PE LA ORA 7 - 8 DIMINEATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 nu-s nervos, asa-s eu. apropo, azi e miercuri, dam si noi o plimbare monsteristica, cu plecare de la academie? daa, sa bagam !! asa mish, povesteste-le tu la astia mai verzi ce gang ride-uri bagam noi in anii de glorie. da, da, povesteste-ne, POVESTESTE-NE !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 2, 2010 Autor Share Postat Septembrie 2, 2010 bah, fu fain aseara, chit ca am inghetat bonca la intoarcerea de la otopeni. cine a venit: mish cu ochi de libelula, eugen doctor priceput la capace de bere, patrascanu babanu', sergiu cu belciuge in urechi si eusebiu camilar, pardon eusebiu pompa de ulei. invitati speciali cu duba de bulgaria plina de castraveti: zair si buggy. invitat si mai special: tatuca stas calare pe mobra lu niculae. aaaa, si eu, care tare m-am bucurat sa vad iar monstrii pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Gasit curele intre 13 si 30 de euro + transport. http://www.sd-tec.de/catalog/product_info....0d208a7e63459c9 Poate n-or fi cele mai bune, dar la pretul asta mi-as permite sa le schimb la fiecare al doilea schimb de ulei, gen 12.000km. Eu dau comanda azi in jur de ora 3. Daca vreti stuff de acolo si va merge repede transferul bancar, da-ti PM repejor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 2, 2010 Autor Share Postat Septembrie 2, 2010 uzunule, ma bag si eu la un set. hai sa ne intalnim azi sa-ti dau banii. sau cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate