DomnulK Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Monstrul albastru' e al meu! sa-l stapanesti sanatos si numai asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 @ripp3r07, nu te mai plange mah. mergi mult prea bine pentru un incepator si da, cam uiti sa aprinzi farul. in rest, cu oglinzile ai sa te inveti, daca nu ti le scot si le arunc intr-un sant, ca si asa is cam urate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 @ripp3r07, nu te mai plange mah. mergi mult prea bine pentru un incepator si da, cam uiti sa aprinzi farul. in rest, cu oglinzile ai sa te inveti, daca nu ti le scot si le arunc intr-un sant, ca si asa is cam urate. cum ma sa fie urate, is aproape ca ale mele .. nu stii tu ce-i frumos .. bine, ca nu vezi decat propriile antebrate in ele e partea a doua @ripp3r07 .. s-o stapanesti/folosesti/calaresti sanatos domnu, frumos lucru, iti dai seama ca ai un loc rezervat pe canapea .. nu mai stiu, cate beri era taxa de intrare ? P.S. poate faceti si voi ceva cu norii astia sa ne intalnim in conditii optime maine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 MultumeX mult ma baieti! Norii sper sa-si bage mintile'n cap, maine vin pt. prima data la intalneala si daca-i prind pe acolo le rup urechile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 taxa de intrare e cate o bere la monsteristii prezenti la prima intalnire la care se prezinta initiatul. la fete tre sa le dai cate o apa plata cu lamaie cu gheata si pai. pentru o mai buna perceptie din partea canapelistilor, tre sa ai la tine servetele umede si uscate, pentru a servi pe toata lumea in vederea curatarii vizierelor. atat pentru inceput. la intalnirea nr 11, vei primi si botezul initiatic. revin cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 ei nu mai spune mai mo weed. si care erau aia doi care isi dadeau cu parerea in optica ta? pai din ce vad io, ati facut prin rotatie dar asa la cum va cunosc pot sa pun pariu ca cele mai multe pareri au fost emise de coco @ripp3r07...bine ai venit maestre, ia un loc pe canapea si enjoy p.s. daca ai de gand sa iti alegi RIP la numar, vezi ca o sa fim doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 taxa de intrare e cate o bere la monsteristii prezenti la prima intalnire la care se prezinta initiatul. la fete tre sa le dai... ce te joci cu portofelul omului.. FARA PLOAIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 off topic (daca poate exista asa ceva): merge careva la metallica sau iron maiden, sau io cu zair suntem singurii reprezentanti ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Check these out Sunt niste chestii de nu le mai port, poate le vrea cineva. De observat preturile foarte foarte mici la care le puteti achizitiona. Ca bonus cate un autograf cu dedicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 da, acu 3 luni si 2 saptamani maine se intoarce unde ai e locu, la mine in buzunar. Sa inteleg ca imediat dupa ce ti-ai luat motorul si ne-am intalnit noi la terasa ai ramas fara??? Mi se pare incredibil de aiurea. Ce-ai facut de te-au prins baietii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 off topic (daca poate exista asa ceva):merge careva la metallica sau iron maiden, sau io cu zair suntem singurii reprezentanti ducati? + un monsterist (cu tot cu blonda') la maiden, pt metallica nu am gasit bilete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Concerte Veta Biris Unplugged este la voi la Bucuresti? Mi-s curios ... la un astfel de show as veni si eu.... Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Concerte Veta Biris Unplugged este la voi la Bucuresti? Mi-s curios ... la un astfel de show as veni si eu....Peace e unu cu maria carneci feat. lil bow wow...daca vrei iti fac io rezervari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 e unu cu maria carneci feat. lil bow wow...daca vrei iti fac io rezervari Esti un dragut, mltumesc, insa prefer varianta biletelamanelepunctro P.S. sunt singurul (viitor) ducatist cu monster-sange care uraste manelele aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Esti un dragut, mltumesc, insa prefer varianta biletelamanelepunctro P.S. sunt singurul (viitor) ducatist cu monster-sange care uraste manelele aici? dap .. doar tu le urasti ... noi le si distrugem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Esti un dragut, mltumesc, insa prefer varianta biletelamanelepunctro P.S. sunt singurul (viitor) ducatist cu monster-sange care uraste manelele aici? singuru esti cu siguranta pentru ca nici unu dintre noi nu e VIITOR ducatist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Da ma pwlex.... eu vorbeam de a fi singurul anti-manele .... ca singurul viitor ducatist... cu siguranta NU sunt. Mai sunt pe aici pasionati, dar se tin in tacere. Imediat tu cu gura ... ca tzatza Floarea .. porcule magarule ghitza bucatarule .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 P.S. sunt singurul (viitor) ducatist cu monster-sange care uraste manelele aici? Acu' doo zile m-am surprins in tramvai ca am devenit primu' ducatist care nu uraste manele in viitor. Nu am avut nici o reactie cand o sonerie banala cu manea a dezmortit fetele co-calatorilor. Carei levalu' urmator? Sir, ca viitor ducatist ai nevoie mai intai de nishte protectii, casti, ce zici! Mergi la linku' mai sus mentionat ca ti le vand eu super-ultra-giga-mega-hyper-convenabil. мир (mir)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Nu imi trebuie protectii, ma protejeaza Mo Weed, ca deh, suntem pretini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Nu imi trebuie protectii, ma protejeaza Mo Weed, ca deh, suntem pretini! No, ... acu' ... nu-i ... bai! Ramane sa-ti dau doar berea cand ne-om vedea! Servus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanLCS Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Are cineva oglinzi de vanzare ??de monstru binentels! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Are cineva oglinzi de vanzare ??de monstru binentels! Chiar, cum e sa mergi fara oglinzi? Care-i jmecheria de unii merg fara oglinzi? Ca e mult mai mishto monsteru' fara oglinzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Ia da-ti taie-ti urechile si imagineaza-ti cat sufera motoreta fara oglinzi. Aceeasi necesitate in ambele cazuri! Te-am lamurit Tetelule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 monsteru' arata mult mai fain fara oglinzi. pentru a-l putea folosi, trebuie sa mergi ca si cum nimeni nu te depaseste. eu astept sa mai invat un pic cu ghidonu', apoi tai oglinzile cu bonfaieru', ca n-am cheie de 13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate