monsteristu' Postat Octombrie 27, 2010 Autor Share Postat Octombrie 27, 2010 bine bre. ps. dacă vrei ceva vechi, am eu o cursieră gudereit din 89. facem schimb? mai dau Âşi un clasor cu timbre, 100 de surprize turbo Âşi un roboțel din pachete de assos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 bine bre.ps. dacă vrei ceva vechi, am eu o cursieră gudereit din 89. facem schimb? mai dau Âşi un clasor cu timbre, 100 de surprize turbo Âşi un roboțel din pachete de assos. eu pot sa iti dau in plus fata de monsteristu' 3 postere: unul cu Backstreet Boys, unul cu Madonna, unul cu Vanilla Ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Ala cu Vanilla Ice ma tenteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 stau si ma intreb ce are forumul asta si nu are forumul facut special pt voi? sau ar trebui sa ma prostituez ca sa puteti a va urni lenea si comoditatea unui loc conoscut catre un altul specific pt voi? pff.. MONSTER LOUNGE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 28, 2010 Autor Share Postat Octombrie 28, 2010 hai ma sinnere, în trei useri leÂşinați ca noi stai tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 (editat) bre, de la tine am pretentii, asta este exact mentalitatea gen... de ce sa ma chinui eu sa arunc hartia la cos ca restuld e 10 mil o arunca pe strada. toata lumea urla ca in romania nu e comunitate de ducatisti, ca ce misto e afara unde oamenii is uniti si se reusesc tot felul de chestii faine din pricina acestei coeziuni. Nu e vorba de vorbit pe un forum pentru ducatisti, este vorba de un principiu, mai ales ca nu poti face din ceva inexistent peste noapte o mare comunitate, sa ca da.. marea comunitate incepe cu astia trei.. if u got the point. MONSTER LOUNGE Editat Octombrie 28, 2010 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 28, 2010 Autor Share Postat Octombrie 28, 2010 bre, ca să fiu sincer, nu mai dau doi lei pe comunitatea asta de ducatiÂşti. mulți au motocicletă doar cu numele, foarte puțini o scot la asfalt. facă fiecare ce vrea, eu m-am lecuit. ps. vând brandul monster lounge. aÂştept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Gata sinnere...m-ai cucerit cu trimiterea catre Monster Lounge ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 28, 2010 Autor Share Postat Octombrie 28, 2010 Âşi dacă te-a cucerit di ce postezi aici Âşi nu acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 (editat) ca sa vaza si altii ca pe unul macar l-am convins si ca nu e atat de greu. uratule hai nu fi colturos maestre. MONSTER LOUNGE Editat Octombrie 28, 2010 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 ps. vând brandul monster lounge. aÂştept oferte. Bre! mai bine hai sa-ti dau o cafea la bar Iesi!? sau ai treburi mai importante pe plantatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 29, 2010 Autor Share Postat Octombrie 29, 2010 ce-i butoane, te-au umplut ăÂştia de parale Âşi nu mai Âştii ce să faci cu ele? cumperi monster lounge? dai gixxeru pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Un altfel de Monster - Diavel, site-ul lansat oficial. Hmm, posibil sa iasa tot mai mobre la vanzare, second hand acum, pentru cine nu mai rezista si vrea o herghelie de cai putere! http://www.diavel.ducati.com/jsp/en/index/index.jsp?lang=en iar pentru cine are timp si ceva bani, cu Easyjet se poate zbura la Milano in weekend, pentru 165 eur la targ, unde se poate vedea si Diavolul, plus toata linia Ducati 2011... http://www.eicma.it/moto/en/publishing-new...n-s-ev-1283.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2010 cu siguranță toți ducatiÂştii vor vinde mobrele ca să îÂşi cumpere in corpore diaveluri. ps. serge tataie, te-am tot aÂşteptat pe la garaj, digeaba, nu ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 cu siguranță toți ducatiÂştii vor vinde mobrele ca să îÂşi cumpere in corpore diaveluri. ps. serge tataie, te-am tot aÂşteptat pe la garaj, digeaba, nu ai venit. wai draci, dar pi mini nu mai ..... mai chemat la garaj la o beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2010 sebi, nu te chem, că eÂşti mic, Âşi te cheamă polonic. tre să te chem eu, parcă nu Âştii unde e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 cu siguranță toți ducatiÂştii vor vinde mobrele ca să îÂşi cumpere in corpore diaveluri. ps. serge tataie, te-am tot aÂşteptat pe la garaj, digeaba, nu ai venit. Adevar graiesti, te-am inoportunat cu rugaminti de vazut motorul si apoi nu am mai dat niciun semn - scuze in public. Am o urma de justificare, un pretenar bun care sta la macaronari, a insistat sa merg la el, eventual acum la targu din Milano si sa imi iau monstru de acolo, ca sunt la preturi imbatabile. Intre timp m-am sucit (din nou!) ca nu ma simt in stare de un drum Milano-Dambovita, de unul singur pe mobra si eventual pe vreun viscol! De aceea nu am revenit sa iti vad murgul, dar trebuia macar sa iti dau un semn ca nu mai vin. o fac acum, cu intarziere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Articolul e gata de ieri, dar am zis ca poate l-ati scapat vr-unul : DUCATI DIAVEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2010 doamne ajută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Ups... Cred ca au scos din gama 2011 modelul Sportclassic (http://ducati.com/bikes/index.do). Sadness. Mesaj completat Ups... Cred ca au scos din gama 2011 modelul Sportclassic (http://ducati.com/bikes/index.do). Sadness. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Deci este una dintre cele mai frumoase mobre vazute, ma bucur ca au scos-o...acum am la ce sa visez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2010 nasol că nu se mai face sport classic, la una de aia ținteam Âşi eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Si de ce e nasol ca nu se mai face? Sport Classic-urile vor deveni cu atat mai rare si mai exclusive. Iar in varful piramidei vor sta Paul Smart si mai ales MH900e... In plus, fiind la sfarsit de stoc, dealerii vor vinde la preturi mici modelele ramase. E chiar un MH900e de vanzare la noi la un pret ridicol. Lumea il stie. E o capodopera motocicleta aia, un bibelou. Cumpara, lume! Oricum, cel mai probabil vor scoate o noua generatie de "jucarii" clasice pana la urma. Modelele astea au fost discontinuate pentru ca aveau niste motoare relativ vechi, de generatie anterioara. Urmeaza sa puna niste motoare de 796/1100 pe viitoarele "Classic". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Si de ce e nasol ca nu se mai face? Sport Classic-urile vor deveni cu atat mai rare si mai exclusive. Exact. Si, probabil, mai scumpe! Desi nu cred ca vor creste rapid preturile. ... dealerii vor vinde la preturi mici modelele ramase. Eu ma gandeam la un second-hand. E chiar un MH900e de vanzare la noi la un pret ridicol. Lumea il stie. Nu toata lumea O frumusete ca asta e 7000 E pe moto.it, cu ghidonul putin inaltat si ambreiaj uscat... Sau asta la 4800, tot cu ambreiaj uscat! Incep sa economisesc Editat Noiembrie 10, 2010 de fat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 imprumuta careva o casca marimea L/XL ? ..doar pentru cateva zile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate