cmd Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 ce sexy sunteti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horatiu.i Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 si un film cu ea :-) http://www.899panigale.ducati.com/en/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=sbk899_launch&utm_campaign=NL_20130910#home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Am gasit asta printre alte filmari.. )))))....mai s- o ia Andresan pe maicuta aia pe ghidon......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Vand monsterul. Pretul se discuta in limita bunului simt! Pentru detalii, pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Sa moară Cici trasa pe tate, va transmit live de la Academie: nu plouă. Vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Sa moară Cici trasa pe tate, va transmit live de la Academie: nu plouă. Vine careva? Icsu-le.....behave yourself......asteapta-ne ca venim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin CCP Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Salut! Sambata dimineata (14.09.2013) plecam pe doua monstere spre Devetashka cave ( Bulgaria) http://bulgariatravel.org/en/object/355/Devetashka_peshtera , dupa ce vizitam plecam in Veliko, intoarcerea duminica dupa amiaza. Traseu: http://goo.gl/maps/Hk3hV Mai este cineva amator de iesire? O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 nu v-ati plictisit de atata Veliko? avem atatea frumuseti in tara, incat noi ne facem abonament afara. intradevar, pestera respectiva e frumoasa. dar ma oftic cand aud "plimbare Veliko" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin CCP Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 nu v-ati plictisit de atata Veliko? avem atatea frumuseti in tara, incat noi ne facem abonament afara. intradevar, pestera respectiva e frumoasa. dar ma oftic cand aud "plimbare Veliko" Eu am ratat iesirea la veliko cand a fost organizata in primavara, si tot imi zic sa merg de 1 an si ceva. Dar te inteleg, e frumos la noi in tara, si m-am plimbat ceva si pe aici. Acolo merg in primul rand pentru pestera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Ducati trece pe Akrapovic in motoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Vand si eu monsteru' S2r 800 26000km 4000 usor negociabil Detalii PM Editat Septembrie 13, 2013 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin CCP Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Salut, Aveti idee de unde pot cumpara un 'kit' de facut pana? ma refer la fitil din acela si chestia cu care il tai, bagi in pneu...nu as vrea sa mai plec la drumuri mai lungi fara asa ceva la mine.. Multumesc de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Salut, Aveti idee de unde pot cumpara un 'kit' de facut pana? ma refer la fitil din acela si chestia cu care il tai, bagi in pneu...nu as vrea sa mai plec la drumuri mai lungi fara asa ceva la mine.. Multumesc de ajutor! vezi la kronau bucuresti, sunt produse louis http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/460 bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Ducati trece pe Akrapovic in motoGP. Deci Paulynos a fost vizionar... Vand si eu monsteru' S2r 800 26000km 4000 usor negociabil Detalii PM Te-ai intors pe plai mioritic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Te-ai intors pe plai mioritic? In curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Diavole, arunca un ochi peste acest 998 http://www.bestbike.ro/ducati/998/sport~racing/motociclete/2705265.htm?pgsource=searchresult&year=2002&colorname=rosu&countyname=bucuresti,%20bucuresti&price=3300&tabid=1&pictureid=4#breadcrumb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Diavole, arunca un ochi peste acest 998 http://www.bestbike.ro/ducati/998/sport~racing/motociclete/2705265.htm?pgsource=searchresult&year=2002&colorname=rosu&countyname=bucuresti,%20bucuresti&price=3300&tabid=1&pictureid=4#breadcrumb thanks. am sa-l sun. L.E. 99% e a mea. sa curga berea la anu cand ne vedem, am sa vin iar cu un brat de bere. doar ca de data asta numai pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 nu v-ati plictisit de atata Veliko? avem atatea frumuseti in tara, incat noi ne facem abonament afara. intradevar, pestera respectiva e frumoasa. dar ma oftic cand aud "plimbare Veliko" Se intampla rar spre deloc sa fiu de acord cu tine. Dar la faza asta sunt total de-acord. PS: ti-ai luat pana la urma gunoiu' ala de 998? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 (editat) 99% e a mea. Bravo mah! Fa-i o vizita si sper sa se prezinte intr-o conditie cat mai buna ca sa ai si parte de ea. la anu cand ne vedem, am sa vin iar cu un brat de bere. doar ca de data asta numai pt tine Doar daca luam lebada cu noi. ti-ai luat pana la urma gunoiu' ala de 998? De ce nu va mutati impreuna?!?! Mai bine urcati filme pe youtube decat sa scrieti pe motociclism. Editat Septembrie 16, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Ducatistilor plimbareti! Bagati si voi poze de la iesire din weekend. Am vazut eu ceva pe fb dar cam slabut. Hai sa va fie de bine si vorba aia - totul e bine cand se termina cu bine! Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 salutare tuturor, iata pozele facute de mine pentru aceasta plimbare, inca odata multumim ospitalitatii sebesene, Luci & Company asfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 (editat) Se intampla rar spre deloc sa fiu de acord cu tine. Dar la faza asta sunt total de-acord. PS: ti-ai luat pana la urma gunoiu' ala de 998? Copacule, tu esti gunoi! aia e motocicleta.... mult peste a ta. Bravo mah! Fa-i o vizita si sper sa se prezinte intr-o conditie cat mai buna ca sa ai si parte de ea. am vorbit cu Andu, si mi-a dat unda verde la ea. o stie, pt ca a fost vanduta si "gadilita" de el si Cristi. De ce nu va mutati impreuna?!?! Mai bine urcati filme pe youtube decat sa scrieti pe motociclism. Bah, sa stii ca anu trecut cand ne-am intalnit, am reusit sa am o discutie civilizata cu el. ba chiar i-am l-am lasat sa se urce si el pe o motocicleta adevarata totusi, nu poti sa ii interzici sa mai posteze. Asta e precum cancerul. de ce il zadarasti, de ce te mananca mai tare si nu scapi de el. totusi, padurea fara uscaturi nu mai e padure. P.S. vom lua si lebada cu noi, ca mi-a placut de ea. a stat cuminte la masa. Editat Septembrie 16, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 P.S. vom lua si lebada cu noi, ca mi-a placut de ea. a stat cuminte la masa. Chiar singurul specimen care a facut asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 (editat) Chiar singurul specimen care a facut asta.. bai nene mie-mi pare mai mult a gasca prea a stat cuminte asa si nu a zis nimic...... ))))) dubios de cuminte chiar..... App....U Crazy man.....ma bucur tare mult pt tine!!!! DECI.......asta inseamna ca la anul nu mai ai scapare, mi-ai promis Pasul Tihuta si Vatra Dornei, da???? Editat Septembrie 16, 2013 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 bai nene mie-mi pare mai mult a gasca prea a stat cuminte asa si nu a zis nimic...... ))))) dubios de cuminte chiar..... probabil s-o fi speriat de domnisoara aia... Andreea? App....U Crazy man.....ma bucur tare mult pt tine!!!! DECI.......asta inseamna ca la anul nu mai ai scapare, mi-ai promis Pasul Tihuta si Vatra Dornei, da???? Thanks iubita. si eu ma bucur. dar inca ma abtin pana am confirmarea 100% ca "It's my" eu am vrut si anul asta Tihuta, dar il facem la anu. poate ca vom face adunarea in nordul tarii. asa cum am vrut eu initial, ca, la cat de misto a fost la Bazna, e pacat ca nu am stat 2 zile. dupa ce termin cu ea, trebuie sa te pun sa-i faci niste poze. macar asa, sa-mi mai alin din ce-am de indurat pana la primavara. Chiar singurul specimen care a facut asta.. da da da. dar totusi, imi pare rau ca nu a inotat si ea in piscina, alaturi de restu' specimenelor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate