nike Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 traseul e urmatorul: bucuresti - ploiesti - valenii de munte - cheia - sacele - brasov - rasnov - bran - campulung - targoviste - bucuresti. daca vreti o varianta mai scurta: bucuresti - ploiesti - comarnic - predeal - rasnov - bran - targoviste - bucuresti In aceeasi zi???...tot traseul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 da domnule ZaiR, în aceeaÂşi zi, cu plecare la ora 8 (dimineața) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 da domnule ZaiR, în aceeaÂşi zi, cu plecare la ora 8 (dimineața) sper sa nu fiti nevoiti sa primiti si driveri mahmuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ce facati mai baieti, vedeti ca nu faceti fata siguri si va aliati impotriva mea...?cum adicatelea nu am spirit de monsterist mah?? nu sunt unu dintre cei mai aprigi sustinatori ai acestei comunitati , unu dintre cei mai vechi si stabili membri, ...deci ...va rog putintica recunostiinta cu acelasi respect nestirbit, ierbaru' ierbare, nu esti singur.VIVA LA REVOLUCION! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ierbare, nu esti singur.VIVA LA REVOLUCION! love is in the air ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 pana la urma de cati km e traseul? mai vine cineva insotit? daca nu, poate o conving pe blonda sa se uite la motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 gogoshici primiti? m-as baga si la tura de duminica..doar sa mai cunosc monstru`(suntem in faza de imprietenire ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 gogoshici primiti?m-as baga si la tura de duminica..doar sa mai cunosc monstru`(suntem in faza de imprietenire ) Primim , primim . Traseul insumeaza vreo 500 + km , dar ne oprim sa mancam , sa facem poze , bla , bla... Deci nu e tur de forta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Dragii mosului, cred ca noua semnatura va spune deja despre ce vreau sa va propun... Haideti sa incepem sa ne gandim si implicit sa aplicam cateva scheme legate de organizarea uni intalniri nationale a monsteristilor de pe canapea creata de Krupp, cu care de fapt, suntem atat de mandri. Haideti sa ne facem nou insine un pustiu de bine, sa ne remarcam si prin atitudine, nu doar prin motorete, care oricum sunt..... Ducati! Cred ca o astfel de intalnire ar fi foarte frumoasa. Trecand peste distractia (si munca) ce se subinteleg in cazul organizarii unui astfel de eveniment (daca imi dati voie sa-l numesc asa) cred ca am putea incepe ceva interesant si pentru viitor. Cred ca ar fi prima si unica intalnire "tematica" din tara! Iar daca ne facem baieti cuminti si reusim sa facem una intre noi, loungistii , cred ca in 2010 am putea invita si ceva monsteristi de prin tari straine... Ideea nu cred ca este una rea, sunt convins ca si unii dintre voi s-au gandit deja la asta.. Eu am ceva experienta in organizarea unor astfel de events, mai ales ca frati-miu, este tatal spiritual al comunitatii hondarilor (conserva Onda) din Romania, cu care a organizat deja cateva astfel de "nationale", urmatoarea lor intalnire nationala fiind la Iasi in octombrie. Eu voi merge acolo ca deh, asa e filmul, sunt fratele serifului, insa de data asta voi trage atent cu ochiul la probleme de organizare, si sunt convins ca pot lua notite bune, pe care coroborate cu organizarea intalnirii din vara asta, le voi putea materializa prin organizarea (impreuna cu voi, evident) a intalnirii nationale a ducatistilor monsteristi. Ca sa va dau in continuare exemplu de la intalnirea hondarilor, si a organizarii lor, va spun ca au particpat peste 75 de oameni, dintr-o cumonitate formata din doar 250 de membri. Aici suntem mai putin de 75 de monsteristi, fapt care imi da voie sa sper si sa cred ca daca am incepe "planuirea" de pe acum, am putea fi cel putin 95% din membri prezenti. Asta tocmai pentru ca de acum ne-am putea programa un week-end din iulie-august, pe care sa-l pastram cu sfintenie. Deocamdata atat. Astept un feed-back de la voi, in baza caruia sa povestim mai departe, daca va fi cazul. Ciao! P.S. Va place bannerul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 sa inteleg ca ramane maine la 8. La academie sau la arc? cati suntem pana la urma? pan acum parca ar fi, moi, liviu, cristi, neamu, doru, gogosica si poate coco, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 (editat) sa inteleg ca ramane maine la 8. La academie sau la arc? cati suntem pana la urma? pan acum parca ar fi, moi, liviu, cristi, neamu, doru, gogosica si poate coco, Eu am inteles ca la arc . Si asa ar fi si logic . Deja am inceput pregatirile . Sper sa n-am probleme cu bateria Editat Septembrie 6, 2008 de b28jmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 hai sa va arat una de stan si bran: ducati tiger! link aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Song de monster: http://www.youtube.com/watch?v=PPJlCA8q7k8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 sal .......acum' vreo 2 luni ziceam ca atunci cand voi creste mare o sa ma fac monsterist' ....si iata-ma , dar deja intampin probleme ......stiti cumva pe unde gasesc si eu baterie ca am ramas aseara ca fraieru' la semafor cu aceasta ocazie vreau sa mai intreb ceva .........ma primiti si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) sal .......acum' vreo 2 luni ziceam ca atunci cand voi creste mare o sa ma fac monsterist' ....si iata-ma , dar deja intampin probleme ......stiti cumva pe unde gasesc si eu baterie ca am ramas aseara ca fraieru' la semafor cu aceasta ocazie vreau sa mai intreb ceva .........ma primiti si pe mine Sei willkommen Dolfi! Editat Septembrie 7, 2008 de -Sir Daniel- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Dragii mosului,................ P.S. Va place bannerul" frumoasa initiativa!! avand in vedere ca ocupatia mea de baza e organizarea de evenimente si promovarea lor...poate ma fac util o singura nelamurire, unde ai numarat tu 75 de monsteristi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Nu am numarat nicari 75 de monsteristi! Am dat cu banul si cu speranta! Adica... pana la anu' cand si daca va fi sa fie Nationala, sper sa fie 75. Noi suntem in cisnadie deocamdata... aaaa... doar eu, dar pana in iunie anul viitor mai corup macar 2 flacai de treaba sa isi ia Ducati (in detrimentul Hornet si ZX 6-R ) Poi Andrei, daca crezi ca e o initiativa frumoasa, haideti pana la Sibiu sa ne povestim un pic.... Cheers .... P.S. azi am fost SINGUR in Paltinis cu Vetuta mea sub mine... frumos fost... dar singuratatea asta parca e naspa rau ... macar o monsterista sa fi fost cu mine .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 traseul e urmatorul: bucuresti - ploiesti - valenii de munte - cheia - sacele - brasov - rasnov - bran - campulung - targoviste - bucuresti. daca vreti o varianta mai scurta: bucuresti - ploiesti - comarnic - predeal - rasnov - bran - targoviste - bucuresti A mai plecat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 pliiizz help.imi zice cineva de ce sta aprins becul de ulei,desi am uleiul schimbat de curand? sa ma duc sa ma ratoiesc la biatul de la care l-am luat? siii...de unde fac si eu rost de cartea de serivice a monstrului 620ie. 2004? ps:sry guys..eu nu a mai ajuns nicaieri din cauza grijilor becului aprins si a unei nopti de sambata destul de lungi.sa-mi fie rusine.promit sa nu mai fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 pliiizz help.imi zice cineva de ce sta aprins becul de ulei,desi am uleiul schimbat de curand? sa ma duc sa ma ratoiesc la biatul de la care l-am luat? siii...de unde fac si eu rost de cartea de serivice a monstrului 620ie. 2004? ps:sry guys..eu nu a mai ajuns nicaieri din cauza grijilor becului aprins si a unei nopti de sambata destul de lungi.sa-mi fie rusine.promit sa nu mai fac ce ulei ai pus, si cat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 pliiizz help.imi zice cineva de ce sta aprins becul de ulei,desi am uleiul schimbat de curand? sa ma duc sa ma ratoiesc la biatul de la care l-am luat? siii...de unde fac si eu rost de cartea de serivice a monstrului 620ie. 2004? ps:sry guys..eu nu a mai ajuns nicaieri din cauza grijilor becului aprins si a unei nopti de sambata destul de lungi.sa-mi fie rusine.promit sa nu mai fac ce ulei ti-a pus? si cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 pliiizz help.imi zice cineva de ce sta aprins becul de ulei,desi am uleiul schimbat de curand? sa ma duc sa ma ratoiesc la biatul de la care l-am luat? siii...de unde fac si eu rost de cartea de serivice a monstrului 620ie. 2004? ps:sry guys..eu nu a mai ajuns nicaieri din cauza grijilor becului aprins si a unei nopti de sambata destul de lungi.sa-mi fie rusine.promit sa nu mai fac ce ulei ti-a pus? si cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce ulei ti-a pus? si cat? Dar ce insistent esti mai moweed-ule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 A inceput forumul sa mearga din nou aiurea ... de asta repetitiile astea de post, am patit si eu mai devreme ... Se imbloaca tigania si tu tot add reply ..... pixda masii de treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Salutare ! Astept nerabdator sa postati pozele de ieri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate