th30nly0n3 Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=IdxMsMITw_Y&feature=youtube_gdata_player Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Hello!!!...in afara de Icsu...de la noi mai merge cineva in week-end la Seawolves Bike fest???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 M-as baga si eu, de sambata dis de dimineata pana seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Eu ma duc de vineri pana duminica, stau la Palas. M-am anturat cu niste profani neducatisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 M-as baga si eu, de sambata dis de dimineata pana seara Ce-ti mai place sa tocesti cauciucul pe centru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Ma doare inima, ce-i drept Cu cine mai mergi 14? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Ce as face eu daca as avea motoreta lui adidas: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Never! Poate doar carena frontala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Adica asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) Da! Dar Paul Smart ar fi za shit! E la fel, doar ca e gri si are niste bling blinguri in plus Editat Iunie 10, 2013 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Pai e basically la fel, doar ca are combinatia aia de culori gri/turquoise (love it or hate it) si Öhlins fata/spate.Arata bine, dar cu greu justifici diferenta de pret fata de un SportClassic normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 E limited edition! De aici pretul. Imagineaza-ti ca cine si-o doreste o pastreaza pe viata Foarte rar apare una la vanzare si atunci foarte scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 daca va hotarati sa va miscati "trupurile si motoarele sexy" catre mare...ne vedem in Mamaia...pe dreapta!!!!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horatiu.i Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Salut; grija daca va decideti sa mergeti pe ruta Sibiu -> Sighisoara, e drumul in "reabilitare", poduri neterminate, denivelari... daca se merge trebuie mers cu grija. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibna Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Mada, te-am cam prin un pic de ploicica pe la Palatul Copiilor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pettas Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Până se usucă asfaltul: http://monstertales.ducati.com/en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) pana ne uscam si noi...eu una cel putin.....m-a prins o ploaie de toata frumusetea......evacuari ude la patrat...si senzatii tari de asemenea!!!!!!! Editat Iunie 12, 2013 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Eu l-am spalat, uns lantul, verificat presiunea, facut plinul, husa pe el pana vineri.. pregatit pt mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Poate va fac si eu o vizita, sambata dimineata...daca am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Vand Monsterul urgent!!!!....mare nevoie de bani! 2300 € fix. Are Km putini....bla bla bla!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Buna as dori un sfat doua daca se poate. Faza e ca nu mi se mai alimenteaza mobra. In prima faza m-a lasat mergand nu se tura mai mult de 4k ture iar dupa putin timp gata. Am verificat si curatat toata instalatia de la rezervor pana in carburatoare. benzina curge ok pana la intrarea in carburatoare. Si am luat separat furtunul de intra in carburatoare am tras cablul de acceleratie si am suflat pe furtun care e blocat. Ce pot sa mai incerc. Inafara sa o duc la medic..sunt cam dezastrosi in zona mea. Multumesc anticipat. (tin sa precizez ca filtrul din carburator era curat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 nu stiu daca are surub de golire. daca are, da-i drumu si sufla-l cu aer.. ar trebui sa mearga. daca nu, un meserias ti-l poate curata. nu e mare inginerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 ar trebui sa aiba ambele carburatoare? si ar trebui sa fie la baza decantorului banuiesc. o sa incerc. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 problema rezolvata! un surubel de tinea locul la furtunulde vid desfacut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Helllooooo!!!!dar ce faceti voi baieti??? Baieti, toate ca toate, dar vroiam sa va zic ca, daca mai aud vreodata pe cineva ca zice ca ducati sunt proaste...il mananc....vreau sa va spun ca ce enduro si ce "la apa mare" a fost bagat baiatul meu zilele astea .......si a mers uns.....sambata ca sambata, dar azi, am venit acasa din Vama pana la intrarea pe A4 , in unele portiuni cu apa de nu mi se mai vedeau rotile....ma si vedeam lasata in drum, in mijlocul baltii......dar nu m-a lasat.....de aia de azi inainte o sa-l iubesc si mai mult( nu stiu daca se poate mai mult dar incerc)!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate