Crazy-devil Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 dupa cum ai vazut, pretul in jur de 30E nou se invarte. 50E ptr uzat mi se pare talharie. te sfatuiesc sa nu il iei chiar daca ai F MARE nevoie de el, din principiu, nu de bani. baietii se intalnesc joia in fata academiei pe la 19.30. mda am vazut. am sa vad cu ce salar ma aleg luna asta si o sa iau unu nou, ca nu e problema de bani. Scuze ca te corectez.....dar ne vedem MIERCURI in jurul orelor 19-19.30....intr-adevar in fata Academiei....o sa fim toti in curand academicieni in materie de Ducati...unii mai priceputi ca altii..... pana la urma e miercurea sau joia? sau faceti o exceptie saptamana asta. oricum eu pe marti pe 25 am avionu spre bucuresti si posibil sa raman 1-2zile. iar daca raman trag dau si o tura pe acolo asta daca mii gata motoru pana atunci. (teoretic e gata, practic vom vedea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Asa cum ziceam si mai devreme... I am back oficial in lounge ( sper sa ma primiti inapoi ). Ducati Monster S4 2001 , cica are 400 km ( nu am apucat sa vad ca nu are baterie ) A fost a unui "patron" de companie si a tinut-o in garaj... M-am uitat sub rezervor este impecabila - nou nouta. ( v-am atasat si poze ) Maine la pranz pleaca platforma sa o ridice si sa o duca la Tata Andu la Service. Ma bucur f tare ca pot "sa postez" din nou aici si sa fiu oficial din nou posesor de Ducati... Nu am mai prins pagina 916 dar merge si 917. Numai bine, P.S - @Mada - uite ca ne-am infratit pana la urma , ajungand sa avem acelasi model frumos exemplar , sa-l stapinesti sanatos si fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Scuze ca te corectez.....dar ne vedem MIERCURI in jurul orelor 19-19.30....intr-adevar in fata Academiei....o sa fim toti in curand academicieni in materie de Ducati...unii mai priceputi ca altii..... asa, miercuri e de inteles totusi avand in vedere ca am fost doar de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) ia hai miercuri toata lumea sa se roage pt mine sa repar motoru Editat Octombrie 10, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Pfaaa!! SUPERBA JUCARIE !!!. S-o stapanesti sanatos, cam buna gagica mai ales ca nu-i calarita Dupa ce-ti tragi sufletul, povesteste de unde ai luat-o si cum ai gasit-o. http://www.superquadro.ducati.com/en/ The Superquadro is the most powerful twin-cylinder production engine on the planet and is destined to power the new ducati 1199 Panigale with absolute performance perfection. Este de pe alta planeta, abia astept s-o vad montata . Tremura carnea pe mine cand doar cand vad propulsorul Da' ce-o fi restul.. Editat Octombrie 10, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinjan Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Targu Mures si Cheile Bicazului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 floreaandrei - felicitari. Se inmultesc Monster-ele racite pe apa si la noi Multi km fericiti impreuna jinjan - foarte fain, dar mai dati si voi de veste cand plecati. Poate ne strangem chiar mai multi. Despre Superquadro ce sa zic?... Decat ca imi curge bala pe la coltul gurii doar cand vad cum arata pistoanele si cilindrii (alezajul fata de cursa) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 citeam pe un topic de afara, ca unu are de asteptat pana in aprilie sa ii onoreze comanda. cam o sa violeze anal japonezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Salut Ma ajutati va rog si pe mine cu o "problema"? Caut o husa pt motoreta si am gasit la luis varinta asta numai ca vad ca are doua marimi. A mai imbracat cineva Monsterul cu modelul asta? Presupun ca se potriveste marimea mica, S-L ,dar mai bine intreb. Sau daca stiti altceva nu ezitati, nu-s chitit pe modelul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 salutare, luati o lectura pt vremea de afara http://satesaturi.wordpress.com/2010/05/19/motociclismul-si-motociclisma/ bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 apropo dragi tati, am o geaca Ducati Gear. rosie, frumoasa, noua, eticheta a fost rupta de mine. este marimea M pe eticheta dar real este un XL. eu la in jur de 170 si 75 Kg cam flutur in ea, vine pe cineva mai marisor. am luato odata sau de 2 ori dar nu pt mult timp. nu are protectii, este o geaca normala pt cine iubeste sa scrie ceva frumos pe el, dar daca se gaseste un croitor meserias, i se pot pune buzunare pt protectii.(fapt ce am vrut sa-l fac eu) daca e cineva interesat cand vin pe 25 pot sa o iau sa ne intalnim, sau daca vin la academie o pot aduce. probabil ca voi fi intrebat si de pret.......... pfff aici is blocat. si am sa ma gandesc si la un pret dar trebuie sa o intreb pe maicamea cat am dat pe ea ca numai tin eu minte. am sa revin si cu ceva poze. cand le gasesc ca nu am camerasa ii fac acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Targu Mures si Cheile Bicazului. Cat mai multi km la bord!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 rusinicaaa, am fost 2 motoare azi la academie !! eu si Bogdan (multistrada).. am dat si-o tura.. de necaz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 puteam sa fim 3 daca aveam si eu motorul reparat . la naiba cu trecutul pe verde...cine-o mai trece pe verde .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 rusinicaaa, am fost 2 motoare azi la academie !! eu si Bogdan (multistrada).. am dat si-o tura.. de necaz ! Eu sunt pe butuci (releu+baterie moarte), ca as fi venit. Daca o mai fi frumos saptamana viitoare, count me in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Eu sunt pe butuci (releu+baterie moarte), ca as fi venit. Daca o mai fi frumos saptamana viitoare, count me in. M-ai innebunit cu releul ala al tau, ia unu de la vreun preten care nu fol. motoreta si vezi daca functioneaza o saptamana. Daca acolo e buba, cumpara unu cu garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 pai ce are releul? ai fost la Andu sau Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Releul e deja comandat la Andu, iar bateria am luat-o ieri. Voi avea garantie la amandoua deci ar trebui sa fie OK. Motoreta nu e inca la Andu pentru ca nu am avut cum s-o duc. Dar va ajunge zilele urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Releul e deja comandat la Andu, iar bateria am luat-o ieri. Voi avea garantie la amandoua deci ar trebui sa fie OK. Motoreta nu e inca la Andu pentru ca nu am avut cum s-o duc. Dar va ajunge zilele urmatoare. iar releul??!!?? cate dreaq ai schimbat pana acum?? vezi sa nu ai si alta problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 totusi de ce se duce asa repede releul la tine? ar fi bine sa-ti faca o verificare la instalatie....... nu tie, la motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Daca o mai fi frumos saptamana viitoare, count me in. sa te-auda al de sus, poate dam si-o tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 iar releul??!!?? cate dreaq ai schimbat pana acum?? vezi sa nu ai si alta problema... De-asta ma si duc la Andu: pentru verificari dupa montaj. Daca mai e ceva, o sa aflu atunci. Daca nu, o fi fost pur si simplu din cauza releului - ce pretentii sa ai de la o piesa SH? A tinut cateva mii bune de km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 DEZMEMBREZ DUCATI SS 900 AN 2000 SAU O VAND FUNCTIONALA LA 1300 EURO 0769723380 ALEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Ala e motor Testastretta? De 998 sau 999? Cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 este testastretta, 998 si 999 au aceasi motorizare de 998cm3 pretul este de aproximativ 1200 euro, mai mult sau mai putin, depinde de ce accesori ai nevoie, motorul in sine costa 800 euro, dar daca il vrei complet poate depasi 1300 euro mai multe info la tel, cat despre anuntul precedent, motorul este o piesa ss 900 este o motocicleta VAND MOTOR 999 DEZMEMBREZ DUCATI SS 900 AN 2000 SAU O VAND FUNCTIONALA LA 1300 EURO 0769723380 ALEx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate