motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 in titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casperel Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 la tineretului - terasa de la masinute zic io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 in nici un caz nu pot ajunge acolo la ora 8. asadar. va intalniti voi acolo iar eu va astept cumintica intre 8:30 si 9 la metrou la titan (statia din intersectie). si sper sa fie deal ca eu fix in momentul asta dau log out si plec. deci see ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 ok.ne vedem la 8:30 la Titan si de acolo mergem la tineretului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Din pacate azi n-ajung.. .cleanup to do. As iesi maine daca mai aveti chef, ca dupa-aia papa bucuresti pana luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 am ajuuuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 si eu, acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 da, da, sigur. toata lumea ma minte azi? ontopic, moshulik, e a doua oara cand zici ca vii si nu o faci maine ma mai iei, dok? ma misc asaaaaaaaaaaa incet a, da, in tineretului casperel ne-a parasit. shame on you, mister! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Daca ti-a placut te mai iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Daca ti-a placut te mai iau. In ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Cumpar BMX mongose SH ... astept PM cu oferte cine are de vanzare! va multumesc si .... treceti cu vederea ca poate nu am postat in locul care trebuie insa aici vor vedea biciclistii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Diseara mai iese careva ? Ca... ma duc la o tura de cumparat bilete de tren, dupa care de pe la 6 as fi disponibil si dispus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 its, nu te pune rau cu mine ma, credeam ca intre timp ati stabilit deja. oooooooooooooooof, ce se face lumea cu voi? hai ca ma duc sa scot cainele, la 7 sunt inapoi, sa scrieti aici unde sunteti pe la 7:30-8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 eu nu vin astazi, in 5 min. ajung acasa si cred ca ma inscriu la un film pe la movieplex. Poate maine daca mai are cineva chef. Se baga careva la un weekend pe munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Noah ca am luat bilete de tren... mai iese careva sau ma apuc de baut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Noah ca am luat bilete de tren... mai iese careva sau ma apuc de baut ? Eu as iesi daca va hotarati repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Eu nu m-am apucat de baut. Unde ne vedem, unde mergem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 sunteti incredibili!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Incredibili, dar adevarati Deci ? [fss... o Timisoreana] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) deci trebuia sa va hotarati de 45 de minuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Editat Septembrie 2, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Bun.. deci eu n-am chef sa iau decizii in privinta locului de intalnire, fannyflint n-are nici ea.. ITS, aveti onroarea Editat Septembrie 2, 2008 de Cycler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) daca nu ne plimbam, scriem, nu? deci de la bicla pe mine de aseara ma doare o incheietura si azi mi-am cumparat ketonal gel si durerea m-a mai lasat. sper sa treaca pana sambata. mi-am cumparat doua camere pentru bicicleta si petice. pompa am de la bicicleta cealalta, 35 de grade sambata la bucuresti si 37 la ruse deci ma duc. (daca nu scriu de 15 ori ca ma duc o sa ma razgandesc). Se baga careva la un weekend pe munte? sa le reaminstesc oamenilor: http://www.reno.ro/Iesiri-cu-bicicleta-t11...ml#entry1500010 VladG vrea la Pecineagu la inceputul lui septembrie, o tura de doua zile cu corturile dupa noi. Ideea imi place si mie. De la Rucar la Podul Dambovitei pe DN73, apoi stinga pe DC21 pina la Satic si ceva mai sus de el, lasam pe stinga noastra DC21 si continuam in sus pe Dambovita pina la Pecineagu.... Haai, cine posteaza harta, kilometri si tentatii? Sorbul (deversorul-pilnie) de la lac, de exemplu? Are VladG ochelari polarizanti, merita! smile.gif 6-7 septembrie, ok? aveti timp sa va pregatiti, sa faceti rost de corturi... problema e masina cu suportii, banuiesc. hai, hai, ca erati mai multi care voiati la munte cu bicicleta. Editat Septembrie 2, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dok Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Fanny stii bine ca nu se poate pune nimeni cu tine, sa nu te superi. Eu astazi chiar nu am avut chef de mers cu bitza era prea complicat sa ma deplasez dupa ea. Nici la film nu m-am mai dus pentru ca am bagat unul direct de pe HBO. Daca tot vrei sa faci plecarea de weekend tine cont de sfaturile mele, sunt peste 100 de km pe care trebuie sa ii parcurgi in aceeasi zi si nu ar fi ok sa pleci singura. Incearca sa mai gasesti pe cineva care este in acelasi ritm cu tine. Cat despre plecarea din weekend nu cred ca o sa fie problema cu sportii de bicla. In cel mai rau caz in fac bicla bucati si o bag in portbagaj asa cum am carat-o si alta data. Sper sa reusesc totusi zilele astea sa-mi reglez bitza inainte de plecare pentru ca acum nu-mi place deloc cum merge. @Corrado: cand dai de baut pentru noua echipare? Editat Septembrie 2, 2008 de Dok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corrado83 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) cand vreti voi:D deci vreau sa spun ca am fost la maratonul de la sibiu. f f dragut, peisaje super. ps: am coborat numai cu frana de fata, asta e mai are omu si ghinioane. sper ca la resita in weekendu asta sa nu mai am ghinon. ca vorba aia bicla am acum. bafta Editat Septembrie 2, 2008 de corrado83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate