integrale_awd Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Buggy Silviu Mel + 1 addrianii + Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 acuma lucrez la o noua formula cam 4 din ploiesti mai vedem.... apropo cu zair ar trebui sa se duca cu transalpistii si sa vanda ducatiuuu unor pasionati:)))))))))))))...... da nu inteleg de ce ducati scrambler pe galben e cu bascula normala si pe rosu cu monobascula asta e chiar aiurea......si da o sa mi se dea raspunsul ala stiu eu care de la aia cu motreta rosie:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Diseară vă întâlniţi la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 + Radu vin si eu si aduc si vin Diseară vă întâlniţi la academie? daca ploua sigur nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 baieti caut si eu neste piese si anume...semighidoane modelul ala nasol din tabla:)))...si parbriz ptr ducati 750/900 SS ...astept oferte si cesa mai )))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 alooo.....si pe mine? cui ma lasati??? vad ca o tot mariti lista aia si ...si nimic..... PS: Vezi bai Zaire...ti-am luat apararea si acum ma lasara pe dinafara...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Am fost si eu pentru a doua oara la Academie si am gasit o mana de oameni Una din poze este luata de la Andrei de pe FB, ca nu are farmec sa pun poze daca nu sunt si eu in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redliner Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 salutare prieteni monsteristi. de vanzare, pana pe 05 septembrie. daca doreste sa o cumpere un ducatist, pretul este negociabil, daca nu, este fix. http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=536054&selpic=0&zoom=1#foto mai multe poze pe facebook , profil mickey blueeyes , album amor amor peace and love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) cat m-am chinuit eu aseara sa ajung la academie, tot n-am reusit. langa Urziceni am reusit performanta de a rupe lantul. dar l-am rupt... Editat August 29, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Zaua de imbinare? Care suspectezi ca a fost cauza? Pagube ceva? nu e zaua de imbinare. ma asteptam sa fie ea pt ca am mai patit-o acu un an, dar nu era ea. una din cauze cred ca e faptul ca m-a plouat ieri. am plecat de la Targu Neamt spre Bucuresti. dupa 10 km a inceput ploaia iar de la Roman la Bacau a inceput mai tare. de la Bacau s-a mai linistit dar de la Adjud pana la Buzau a inceput urat tare pt ca simteam picaturile chiar si prin combinezonul de piele si cel de ploaie. nu mai zic de maini, ca nu aveam manusi. inainte sa plec l-am uns pt ca urmau 400Km de drum, doar ca ploaia l-a spalat. iar stilul meu de mers mai agresiv l-a facut sa cedeze. dupa ce m-am intors vreo 300metri sa-l iau, era fierbinte de nu puteam sa-l tin in mana. Andu cand l-am sunat, a zis ca asa ceva e imposibil, decat daca merg ca salbaticu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) Ce pot sa zic...dubios...tu ai scapat cu bine? nici o rana nimic? motorul? Ai avut mare noroc ca nu s-a incolacit lantul pe acolo. Eu, absolut nimic. Pur şi simplu am dat inferioară, am auzit pocnitura şi am simţit cum a curs lanţul. E a doua oară când o patesc. Prima dată mă întreceam cu un Saab. La motor doar mi-a smuls furtunul de frână de la locul lui. Dar nu e nimic grav. L-am pus uşor înapoi. Editat August 30, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Se dezmembreaza complet gunoiul ala de Ducati pe drum ) Vezi, daca-ti luai un sport touring 'domol' cum e Aprilia RSV, nu-ti mai rupea lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Crazy-devil, on 29 Aug 2013 - 21:19, said: cat m-am chinuit eu aseara sa ajung la academie, tot n-am reusit. langa Urziceni am reusit performanta de a rupe lantul. dar l-am rupt... Il ungeai periodic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) Il ungeai periodic? da. chiar cu o ora inainte sa plec l-am uns.. nu ma asteptam sa se rupa, dar asta a fost. oricum era in plan ca in iarna sa schimb kitul de lant. Se dezmembreaza complet gunoiul ala de Ducati pe drum ) Vezi, daca-ti luai un sport touring 'domol' cum e Aprilia RSV, nu-ti mai rupea lantul stai tu calm ca nu se dezmembreaza gunoiul de care zici. ca sa-mi iau aprilia RSV, trebuie sa invat sa merg cu barca. iar lantul, Aprilia nu-l poate rupe. stii tu de ce. Editat August 30, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 am vazut eu lanturi rupte si la honda asa ca...in fine creca trebuia si el schimbat cumva mai de mult ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Ne vedem maine la un suc pe undeva daca e fain afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Offtopic: NY crib Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 (editat) Ce rai sunteti cu Zair ... noroc ca acum cunoaste foarte multi transalpisti ... si nu o sa boceasca in casa ... Mars mah.. Editat August 31, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Zair n-ai venit la suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Offtopic: NY crib Cum poate sa arate MH900-le ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 monsters on track Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Salutare As avea si eu o intrebare: aveti idee cam pe la ce pret se gaseste la mana a doua un motor (in stare buna) pt. un Monster 600 din 98' ? Am cautat pe aici pe forum dar nu gasesc decat anunturi cu piese, nu si un motor intreg. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 monsters on track cum ti se pare noul cauciuc de pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Salut, vorbeste cu baietii de la DAFWAY, poate te ajuta ei cu ce vrei. Salutare As avea si eu o intrebare: aveti idee cam pe la ce pret se gaseste la mana a doua un motor (in stare buna) pt. un Monster 600 din 98' ? Am cautat pe aici pe forum dar nu gasesc decat anunturi cu piese, nu si un motor intreg. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Tehnicienii monster de pe aici. Are cineva un ghidon precum are S4R dar de 22 mm? Este vreun model de Monster care a folosit tipul acela de ghidon? Ma refer la forma lui, mai joasa si mai dreapta si nu inalt si tras pe spate. Avem noi. Te putem ajuta si cu prinderea. Costul in jur de 300 lei. Salutare As avea si eu o intrebare: aveti idee cam pe la ce pret se gaseste la mana a doua un motor (in stare buna) pt. un Monster 600 din 98' ? Am cautat pe aici pe forum dar nu gasesc decat anunturi cu piese, nu si un motor intreg. Multam. Avem noi cost intre 200 e si 600 e. Depinde de cat de bun vrei sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate