nike Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 (editat) De raspunsul asta imi era frica:D...asta inseamna cumva ca japonezele sunt mai fiabile,deci? La 2000euro iei un hornet sau fazer bun..la 3500 era un kawa er6n din 2007....deci la 3500 deja ai multe variante .... Daca a inceput sa te manance, mobra asta urmeaza. Iti vei lua unul peste vreo 2 ani Ducati Bern Editat Septembrie 9, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 (editat) Maine la 9-10 AM se pleaca pe Transalpina pana la Sibiu, unde se sta o noapte. Duminica intoarcere in Bucuresti pe Transfagarasan. Cine doreste sa vina este binevenit. Eu ma duc sigur. Vremea se anunta buna. Editat Septembrie 9, 2011 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 plang si mananc...mananc si plang... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frostal Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 http://www.youtube.c...h?v=MJzw1Ama4Tc POOOZEEEEEE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Gasesti aici tot ce-ti doresti. In alta ordine de idei, tocmai m-am intors de pe Transalpina. Daca intereseaza pe cineva, un scurt rezumat tematic: - E gata ? Nu. - E totusi practicabil pe Monster ? Depinde cat te tin nervii. Personal as spune ca prima jumatate (urcarea dinspre Muntenia) este orgasmica, iar coborarea spre Sugag/Sebes este chinuitoare atat pentru Monster cat si pentru rider. - Cand va fi gata ? Cel mai probabil la anul, pentru ca inaugurarea sa se faca cu fast, in an electoral. - E aglomerat ? Nu. Deocamdata. - E cel mai frumos drum din Romania ? Da ! Una peste alta, eu zic sa profitati cat se mai poate. In acest moment acolo se construieste un fel de As(s)pen romanesc. Daca nu de la anul, peste doi ani sigur Rânca si imprejurimile vor fi pline X5-urile ghertoilor cu ceafa lata care isi duc pitipoancele cu Vuittoane la umar si lichid seminal la gura "pe munte". Bottom line, fie ca o faceti pe toata sau doar prima jumatate, trebuie sa mergeti sustin si subscriu. mie mi-a placut ironia: nu ne vedem in bucuresti, dar ne-am gasit sambata pe Transalpina si duminica pe Transfagarasan . inca o data zic: oameni buni (si cu mâncărici, ici-colo, prin punctele esențiale), Monsterul stie, vrea si poate. atasez probe foto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Ducati unveils a new model of 2012 range Ducati confirm their 2012 Streetfighter 848 with the first officially released images of the brand new model set to add everyday accessibility to the Italian manufacturer's famous naked sport bike family. Combining a new and brilliantly engineered 848 Testastretta 11° engine with the enhanced geometry of a chassis that provides confidence-inspiring agility, the Streetfighter 848 has enriched its user-friendliness with a smooth and flexible power delivery, revised ergonomics and Ducati Traction Control. The Ducati Streetfighter scored a round one knock-out when it entered the ring for the first time at the Milan show back in November 2008, winning the ‘Most Beautiful Bike' award and raising the bar for extreme nakeds. Its asphalt-ripping reputation became the desire of sport naked connoisseurs throughout the world and the Streetfighter 848 will now widen that appeal even further with enhanced usability. Available from November 2011 onwards, the new fighter is dressed in red for Ducati traditionalists, while yellow makes a return for mid-range purists and "dark stealth" provides a matte-black reminder of the Streetfighter's aggressive image. More information will soon be available. Stay tuned! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Broscuta Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Salutare! Saptamana trecuta cautam CDI si am gasit Mai nou am aflat ca am nevoie si de regulator/releu de incarcare si bobine de aprindere... Are cineva de vanzare? (motor: Ducati Monster Dark 600 din '98) Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 salve....care sti unde gasesc pastile pentru supape de monster 600 pe carburatie?(doar ce am schimbat distributia si supapele si am nevoie de pastile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 cine are număr cu BKB? cică ar fi căzut prin tunari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 cine are număr cu BKB? cică ar fi căzut prin tunari. Al cui esti ? Mada n-ai vandut un monster argintiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Al cui esti ? Mada n-ai vandut un monster argintiu? Ba da Zair, al meu era argintiu, doar ca eu l-am dat unei fete si din cate stiu nu l-a dat,+ ca si-a pastrat si numerele mele care erau cu MFR!!!! Indiferent cine e....sper ca riderul sa fie bine, asta e tot ce conteaza!!!! Baieti....pana la urma stie careva cine este baiatul cu accidentul de la Tunari? si mai ales cum se simte? din ce am vazut pe forumul de accidente a fost destul de serioasa cazatura!!!! Sanatate multa riderului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Din vitrina Ducati Club Schweiz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Salutare ducatisti. Maine fac o plimbare pe Cheia impreuna cu Silviu. Mergem lejer:). Pentru doritori plecare din Academie la aprox 10:15. 0726 205 514. O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Broscuta Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Salutare! Am nevoie de un regulator/releu de incarcare si bobine de aprindere... Are cineva de vanzare? (motor: Ducati Monster Dark 600 din '98) Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 guys, (1) stiti vreunul de unde pot face rost de panza de azbest? (2) are cineva de vanzare o evacuare stock de S4R (tot sistemul, nu doar tobele finale)? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Cea mai buna oferta o gasesti pe ebay.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 (2) are cineva de vanzare o evacuare stock de S4R (tot sistemul, nu doar tobele finale)? Am eu, dar nu cred ca de vanzare. Desi nu stiu ce as putea sa fac cu ele, parca nu le-as vinde. De imprumutat, oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Salutare Ducatistilor!!!!! Vroiam sa va anunt oficial ca S4 "is back in business".....si drept urmare pt a sarbatorii si a ma bucura eu de el...si el de mine.. .....am facut in week-end ~ 1000 km ....si a fost SUPER...SUPER...SUPER... (chiar daca acum au ramas "efectele"....basici in palma si febra musculara cat cuprinde). Asfalt uscat si aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 salutare ce se face practic la o revizie ? ma apropii de 8000 km , posesor de vreo 6 luni de monster 620 sie 2003 si as vrea sa - i fac o verificare , sa vad ce ar mai trebui schimbat pe la ea . stiu ca in bucuresti , dar ar astept si eventualele sfaturi de la posesorii de monster , unde , cum , ce fel , la ce bani sa ma astept pentru o eventuala revizie ... Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Salutare Ducatistilor!!!!! Vroiam sa va anunt oficial ca S4 "is back in business".....si drept urmare pt a sarbatorii si a ma bucura eu de el...si el de mine.. .....am facut in week-end ~ 1000 km ....si a fost SUPER...SUPER...SUPER... (chiar daca acum au ramas "efectele"....basici in palma si febra musculara cat cuprinde). Asfalt uscat si aveti grija de voi felicitari , te asteptam miercuri la academie bafta si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Mada, asa da, ai revenit la ganduri mai bune! inca j'de mii de km cu murgul tau, binenteles cu gumele pe asfalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Salutare Ducatistilor!!!!! Vroiam sa va anunt oficial ca S4 "is back in business".....si drept urmare pt a sarbatorii si a ma bucura eu de el...si el de mine.. .....am facut in week-end ~ 1000 km ....si a fost SUPER...SUPER...SUPER... (chiar daca acum au ramas "efectele"....basici in palma si febra musculara cat cuprinde). Asfalt uscat si aveti grija de voi felicitari! imi pare tare rau ca nu am putut sa iti admir live motorul cat timp am fost in tara! la mai multi km! salutare ce se face practic la o revizie ? ma apropii de 8000 km , posesor de vreo 6 luni de monster 620 sie 2003 si as vrea sa - i fac o verificare , sa vad ce ar mai trebui schimbat pe la ea . stiu ca in bucuresti , dar ar astept si eventualele sfaturi de la posesorii de monster , unde , cum , ce fel , la ce bani sa ma astept pentru o eventuala revizie ... Multumesc ! pai practic la revizia de 10k se SCHIMBA: bujii, filtru de aer si de benzina, ulei+filtru. se CONTROLEAZA curele si supape, frane, rulmenti roti+jug, in principiu toata starea generala. se verifica si se strang daca este nevoie cu dinamometrica suruburile de la cadru, bascula... toate operatiunile + consumabile in jur de 200E. era sa uit! am ajuns pe insula. monstrul s-a comportat exemplar (multumita lui Andu) vremea a fost extraordinara insa ca de obicei, trebuia sa patesc ceva.. pe la bulgari, o masina de pe contrasens a luat un caine pe care mi l-a aruncat in fata. bineinteles ca l-am luat in plin, norocul a fost ca nu am cazut. totul s-a intamplat atat de repede ca nu am avut nici o reactie. probabil asta a fost norocul, ca nu am franat (nu am apucat ptr ca cu siguranta o faceam instinctiv) si ca am trecut peste el cu viteza. am dansat cateva zeci de metrii pe sosea insa multumita lui Dumnezeu iata ca sunt ok si scriu acum pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) pai practic la revizia de 10k se SCHIMBA: bujii, filtru de aer si de benzina, ulei+filtru. se CONTROLEAZA curele si supape, frane, rulmenti roti+jug, in principiu toata starea generala. se verifica si se strang daca este nevoie cu dinamometrica suruburile de la cadru, bascula... toate operatiunile + consumabile in jur de 200E. multumesc pentru raspuns ,zar916 . Editat Septembrie 20, 2011 de rudi8791 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 donez o pereche de ghete Falco, nr 42, putine purtari. plasticul uneia din ghete e plesnit putin dar sunt perfect purtabile. doar cui are nevoie, va rog. zona Nouveaux Temps. PM sau 0722 471 174 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 era sa uit! am ajuns pe insula. monstrul s-a comportat exemplar (multumita lui Andu) vremea a fost extraordinara insa ca de obicei, trebuia sa patesc ceva.. pe la bulgari, o masina de pe contrasens a luat un caine pe care mi l-a aruncat in fata. bineinteles ca l-am luat in plin, norocul a fost ca nu am cazut. totul s-a intamplat atat de repede ca nu am avut nici o reactie. probabil asta a fost norocul, ca nu am franat (nu am apucat ptr ca cu siguranta o faceam instinctiv) si ca am trecut peste el cu viteza. am dansat cateva zeci de metrii pe sosea insa multumita lui Dumnezeu iata ca sunt ok si scriu acum pe forum! Si mie imi pare rau ca nu ai apucat sa-l vezi...mai ales ca ai contribuit la reparatia lui....inca o data multumesc mult pentru tot. Asa e...mare adevar graiesti....multumita lui Andu orice monster se comporta exemplar. Imi pare rau de incident, dar ma bucur ca s-a sfarsit totul ok, ca te stim bine si acum ne poti scrie pe forum. Ai grija de tine si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate