icsu Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Daca s-a aprins becul in mers a pierdut ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Asta cu uleiul am experimentat-o si eu acu ceva vreme. Problema a fost la sonda de presiune, am mai completat oricum sa fiu sigur ca e totu ok iar din cate am inteles de la Cristi si de la Andu, la motorete nu e ca la masina, ca atunci cand se aprinde becu rosu inseamna ca nu mai ai ulei, ci ca nu mai e presiune, nu mai e ungere, se intampla chestii nasoale in motor daca nu il opresti imediat si cauti buba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Ia monstru neamuleee ... /index.php?/topic/681484-vand-ducati-monster-620-ie-negru-mat-din-2002/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 ce parere aveti de baietii de la Dafway? sunt de incredere? merita sa apelez la service-ul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Si iata-l si pe micul monstrulet de 750... Deocamdata cu numere rosii, dar in curs de inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 @ Derek - eu sunt unul din cei care nu ii recomand din cauza ca am avut cateva "incercari" de a cumpara ceva de la ei si am ramas impresionat cand au cerut niste preturi de 2 ori mai mari pentru componente decat le ofereau cei de la Metrotehnica, pe nou. Sunt alte persoane insa care nu au avut neplacerea asta si probabil care ii recomanda, dar poti rasfoii linistit forumul inapoi ca sa-ti faci o idee cam cine sunt ei etc. @ borsulica - sa-l stapanesti cu placere si sa ai grija de el, frumoasa jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 @Derek eu mi-am facut revizia in primavara la DafWay + schimbat niste piese si s-a facut treaba buna si repede, motorul a fost gata chiar putin mai repede fata de estimare. Ce-i drept eu m-am dus cu toate piesele necesare, nu stiam daca au sau nu pe stoc ceva disponibil, deci nu m-am confruntat cu dilema preturilor. Pentru manopera in schimb mi s-a parut ca a fost cel putin rezonabil costul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 @Derek parerile sunt f impartite. eu unu am avut nevoie de un ghidon pt monsterul meu si s-au miscat f repede baietzii. trebuie sa precizez ca inca sunt multumit de ghidon =)) =)) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Eu tocmai sunt in discutii cu ei, am sa revin cu pareri dupa ce termin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) Eu tocmai sunt in discutii cu ei, am sa revin cu pareri dupa ce termin. Scaritele s-au vandut astazi persoanei careia ne-a rugat sa le rezervam. De aceea te-am lasat in asteptare. Avem insa scaritele si celelate piese de care esti interesat. Asteptam un semn de la tine sau o vizita. Editat August 14, 2012 de DAFWAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 se pare ca se vorbeste de piese. Are cineva un senzor de presiune ala la ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) @cobalt: aici gasesti cateva pareri despre dafway; @Lucas: 28E nou la Metrotehnica (daca nu ma insel) Editat August 14, 2012 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 @silvik1313 nu te inseli, i-am dat PM lui lucas pt ca i-am mai raspuns la intrebare pe thread si nu a vazut raspunsul. @Alexdimi ghidon original SH am luat cu 120 lei de la dealer (ciprian de la drobeta turnu severin) a doua oara am luat nou Barracuda de la Remus. Foarte multumit. Zilele trecute am luat de la Alex - Dafway grupul de lumini stanga la 20 de euro de care sunt multumit in ciuda faptului ca flash-ul merge greu spre deloc, dar asa merge si al meu pt ca si al meu ca si cel de la Dafway este lovit in accident dar la mine nu mergea bine, claxonul si semnalizarea dreapta faceau scurt uneori. Grupul de lumini stanga la Ducati este ~750 lei, la el cu tot cu transport + ramburs a fost 130 lei ceea ce e foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 @silvik1313 nu te inseli, i-am dat PM lui lucas pt ca i-am mai raspuns la intrebare pe thread si nu a vazut raspunsul. @Alexdimi ghidon original SH am luat cu 120 lei de la dealer (ciprian de la drobeta turnu severin) a doua oara am luat nou Barracuda de la Remus. Foarte multumit. Zilele trecute am luat de la Alex - Dafway grupul de lumini stanga la 20 de euro de care sunt multumit in ciuda faptului ca flash-ul merge greu spre deloc, dar asa merge si al meu pt ca si al meu ca si cel de la Dafway este lovit in accident dar la mine nu mergea bine, claxonul si semnalizarea dreapta faceau scurt uneori. Grupul de lumini stanga la Ducati este ~750 lei, la el cu tot cu transport + ramburs a fost 130 lei ceea ce e foarte bine. Problema cu flash ul a fost pusa in ecuatie inainte de tranzactie. Se poate desface pentru a remedia problema. Are momente cand merge si cand nu prinde .. in functie de factori externi ... sau "are sentimente". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 De vanzare alt monster OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Salutare baieti! Am venit acum dintr-o plimbare la pas pe bd Brancoveanu si am vazut un accident moto cu un ducati monster negru(600 banuiesc- 2 discuri pe fata) cu nr de inmatriculare TL-...WTE. Nu-l cunosc pe motociclist, am vazut insa ca este bine, motorul este destul de putin sifonat, iar la fata locului era si politia si cativa amici de-ai motociclistului. In cazul in care vreunul dintre voi il stiti(personal nu l-am vazut pe la academie), dati un telefon, vedeti daca este ok. Ride safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) pe protv da ceva de accident IL-01-WTE cu un Logan taxi Editat August 14, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Problema cu flash ul a fost pusa in ecuatie inainte de tranzactie. Se poate desface pentru a remedia problema. Are momente cand merge si cand nu prinde .. in functie de factori externi ... sau "are sentimente". Am comentat eu ceva? Am zis doar ca merge greu, putea sa nu mearga deloc si tot nu mi-ar parea rau de tranzactia facuta, sunt multumit. Mersi. Sanatate maxima si recuperare rapida riderului accidentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Recunosteti personajul, sau poza cui apare peste tot pe facebook. Blond...James Blond! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Din ciclul "asa da": Ai perfecta dreptate, dar mai sint si exceptii care supravietuiesc, de exemplu, mada_ykyS4 o stiu pe Ducati din 2005, merge mii de km prin Bucuresti, si e bine mersi. Si nu e deloc lenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Recunosteti personajul, sau poza cui apare peste tot pe facebook. Blond...James Blond! FAKE!! Are ambreajul strans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 (editat) Recunosteti personajul, sau poza cui apare peste tot pe facebook. Blond...James Blond! Sper sa nu ma injure Blondu` sau Sorina dar am trimis astazi poza la 4riders in timp ce ma uitam la o poza unde se tot tiganeau unii despre cum ar trebui sa arate o poza cu mirele si mireasa si un motor.. ca e motorul nu stiu cum, ca miereasa nu e multumita, ca motorul e tiganie.. si am trimis eu una ca lumea Asta e o poza cu conflictul Editat August 15, 2012 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 poza nu mai exista, deci.. nu se mai supara nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 FAKE!! Are ambreajul strans. dar are si frana fata stransa...... ceva nu e clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Aaah.. tocmai terminase burn-out-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate