zar Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 M-am uitat acum si nu a fost meritat suspendul, daca ti-a dat tie trebuia sa-si dea si lui. Era o discutie despre frane si nimic mai mult. luv e baiat ok de fel dar mai greseste si el ma, sincer, mi s-a mai spus asta... vazusem la un moment dat ca donase nu stiu ce casca... geaca... chiar il apreciam ptr asta! imi spuneam, ia uite ma ce baiat bun, mai rar... dar in discutia aia nu a gresit, a sarit calul ca sa zic asa. oricum, am pus-o pe seama unui stres personal, noapte nedormita, cearta cu nevasta etc... nu mi-a lipsit forumul foarte mult in tot timpul asta asa ca nu am nici o problema! sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 ce naiba mah.. 300 de zile sunt deja pedeapsa judecatoreasca la curtea de apel. Oameni suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) ce naiba mah.. 300 de zile sunt deja pedeapsa judecatoreasca la curtea de apel. Oameni suntem. noi da! moderatorul respectiv s-a simtit ranit in amorul sau propriu, ce sa faci Editat Noiembrie 26, 2013 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Am şi eu un gay care în momentul în ca-i dau câte-o replică, se udă tot si-mi scăpa câte o zi.. Mi-a dat şi două intr-o zi, de emoţii.. Dar îi dau şi eu crezare ca a ajuns la "putere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 cred ca nu a primit aprobarea/credit fonduri insuficiente, va rugam incercati mai tarziu Primul venit primul servit...promptitudinea lui b52izgodlike, si felul cu arata utiliajul lui, m-au facut sa merg pe mana lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Te-ai ales cu mobra noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Hehe Am purtat o discutie pe e-mail cu danny si daca totul merge bine ( pe partea financiara la el acasa ), posibil ca el sa se fi facut cu mobra mea si eu sa caut alta pana la urmatorul sezon. Dar momentan, nu avem nimic semnat, deci in momentul in care vom finaliza tranzactia, anuntam pe toata lumea si dam o bere tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Primul venit primul servit...promptitudinea lui b52izgodlike, si felul cu arata utiliajul lui, m-au facut sa merg pe mana lui! vezi ca e stricata. bate ceva la ea, ca se aude urat. clok clok clok...clak clak clak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 vezi ca e stricata. bate ceva la ea, ca se aude urat. clok clok clok...clak clak clak Da, ii lipsesc 4 supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 vezi ca e stricata. bate ceva la ea, ca se aude urat. clok clok clok...clak clak clak din cauza asta mi-a cazut cu tronc! Astea "stricate" sunt bune! E ca la femei (doar ca la femei, imi place sa fiu eu cel care le "strica" ) Hehe Am purtat o discutie pe e-mail cu danny si daca totul merge bine ( pe partea financiara la el acasa ), posibil ca el sa se fi facut cu mobra mea si eu sa caut alta pana la urmatorul sezon. Dar momentan, nu avem nimic semnat, deci in momentul in care vom finaliza tranzactia, anuntam pe toata lumea si dam o bere tuturor Sa il insor pe " asta micu` intai! Sapt viitoare vine cineva "in petit" la el, si daca face impresie frumoasa, sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 trebuie trebuie, atunci te sfatuiesc sa ii pui hainele de duminica pe el, sa fie fresh`n`shiny si garantat rupe norma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Nu-i monster da-i fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Nu prea e asa. Ducati atrage mosi nostalgici. Nu femei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Da, ii lipsesc 4 supape. inseamna ca si a mea de aia face asa. nu mai are supapele. din cauza asta mi-a cazut cu tronc! Astea "stricate" sunt bune! E ca la femei (doar ca la femei, imi place sa fiu eu cel care le "strica" ) eeeeh, ce sa povestim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 (editat) se pare lumea inca e in pauza dupa desmo party si 1 decembrie ....hai mai baieti cu nitcaiva poze daca eee... ))).... Editat Decembrie 2, 2013 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Se mai discuta subtil pe grupul monster pe fb, dar tot slăbuţ. Mulţi, deşi au poze, is prea comozi ca să le împărtăşească cu restu. Cică ţine re orgoliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 salutare. cine a fost la fabrica ducati? vroiam sa stiu daca ,in afara de turul fabricii si muzeul ducati mai am ceva de facut pe acolo. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Se mai discuta subtil pe grupul monster pe fb, dar tot slăbuţ. Mulţi, deşi au poze, is prea comozi ca să le împărtăşească cu restu. Cică ţine re orgoliu. Se pandesc unii p altii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 (editat) Se mai discuta subtil pe grupul monster pe fb, dar tot slăbuţ. Mulţi, deşi au poze, is prea comozi ca să le împărtăşească cu restu. Cică ţine re orgoliu. Tu ai cauciucuri de iarna, asigurare si costum de cosmonaut? N-avem ce discuta atata timp cat roata nu se invarte, noi suntem seriosi.. vorbesc mobrele, ce plm! salutare. cine a fost la fabrica ducati? vroiam sa stiu daca ,in afara de turul fabricii si muzeul ducati mai am ceva de facut pe acolo. multumesc. Vezi ca trebuie sa ti faci programare ca sa le poti vedea pe amandoua, si da amandoua sunt de vazut. Editat Decembrie 3, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Vezi ca trebuie sa ti faci programare ca sa le poti vedea pe amandoua, si da amandoua sunt de vazut. mi-am facut rezervare si mi-au trimis mail cu confirmarea. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Se pandesc unii p altii! securisti Tu ai cauciucuri de iarna, asigurare si costum de cosmonaut? N-avem ce discuta atata timp cat roata nu se invarte, noi suntem seriosi.. vorbesc mobrele, ce plm! pe forum si fb ma dau fara cauciucuri. nu are rost sa le uzez. ba din contra, cat roata se invarte, nu au rost discutiile.. cand stagnam, ne mutam pe virtual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 salutare. cine a fost la fabrica ducati? vroiam sa stiu daca ,in afara de turul fabricii si muzeul ducati mai am ceva de facut pe acolo. multumesc. o sa fie World Ducati Week la anul in cadru evenimentului se viziteaza si muzeul si fabrica plus multe alte chestii misto ex test drive .party ,curse etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Io'te bah, cica avem gusturi fine, sa-mi bag: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Io'te bah, cica avem gusturi fine, sa-mi bag: Vai, cum tine el manuta pe manetuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 poate frige maneta...))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate