AlexLau_81 Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 La GS-ul meu a prestat Doru, stie ce face! In principiu la el o sa merg d'acum inainte pt. orice problema legata de motoare. Si cum s'a mai zis: TIMP SA AIBA ca'n rest e ok. aaaa si are totusi un defect...mare: nu bea bere!....cel putin la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 nu, pt ca si eu am nevoie daca gaseti pe careva bun, dau o bere pt info Bre, pentru centrat roti cu spite ia sunati-l voi pe Rabinul: 0724452023. Sta undeva pe la Podul Constanta-Soseaua Chitilei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Ha ha , mai traieste RABINUL ? Nu ca ar fi batran. Meserias la roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Pe scurt.Viraga mea nu mai incarca bateria.Ramaneam cu ea cand imi era lumea mai draga.Am dus-o la baieti.(Bogdan elecrticianul) s-a ocupat de ea.Acum merge perfect.E prima daca cand m-am dus la ei si nu regret, tot la ei voi apela sper pentru probleme mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Mari mesteri! Am avut Max-u la ei la restaurarea de primavara. Mi-au curatat carburatoarele si le-au reglat de nici cand am cumparat-o nu mergea asa. Au facut-o racheta. Bogdan e mare mester de electrice, dar tot el a pus mana si pe carburatoare. Sunt super meseriasi baietii. Problema e sa aiba timp. Fac si plastice si alte chestii estetice. La ce nu au ei solutie imediat iti trimit piesa la ateliere de incredere (pt chestii gen suduri in argon, strunjiri si alte prelucrari mai fine). Mergeti cu incredere maxima! Si mai mult ca toate sunt super de treaba si niste prieteni pe bune. Mai ziceti si restu care ati dat pe acolo. Sa stie lumea de baietii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Nu am avut inca placerea de a ma folosi de serviciile lor la propiu desi am fost a serviceul in cauza cu un amic. Oamenii vad meserie..pacat ca nu au un spatiu si o dotare la inaltimea calitatii lor.Am ramas placut impresionat de Mile ptr ca i-am cerut citeva informatii strict legate de secretele meseriei si omul mi le-a impartasit cu pasiune. Deci cuvinte de lauda..nu acelasi lucru am intimpinat cu un alt pasionat de motoare..undeva pe la padurea Baneasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 ce servis e asta ?! cand personajele principale doru si mile au un job ?si ii gasesti cand ai noroc ?si pe alta parte nici nu-ti mai raspund la telefon ?! poate ca problema era prea grava ... Cel mai probabil este un garaj de schimbat consumabile .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 ce servis e asta ?! cand personajele principale doru si mile au un job ?si ii gasesti cand ai noroc ?si pe alta parte nici nu-ti mai raspund la telefon ?! poate ca problema era prea grava ... Cel mai probabil este un garaj de schimbat consumabile .... asa o fi.. cine stie.. voi stiti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 asa o fi.. cine stie.. voi stiti?? cum pot lua legatura cu baietii d ela Tanga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 Doru: 0744795822 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 DA ! La 3 motoare si nu m am mai intors............. nici io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 De asta iti dai tu motocicleta...ca nu mereu reusesti sa faci din c_acat bici si pe bani putini. (poate ti+ai dat seama ca nici macar prieteneii, cat de bine intentionati ar fi, nu reusesc sa te scoata din rahat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 (editat) Buna ziua! Stiti cumva daca se pricep si la scutere ? Ca am probleme la Aprilia Rally cu electrica si, cred, racirea. Multumesc! Editat Martie 5, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 la ce pretz ar fi o sincronizare a carburatoarelor ? ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Se pare ca reinvie topicul Am sunat si in mare parte s-ar pricepe. Cel mai bine sunati la domnul Doru ( 0744795822 ) si intrebati-l ce va intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Pana sa sun la ei din curiozitate stie cineva cat este ora de manopera ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 ceva roni si o cola la sosire nu uita paharele de plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Mi-am scos scuterul de la service si vreau sa zic ca sunt super multumit de el! Bogdan este un adevarat vrajitor al elecronicii! Si o atmosfera foarte placuta! Sper sa mai revin, dar cu pb ff mici Toata cinstea lor, ca sunt de nota 12! Intr-adevar te duci si pleci Noroc si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 hm, care din cei de pe forum si-a dus vreo aripa la reparat la cei de la Tanga? am si eu una crapata la ei de aproape o luna, necesita si o mica completare cu rashina si revopsire. greu de dat de ei la tel, de fapt raspund mai deloc, iar timp sa trec pe acolo degeaba nu prea am. am inteles ca ar fi buni profi, dar mai greu cu timpul de solutionare al comenzilor, de aici si mica mea nemultumire mai ales ca pretul nu e deloc unu ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Daca era o aripa de vn clasic, una visinie, no offence, dar eu nu mai duceam asa ceva la lipit..direct alta de pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadangel Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) lupalb, daca gaseam una la fel, din punct de vedere al culorii, no offence, dar nu mai bateam drumu pana la tanga mai ales ca cer 4 mil pe opera si de o luna de cand o am la ei nici macar vopseaua nu au comandat-o Daca era o aripa de vn clasic, una visinie, no offence, dar eu nu mai duceam asa ceva la lipit..direct alta de pe ebay. Editat Martie 24, 2007 de sadangel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 ups, na ca intrai cu nickul fetei lupalb, daca gaseam una la fel, din punct de vedere al culorii, no offence, dar nu mai bateam drumu pana la tanga mai ales ca cer 4 mil pe opera si de o luna de cand o am la ei nici macar vopseaua nu au comandat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 24, 2007 Admin Share Postat Martie 24, 2007 Pt:Foxdesert.. Da-mi pm sau suna-ma la 0722/625.710 si te trimit la niste baieti supermeseriasi care lucreaza in fibra. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Daca era o aripa de vn clasic, una visinie, no offence, dar eu nu mai duceam asa ceva la lipit..direct alta de pe ebay. No offence, dar la 4 milioane cat au cerut aia la Tanga pana acum trebuiau s-o termine de 10 ori.. Nu toata lumea prefera sa-si ia o aripa de pe e-bay, sau poate la momentul respectiv nu a gasit o aripa pe e-bay! Dar sa ceri 4 milioane pt o aripa Hai sa dam in cap pe strada, ca vad ca asa se fac bani in Romanica.. Si dupa ce ceri 4 milioane, mai stai si o luna fara sa faci nimic... Nu-mi spune.... sunt profi rau astia!!! O sa ajunga sa se fereasca lumea si de ei, la fel cum s-au ferit si de Tomina.. Macar puteau sa spuna de la inceput ca nu sunt in stare sa faca o aripa (nici macar intr-o luna, si nici macar cu 4 milioane). Bravo baieti!!! Sunteti de vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate