Dok Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 bob, da, cool. vreau sa merg dar n-as merge chiar maine-poimaine. cu cin' te duci? zicea cineva pe forum ca nu aprind nocturna pentru mai putin de 5 karturi (la 9 e deja intuneric) Nici tu nu stii ce vrei. O sa merg cu niste prieteni biciclisti si depasim 10 persoane. Normal ca ne dam pe nocturna este mult mai fain, ne distram mult mai bine asa. Deci vrei sa vii? Te iau eu din drum daca nu ai cum sa ajungi in Tunari la Amkart. daca se merge pe amckart , m-as baga si eu daca ne strangem mai multi (minim 3-4) Suntem peste 10 persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 cul. deci pe la ce ora? 8:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Da de la ora 8:00. Pregateste-te de macel...noaptea e super tare sa te dai cu kartul mai ales acum cand sunt de 13CP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corrado83 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 cat e cartu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Nici tu nu stii ce vrei. O sa merg cu niste prieteni biciclisti si depasim 10 persoane. Normal ca ne dam pe nocturna este mult mai fain, ne distram mult mai bine asa. Deci vrei sa vii? Te iau eu din drum daca nu ai cum sa ajungi in Tunari la Amkart. noah, eu acum am ajuns acasa (ma rog, am scos si cainele intre timp) asa ca abia acum vad ce ai scris. eu stiu ca vreau sa ma dau si ca zilele astea nu am cum. am intrebat gandindu-ma ca oricum n-o sa zica cineva gata, maine ne dam! banuiesc ca voi ati planificat din timp sau ma rog, you're always available. si-apoi daca merg biciclistii tu te duci cu masina? ca eu aveam de gand sa merg cu bicla. anyyyyyyyyyyyyywayyyyyyyyyyyyy, v-ati dus deja, astept timpii. next time! cat e cartu? daca nu te-ai dus si ai aflat intre timp, kartul e MULT! preturile (pentru 10 minute) sunt: kart de 6,5 cp 45 ron kart de 13 cp 80 ron *in cazul in care este necesara aprinderea nocturnei la fiecare tarif se mai adauga 5 ron. de luni pana vineri intre orele 12-17 tarifele sunt 35/65 ron. cel mai bun timp pe tur e 1.01 (facut de vreun pusti profesionist) asa ca mai mult de 9 tururi nu intra in alea 10 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 pheew, ce bine ca nu merg, n-am intles niciodata nimic din karturi .. si oricum, sunteti offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 scuzati neprezentarea , am fost cu ai mei la carfur :\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 frn, nu mai gasi mereu scuze! cycler, so what? da' te-ai dat vreodata sa vezi ce fain e? bine, daca vrei sa fiu ontopic o sa zic ca intr-un fel ii invidiez pe biciclistii astia de se duc sa se dea pe munte dar in acelasi timp mi se pare mai fain sa urci perpedes (nu ca as face asta, macar). orele, o sa verific threadu' de pe urban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) da' te-ai dat vreodata sa vezi ce fain e?Vag, da' era un circuit d'ala "amenajat" intr-o parcare... din 5 ture am inteles doar ca n-avea frana kartu', insa abia la sfarsit. Noroc ca s-a ferit nenea taxatoru' Da, la munte e misto sa urci peugeos si sa cobori cu bicicleta. Abia astept sa iasa noile modele de bitze gonflabile de la Kona Editat August 29, 2008 de Cycler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Sa revin ontopic. Si biciclista si triciclista [cand nu ma vede nimeni si dormitorul e complet gol-loc de desfasurare ] Ca bicicleta,detin un Pegas care e mai in varsta decat mine,are 19 ani. De cand Aprilică a fost vandut,am inceput sa circul mai des,si cam da rezultate,deoarece simt febra musculara cam in fiecare seara. Pe timpul cand Aprilică detinea legea in casa,prea putine plimbari cu bicicleta,si alea foarte scurte. Ar trebui sa circulam mai des cu bicicleta.Ne facem un bine sanatos. "Mens sana in corpore sano" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) ... parca am mai postat-o, da' nu ma supar daca ma repet Editat August 29, 2008 de Cycler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) n-ai mai postat-o, eu o vazusem pe dA-ul tau. deci chiar asa, saptamana asta ati fost toti conservari/motociclisti? ruseee, i can't wait. va astept saptamana viitoare sa ne dam in fiecare seara ca sa nu mai fac febra musculara. ei ei ei? Editat August 29, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Daca nu mor la datorie in noaptea asta, cum ma intorc din Bistrita ne dam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Eu am fost conservar weekend-ul asta. Am dat o fuga pana la Nisipuri cu typerica sa stau cu burta la soare. Saptamana asta sunt dispus sa ies la cateva ture de bucuresti, se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Cand? Hai sa stabilim o zi sau doua ca sa afle toata lumea la timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 cand vrei dar cat mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casperel Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 diseara se baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) sunt cam obosita, nefacand nimic toata ziua, dar daca zici o ora convenabila... Editat Septembrie 1, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casperel Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 da si eu sunt obosit, saptamana trecuta nu am pedalat deloc . ce inseamna convenabila ? eu plec pe la 6 - 7 de acasa, si nu stiu unde o sa ma duc, doar vreau sa pedalez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Hai azi, si eu am chef sa pedalez un pic, a venit racoarea, ar merge o tura de vreo ora asa. Eu plec de la job la 5 jumate, sunt cu bicla dupa mine, ziceti un loc si o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 ce inseamna convenabila ? cat mai tarziu sa zicem 8 azi, c-am stat acasa (pot scoate cainele mai devreme). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 8 ? la 8 e noapte. Cum mergeti voi pe strada noaptea, sau pe unde va plimbati in general ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 avem lanterne pentru biciclete. dar in bucuresti e destul de luminat pe sosele, mie asa mi se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 ok.deci la ora 20 unde ne vedem ? Eu trebuie sa trec pe acasa sa-mi iau alte pedale la bicla.de lumina nu Pune problema ca avem felinare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate