PzKpfW Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 ...Ați fugit toți la București?Fă bine și ajută-ți consăteanul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Nu exista motoreta mai de taran ca bmw ul...))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BDSM Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Salut tuturor, De curand am devenit din nou posesor de monstrulet . Urmeaza sa o inmatriculez saptamana asta si sa o bag la revizie. Legat de asta... cine ma poate ajuta cu numarul lui andu? (nu il sun sa il intreb diverse ci cand poate sa ma primeasca ) Un filmulet funny de bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Nu exista motoreta mai de taran ca bmw ul... ))))) Invidia, Bogdăniță? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Tatarascu Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Salut tuturor, De curand am devenit din nou posesor de monstrulet . Urmeaza sa o inmatriculez saptamana asta si sa o bag la revizie. Legat de asta... cine ma poate ajuta cu numarul lui andu? (nu il sun sa il intreb diverse ci cand poate sa ma primeasca ) Un filmulet funny de bun venit Ai PM cu numarul de la Dafway, al lui Andu nu-l am si nici nu-l cunosc ( "laughing", pt ca nu ma lasa astia sa pun emoticoane ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 (...) ...Văd cumva suporți de genți laterale? Pe un S4R? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorian1 Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Sa nu spui si noua pasii pt inmatriculare. Felicitari pt achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BDSM Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 ...Văd cumva suporți de genți laterale? Pe un S4R? Au fost incluse in pachet . par sa fie construite pentru bascula monobrat ( nu stiu daca exact pentru s4r ) pentru ca se potrivesc la fix. Din pacate o geanta nu o mai avea iar cea existenta este destul de subreda, prin urmare am ramas cu suportii si poate gasesc genti separat. Sa nu spui si noua pasii pt inmatriculare. Felicitari pt achizitie O idee buna. Am sa fac un rezumat cu toti pasii dupa ce termin. » Post actualizat in 12 Oct 2016 11:16 Ai PM cu numarul de la Dafway, al lui Andu nu-l am si nici nu-l cunosc ( "laughing", pt ca nu ma lasa astia sa pun emoticoane ) Apreciez dar la andu vreau sa ajunga motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Apreciez dar la andu vreau sa ajunga motorul Doamne feri! Vad ca iei chestia asta cu sadism si masochism destul de serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Doamne feri! Vad ca iei chestia asta cu sadism si masochism destul de serios... ...Wut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Nick/poza + insistenta de a duce mobra la dafway? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Nick/poza + insistenta de a duce mobra la dafway? Păi omul insistă să nu o ducă la ei din câte văd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 (editat) My bad... eram cu spatele cand am citit... Editat Octombrie 12, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Tatarascu Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Au fost incluse in pachet . par sa fie construite pentru bascula monobrat ( nu stiu daca exact pentru s4r ) pentru ca se potrivesc la fix. Din pacate o geanta nu o mai avea iar cea existenta este destul de subreda, prin urmare am ramas cu suportii si poate gasesc genti separat. O idee buna. Am sa fac un rezumat cu toti pasii dupa ce termin. » Post actualizat in 12 Oct 2016 11:16 Apreciez dar la andu vreau sa ajunga motorul te-ai uitat in PM? Ambele numere sunt ale lui Andu, tu unde crezi ca duc mobrettu' meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Mi s-a părut mie că ți-am văzut motociclul pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BDSM Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Am avut anterior (acum 2-3 ani) un Ducati m 800 s ie. Acest motorul când l-am luat era statut de 3 ani. La prima tura am lăsat o dara de oringuri. Am făcut servisarea completa pentru numărul de km(+/-35000) aferenti la metrotehnica. Costul a fost unul mediu as zice pentru numărul de operațiuni făcute. Singura mea problema a fost ca după revopsirea "gentii" fata au uitat să îmi stânga șuruburile [constatat la un service moto în Ct după ce am făcut 250 km pe Autostradă la 160-180 km/h (era proaspăt servisat si vroiam sa vad "cat duce")]. Aveam un joc în furcă si nu știam de unde vine. Doar cele de pe stânga erau complet strânse. Asta e se poate întâmpla oricui si ma bucur ca nu am pățit ceva. La dafway am ajuns doar trecător în aceeași perioada. Si pe atunci eram interesat să îmi pun bascula monobrat pe el. Atitudinea per ansamblu nu mi-a plăcut mai ales când unul din mecanici a dat o tura cu el a început cu ambreiajul este varza si ca pica mâine etc. Motorul a fost vândut unei tipe de atunci si a făcut cu el muuulti km si merge încă bine. Prin urmare vreau să trec si pe la andu să fac un review complet ar serviciilor de Ducati din buc )). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 La fics. A început Andu să aibă experință cu modelul ăsta de motor (996) în ultimul timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BDSM Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Ai PM cu numarul de la Dafway, al lui Andu nu-l am si nici nu-l cunosc ( "laughing", pt ca nu ma lasa astia sa pun emoticoane ) nu mi se intampla des sa nu simt ironia ) multam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Invidia, Bogdăniță? Cand o sa fiu invidios pe bmw....ma jur ca o sa recunosc...))))acum nu mai am moto....)))))..deci ma doare la banana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 acum nu mai am moto.... ))))) Auăleumămicădece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Tatarascu Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Mi s-a părut mie că ți-am văzut motociclul pe acolo... A fost, a fost » Post actualizat in 13 Oct 2016 07:46 nu mi se intampla des sa nu simt ironia ) multam mult! Sa cresti mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 (editat) Auăleumămicădece? Diverse motive....pregatestete ca vin pe zona...si de data asta am timp...))) Cea mai buna moto nemteasca e Ktm ul....))))) Editat Octombrie 13, 2016 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Să dea dumnezeu și măicuța domnului! » Post actualizat in 13 Oct 2016 16:40Na: Multistrada 939. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 O basina.....ca de altfel tot ce a devenit ducati de vreo 2 3 ani.......adica o basina...cu mici exceptii e o mare basina...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Mă, eu dacă aș căuta ceva în acest segment (ceea ce nu se va întâmpla probabil niciodată), parcă mai repede m-ar atrage bășina decât alternativele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate