Kindaru Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) salutare, imi anunt prezenta si eu pentru marti in jurul orei 19 la academie jos, asfalt uscat Editat Iunie 2, 2008 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 va multumesc pt sfaturi si intradevar monsterul mi-a ramas intiparit pe retina( daca ati observat la profil banditu' 400 care aduce a monster un pic )iar sunetul ....sunetul e de 2 cllindrii ......cam asta ma interesa , daca e probleme la intretinere ...........vamultumesc de primire si de invitatie si sper ca o sa ajung cat mai curand si eu la intanlirea monsterilor ( poate chiar calare pe unul) multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 haide, zice-ti-mi si mie unde e academia. nu glumesc, habar n-am! o harta, ceva, ca ma descurc. strada si numarul, ca vin cu gps-ul... salutare,imi anunt prezenta si eu pentru marti in jurul orei 19 la academie jos, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 pentru cei care nu stiu sa ajunga la academie... in link-ul de mai jos gasiti locatia http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-6482&-8288 ne vedem pe la 7-8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 e batuta in cuie martea ca zi de intalnire ? .. miercuri, vineri .. anyone ? daca nu se poate muta .. poate si martea si miercurea ... si vineri .. si luni .. anytime .. all the time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 e batuta in cuie martea ca zi de intalnire ? .. miercuri, vineri .. anyone ? daca nu se poate muta .. poate si martea si miercurea ... si vineri .. si luni .. anytime .. all the time stai linistit k nu e nimic batut in cuie...e prima oara cand ne vedem martea data viitoare schimbam ziua...ok? la ce te antrenezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 stai linistit k nu e nimic batut in cuie...e prima oara cand ne vedem martea data viitoare schimbam ziua...ok? .. ma gandeam eu ca se paote la ce te antrenezi? un pic de arte martiale .. daca merg 90% prin bucuresti si stau in berceni .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 pare cam bricolat Ce bani,ce an,cati km,etc...si mai pune poize daca ai. Cheers. 22.000 km , 3000E, anul 2000. Are niste "problemute" , manerele de sub sa sunt taiate , lantul ma mai tine ~5000km , un joc usor in furca dar care se pare ca se poate rezolva foarte usor (krupp spune asta) si o chestie ciudata: moare dupa 6000rpm - limitare? In rest, numai de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) 22.000 km , 3000E, anul 2000. Are niste "problemute" , manerele de sub sa sunt taiate , lantul ma mai tine ~5000km , un joc usor in furca dar care se pare ca se poate rezolva foarte usor (krupp spune asta) si o chestie ciudata: moare dupa 6000rpm - limitare?In rest, numai de bine... in poze arata binisor... dar treba cu 6000 de ture e dubioasa rau dupa mine, cum adica limitata...ce fel de limitare?? ii taie alimentare sau ce?? parerea mea e sa o duci la andu si sa se uite la ea cand are timp bafta p.s. vezi ca mai sunt unele de bikeshop.ro tot pe la banii astia http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-102336.html ...de la tipu asta am luat-o eu pe a mea si momentan sunt multumit Editat Iunie 2, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 m-am dat cu monstrul albastru de care vorbeste ripperu. ce face? la 6.000 de ture nu mai are cuplu, adica nu mai accelereaza de acolo. schimbi intr-o treapta superioara, creste si viteza. ma gandesc ca are o limitare pe undeva. oricum, omul care il vinde a zis ca il rezolva. pretul e de 3.000 de euro, e din 2000, are 22.000 km, caucioace care mai duc doua sezoane, amortizor de ghidon, motorul suna bine, nu e cazut. ca probleme marunte: lipsa manerelor de sub scaun, semnale de alea mici carbon-look, ce nu se vad ziua, cateva zgarieturi pe ceaunul farului, tija care tine rezervorul rupta. care mai ai monster de vanzare in bucuresti ori in apropiere, pune anuntul aici. pana la sfarsitul saptamanii trebuie sa-i luam ripperului monster. azi ne intalnim la 19.30, jos la academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 vin si eu cu m900 daca se tine azi cam ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 19.30. ar fi bine sa vii domnu elspa, de mult vreau sa vad motorul ala live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 19.30. ar fi bine sa vii domnu elspa, de mult vreau sa vad motorul ala live. domnu liviu, sa nu uiti sa il anunti si pe coco...poate ajunge si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 e ok, o sa venim la 19 30...de abia si-a scos m900 motoreta dupa niste dynojet-uri extreme...cica e ghiulea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 e ok, o sa venim la 19 30...de abia si-a scos m900 motoreta dupa niste dynojet-uri extreme...cica e ghiulea o sa veniti?? dar cati sunteti? sau te referi la tine si mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 adica elspa si m900, userul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 da da venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Mergem si la un suc dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 bineinteles ca mergem. dar intai poate dam si o tura scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 bineinteles ca mergem. dar intai poate dam si o tura scurta. pai dam o tura...si dupa suc fara alcohol evident... ne satrangem 10, ce ziceti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 daca place si la copii e bun si sanatos. deci, monster. sorine, tu de ce nu vii bre diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) cine a zis ca nu vin ? later edit: monster din 2004 sau 2003, 42000km. la suc va povestesc din turul europei si cum sa va luati piese ieftin si repede. asta daca ajung ca mai si treaba. Editat Iunie 3, 2008 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 daca place si la copii e bun si sanatos. deci, monster. sper k aceste poze sa va incante ockyshorii de monstri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Mda frumoasa adunatura, acum trebuie doar sa le scoatem la o plimbarica mai lunga Eu weekendul acesta nu pot din pacate insa oricand altcandva VRUUUmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 pai..ia hai sa vdm cum facem.Eu sunt pentru o plecare pe Cheia in week ori Burn-ul de la Prisma. ....In cazul in care mai primiti sportiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate