khriszty2000 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Iti recomand http://www.performance-shop.ro/ Am acelasi motor, de la el am luat eu. Merci mult icsu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khriszty2000 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Daca vreau sa iau pinion cu 48 de dinti, al meu avand 46, trebuie sa-mi iau lant mai lung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 nu maestre, se regleaza axul rotii spate pe bascula, n-ai treaba. diferenta ar trebui sa fie mult mai mare sa ai nevoie de lant mai lung, 2 dinti nu conteaza la lungimea lantului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khriszty2000 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 nu maestre, se regleaza axul rotii spate pe bascula, n-ai treaba. diferenta ar trebui sa fie mult mai mare sa ai nevoie de lant mai lung, 2 dinti nu conteaza la lungimea lantului. Merci mult, "maestre" ) Nu ma pricep si nu vreau sa fac vreo prostie. Mai bine intreb si fac prostia dupa ce am intrebat )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Il suni pe baiatul de la magazin, Remus, si-i spui ce vrei.. iti spune ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=IdxMsMITw_Y&feature=youtube_gdata_player Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Hello!!!...in afara de Icsu...de la noi mai merge cineva in week-end la Seawolves Bike fest???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 M-as baga si eu, de sambata dis de dimineata pana seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Eu ma duc de vineri pana duminica, stau la Palas. M-am anturat cu niste profani neducatisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 M-as baga si eu, de sambata dis de dimineata pana seara Ce-ti mai place sa tocesti cauciucul pe centru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Ma doare inima, ce-i drept Cu cine mai mergi 14? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Ce as face eu daca as avea motoreta lui adidas: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Never! Poate doar carena frontala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Adica asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) Da! Dar Paul Smart ar fi za shit! E la fel, doar ca e gri si are niste bling blinguri in plus Editat Iunie 10, 2013 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Pai e basically la fel, doar ca are combinatia aia de culori gri/turquoise (love it or hate it) si Öhlins fata/spate.Arata bine, dar cu greu justifici diferenta de pret fata de un SportClassic normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 E limited edition! De aici pretul. Imagineaza-ti ca cine si-o doreste o pastreaza pe viata Foarte rar apare una la vanzare si atunci foarte scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 daca va hotarati sa va miscati "trupurile si motoarele sexy" catre mare...ne vedem in Mamaia...pe dreapta!!!!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horatiu.i Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Salut; grija daca va decideti sa mergeti pe ruta Sibiu -> Sighisoara, e drumul in "reabilitare", poduri neterminate, denivelari... daca se merge trebuie mers cu grija. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibna Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Mada, te-am cam prin un pic de ploicica pe la Palatul Copiilor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pettas Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Până se usucă asfaltul: http://monstertales.ducati.com/en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) pana ne uscam si noi...eu una cel putin.....m-a prins o ploaie de toata frumusetea......evacuari ude la patrat...si senzatii tari de asemenea!!!!!!! Editat Iunie 12, 2013 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Eu l-am spalat, uns lantul, verificat presiunea, facut plinul, husa pe el pana vineri.. pregatit pt mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Poate va fac si eu o vizita, sambata dimineata...daca am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Vand Monsterul urgent!!!!....mare nevoie de bani! 2300 € fix. Are Km putini....bla bla bla!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate