gunix Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 http://www.subito.it/moto-e-scooter/ducati-cucciolo-50-ravenna-26244682.htm Ma, CĂşcciolo, CĂşcciolo... da' 7.000 € Hai să fac Âşi io oleacă de off ... Domnule, aÂştept de la dumneata poze doveditoare cu scrierea din almanah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Aloha! Stie cineva de unde pot cumpara membrane pt carburatoare?am un Monster de 750 din '99.un site,cv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Aloha! Stie cineva de unde pot cumpara membrane pt carburatoare?am un Monster de 750 din '99.un site,cv... Mish / Tetea, ajutati omu ca e la ananghie. Mah Dima, n-o lua in serios pe donsoara S4 fara R, arde invidia in ea ca ii lipseste R-ul ala si de aceea face asa Vine timpu si pentru plecari/ plimbari, banu sa fie Editat August 9, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Mah Dima, n-o lua in serios pe donsoara S4 fara R, arde invidia in ea ca ii lipseste R-ul ala si de aceea face asa Da...daa...daaaa....putin.....putin!!!! am un suflet de copil!!!! il fac cu un marker "R"-ul ca sa nu mai lipseasca nimic...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Hai să fac Âşi io oleacă de off ... Domnule, aÂştept de la dumneata poze doveditoare cu scrierea din almanah. Cata rea-credinta... Vei avea chiar originalul! Ala cu poza lu' nea' Nicu pe prima pagina, si cu poezie la adresa lui pe pagina 2. Imi amintesc chiar ca in numarul ala era si Trabant Cabriolet! Acum o sa zica toata lumea ca am luat-o razna, dar ies eu triumfator cu almanahul in mana!! Da...daa...daaaa....putin.....putin!!!! am un suflet de copil!!!! il fac cu un marker "R"-ul ca sa nu mai lipseasca nimic...... Cum zicea si Eugen: pune-i bascula monobrat (daca tot trebuie s-o schimbi, nu te costa asa mult SH) si il faci R adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Cum zicea si Eugen: pune-i bascula monobrat (daca tot trebuie s-o schimbi, nu te costa asa mult SH) si il faci R adevarat Si eu i-am zis, da' ori nu vrea, ori e problem' cu banii si tind s-o cred pasta. Nu sunt multi care dau pe cateva piese 1500E, la banii astia cauta motoreta in conditie perfecta. R-ul face cu markerul Editat August 10, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Si eu i-am zis, da' ori nu vrea, ori e problem' cu banii si tind s-o cred pasta. Nu sunt multi care dau pe cateva piese 1500E, la banii astia cauta motoreta in conditie perfecta. R-ul face cu markerul Stii bine ca acum e la Andu si ca se va face doar ce si cum zice el......eu am intrebat despre varianta bascula monobrat....dar nu am primit confirmarea din partea lui...si exact cum zicea Angel...nu este mare diferenta ca pret, (deci nu e vb neaparat de bani).....dar mai insist, poate-l conving. Daca-i pun monobrat...fac si R-ul cu markerul...daca nu raman "donsoara cu S4 fara R" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Si eu i-am zis, da' ori nu vrea, ori e problem' cu banii si tind s-o cred pasta. Nu sunt multi care dau pe cateva piese 1500E, la banii astia cauta motoreta in conditie perfecta. R-ul face cu markerul piesele sh nu duc mai mult de 500E (asta din cate am vazut in poze: bascula janta disc frana...) la 800E iei monobrat complet, cu amortizor. trebuie insa sa cauti. Editat August 10, 2011 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Deci e la Andu, pe maini bune.. Ramai mai bine don'soara fara R, ca stie Andu ce face. Editat August 10, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Eugen, ce mai faci matale? Nu ne amenintai cu prezenta in luna august? Uite ca suntem deja pe 11 si dumnitale sclipesti prin absebnta... Cand ajungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 as zice mha, da nu cunox da sunt si eu cu problema. imi tot cade maciulia de la schimbatorul de viteze, are cineva vreunul intreg de vanzare sau stie cum sa-l prind mai bine? ultima oara a tinut un an ceva gen poxipol. ma intereseaza toate variantele: nou / sh / sudat / lipit / surub... Mish / Tetea, ajutati omu ca e la ananghie. Mah Dima, n-o lua in serios pe donsoara S4 fara R, arde invidia in ea ca ii lipseste R-ul ala si de aceea face asa Vine timpu si pentru plecari/ plimbari, banu sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 da sunt si eu cu problema. imi tot cade maciulia de la schimbatorul de viteze, are cineva vreunul intreg de vanzare sau stie cum sa-l prind mai bine? ultima oara a tinut un an ceva gen poxipol. ma intereseaza toate variantele: nou / sh / sudat / lipit / surub... Mishule, ia-l SH as zice eu, ca nu-i asa scump. Vezi ca dealer cred ca are. Daca nu, merge sa-i dai o gaura si sa-i bagi un surub perpendicular (mergi la Coco). N-o sa fie estetic, dar daca-l prinzi bine, te tine mai ceva ca ala cu poxipol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Eugen, ce mai faci matale? Nu ne amenintai cu prezenta in luna august? Uite ca suntem deja pe 11 si dumnitale sclipesti prin absebnta... Cand ajungi? pai cesa fac daca lucrez pentru un dobitoc de macaronar care are darul de a-mi da vacantele peste cap?? dupa calculele mele cam pe 20 ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Deci e la Andu, pe maini bune.. Ramai mai bine don'soara fara R, ca stie Andu ce face. DAAAA....iti dai seama ca de acolo nu va mai iesi decat cum vrea Andu...de fapt,mai corect spus...cum trebuie sa fie! Ca si piese...am gasit pe Ebay si cu tot cu transport costurile se ridica undeva cam la 650euro....si am nevoie de: - janta, ax, bascula, disc frana, suruburi disc frana, suport etrier, rulment, surub intinzator lant, piulita protectie ax.......rog domniile voastre sa aveti mila si sa-mi iertati "ignoranta" daca am mai gresit la enumerarea pieselor .....si sincer as cam prefera sa raman "don'soara cu S4 fara R" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 (editat) DAAAA....iti dai seama ca de acolo nu va mai iesi decat cum vrea Andu...de fapt,mai corect spus...cum trebuie sa fie! Ca si piese...am gasit pe Ebay si cu tot cu transport costurile se ridica undeva cam la 650euro....si am nevoie de: - janta, ax, bascula, disc frana, suruburi disc frana, suport etrier, rulment, surub intinzator lant, piulita protectie ax.......rog domniile voastre sa aveti mila si sa-mi iertati "ignoranta" daca am mai gresit la enumerarea pieselor .....si sincer as cam prefera sa raman "don'soara cu S4 fara R" am eu un disc de frana ratacit. o sa il bag in rucsac si am sa ti-l aduc asa ca taie-l de pe lista.(asta din caz ca nu vrei nou) daca nu il vrei sa imi spui, sa nu ma car cu el. daca nu ma insel + suruburile aferente Editat August 11, 2011 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 pai cesa fac daca lucrez pentru un dobitoc de macaronar care are darul de a-mi da vacantele peste cap?? dupa calculele mele cam pe 20 ajung. Lasa domnule, macar sa ajungi, asta conteaza. Ture se pot face pana pe la 15 septembrie pe-aici DAAAA....iti dai seama ca de acolo nu va mai iesi decat cum vrea Andu...de fapt,mai corect spus...cum trebuie sa fie! Ca si piese...am gasit pe Ebay si cu tot cu transport costurile se ridica undeva cam la 650euro....si am nevoie de: - janta, ax, bascula, disc frana, suruburi disc frana, suport etrier, rulment, surub intinzator lant, piulita protectie ax.......rog domniile voastre sa aveti mila si sa-mi iertati "ignoranta" daca am mai gresit la enumerarea pieselor .....si sincer as cam prefera sa raman "don'soara cu S4 fara R" Ca sa mai scazi din 650€, vezi ca dezmembreaza 2 baieti Ducati-uri, precum urmeaza: - dealer are 2 sau 3 SS-uri daca imi aduc bine aminte + un Monster 695 - FLK are un Monster 900, 998, SS 900 (parca) si un 1098 Probabil ca vei gasi piese la ei ceva mai ieftin decat pe e-bay. Si chiar daca sunt la acelasi pret, macar dai mai putin la transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat) Salutare Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au avut rabdare sa-si piarda timpul cu un incepator pe monster : desmodue , dimateodor , ZaiR , zar916 , mada_YKYs4 .Sper sa nu fi uitat pe nimeni . Pacientul monster 620sie 2003 a inviat . Problema s-a rezolvat pana la urma cu schimbul bateriei . Editat August 12, 2011 de rudi8791 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Eu personal ma bucur f tare sa aud asta, pacientul imi e tare drag. Salutare Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au avut rabdare sa-si piarda timpul cu un incepator pe monster : desmodue , dimateodor , ZaiR , zar916 , mada_YKYs4 .Sper sa nu fi uitat pe nimeni . Pacientul monster 620sie 2003 a inviat . Problema s-a rezolvat pana la urma cu schimbul bateriei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Iesire ! Week-end-ul asta ! 3 zile libere ! Vreme faina ! HAI !! Nu am neaparat o destinatie in minte. Care se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Salutare Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au avut rabdare sa-si piarda timpul cu un incepator pe monster : desmodue , dimateodor , ZaiR , zar916 , mada_YKYs4 .Sper sa nu fi uitat pe nimeni . Pacientul monster 620sie 2003 a inviat . Problema s-a rezolvat pana la urma cu schimbul bateriei . exact cum era de asteptat! ai scapat f ieftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 am eu un disc de frana ratacit. o sa il bag in rucsac si am sa ti-l aduc asa ca taie-l de pe lista.(asta din caz ca nu vrei nou) daca nu il vrei sa imi spui, sa nu ma car cu el. daca nu ma insel + suruburile aferente Daaaa....iti multumesc mult de tot...sigur ca-l vreau, deci poti sa-l aduci linistit Ca sa mai scazi din 650€, vezi ca dezmembreaza 2 baieti Ducati-uri, precum urmeaza: - dealer are 2 sau 3 SS-uri daca imi aduc bine aminte + un Monster 695 - FLK are un Monster 900, 998, SS 900 (parca) si un 1098 Probabil ca vei gasi piese la ei ceva mai ieftin decat pe e-bay. Si chiar daca sunt la acelasi pret, macar dai mai putin la transport Da Angel...asa e...ai dreptate si oricum macar imi ajung mai repede si baitul va fi gata mai repede....ca si asa sunt ca pe un butoi cu pulbere ca nu ma pot plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Posted 11 August 2011 - 03:46 PM DEZMEMBREZ DUCATI MONSTER 900, AN 97, SS AN 2004, DUCATI 998 AN 2002, DUCATI 848 1098 AN 2010 (INCLUSIV CADRELE CU ACTE) MONSTER AN 97 AM UN MOTOR COMPLET PE CARE IL VAND PIESE, AM SI UN MONOPOST= 140 LEI SS 2004, CADRU CU ACTE + MULTE ALTE PIESE UN DUCATI 998 COMPLET CU TOT CU ACTE PIESE PT 848 1098 PLUS MULTE ALTE PIESE TEL 0764872999 ALEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Cateva produse interesante pentru Ducati-ul vostru. Discuri de frana ceramice http://www.ufixmoto.com/search/index.html?q=&filters=^categories|Braking+Power^cat|Ceramic+Disk+Brake^ Scarite, manete, ghidoane, etc. http://www.ufixmoto.com/search/index.html?q=gilles&filters=^data_source_name|After-Market^brand|ducati^&page=1 Radiatoare marite http://www.ufixmoto.com/search/index.html?q=&filters=^categories|Performance^cat|Oversize+Radiators^ Si multe alte produse pe site. Daca aveti nevoie de orice produs aftermaket pentru Ducati, nu ezitati sa ma contactati. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Daaaa....iti multumesc mult de tot...sigur ca-l vreau, deci poti sa-l aduci linistit ok. s-a notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Eugen, vii pana pe week-end-ul viitor? Poate bagam o tura atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate