Frana Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 a, atunci eu si zvastic ne-am babardit de o gramada de ori iubitele reciproc =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 eh atunci zic ca pe cbr-ica nu incalec decat eu..si pe iubi desigur ..sunt EGOISTA ! l-am asteptat prea mult ca sa il impart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 buna seara tuturor de saptamana viitoare voi fi mandra posesoare al unui cbr 125-repsol ma lamureste si pe mine cineva de unde ii las garda mai jos? sunt cam micuta de inaltime si trebuie sa fac aceasta "manevra". Va multumesc anticipat. era sa uit.. ma primiti si pe mine aici,nu? Poze dezbracata n`ai? Sau macar fara casca pt inceput... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 a, atunci eu si zvastic ne-am babardit de o gramada de ori iubitele reciproc =)) ba da' tu mereu imi iei vorbele din gura OFF: cand plecati ma pe cheia, ca va laudati, sa stiu daca repar motoreta pana atunci :"> N-ai cu cine ba...n-ai cu cine... eu as vrea saptamana asta sau viitoare...vorbim pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Am inteles ca se merge pe Cheia pe 5 iulie , dar nu stiu sigur , o sa vedem ce o sa se hotareasca miercuri la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 poate ne alutaram si noi, vreo doi cu cebereuri... ce ziceti fratilor?! Oricum daca mergem si nu imi fac motoreta pana atunci o sa merg ca un boshorog (ambreiaju e vinovat) ....deci acceptam si super-incepatori. Mai sariti cu foto mai baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 poate ne alutaram si noi, vreo doi cu cebereuri... ce ziceti fratilor?! Oricum daca mergem si nu imi fac motoreta pana atunci o sa merg ca un boshorog (ambreiaju e vinovat) ....deci acceptam si super-incepatori. Mai sariti cu foto mai baieti! Lasa baietii Stefane , fetele sa sara cu poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 era la general, am vrut sa fiu mai subtil ) e normal ca nu vrea nimeni sa-mi vada mie chelia....dar din partea mea o asa virtuala sa ne racorim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) de la mine vedeti poze numa' dupa ce fac cu cbr-ica Editat Iunie 30, 2009 de bubuzuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 totusi noi avem rabdare ) Ce ai mai facut ma cu CBR-urile voastre? Domn' profesor ne-ati promis un video mic cu tobitza aia, poi se poate... nu dezamagiti auditoriul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 salut, pe la ce ora estimati sa fie duminica plecarea? (sambata seara ma duc la o petrecere si nu stiu daca voi putea sa ma trezesc) care va fii traseul? buc-ploiesti-cheia-sacele-predeal-ploiesti-buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuOR Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 nu stiu daca e bine unde postez , dar vroiam sa va intreb cam care e pretul corect a unui CBR de prin anul 2006\2007 ty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 nu stiu daca e bine unde postez , dar vroiam sa va intreb cam care e pretul corect a unui CBR de prin anul 2006\2007 ty 3500...negociezi....te descurci poate il scoti la 3700-3800;) ON: depinde din 2007 a aprut modelu pe injectie...care e ceva mai scump, dar daca e adus din afara cum gasesti destule pe bikeshop o gasesti si sub 2000. cat despre aia <2006 ...in jur de 1400-1500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Are vreun avantaj modelul 2007 fata de cel 2006 ? (in afara de estetica,acolo e subiectiva treaba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 din 2007 a aprut modelu pe injectie... ai inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Si cu ce te ajuta asta ? Stiu ca la masini e nasol daca ti se strica vreun injector,la moto nu stiu cum e,asa ca lamureste-ma tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 cu ce te ajuta consum mai mic ! numai trebe sa cureti carburatorul ! si daca ti se strica ramai cu ea acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Care-i diferenta la consum ? Cu curatatul carburatorului nu cred ca o sa fie probleme. Alte avantaje/dezavantaje ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Care-i diferenta la consum ? Cu curatatul carburatorului nu cred ca o sa fie probleme. Alte avantaje/dezavantaje ? daca ai injectie nu poti sa dai pacanele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 salut, pe la ce ora estimati sa fie duminica plecarea? (sambata seara ma duc la o petrecere si nu stiu daca voi putea sa ma trezesc) care va fii traseul? buc-ploiesti-cheia-sacele-predeal-ploiesti-buc? Nu s-a discutat traseul , cei mari il vor hotari , cert este ca plecare este luni dimineata si nu duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Nu s-a discutat traseul , cei mari il vor hotari , cert este ca plecare este luni dimineata si nu duminica Si cine sunt "cei mari"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 hahaha, dar nu aici se discuta "daspre" asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) hello revin si eu cu niste probleme micute: 1. ce ulei folositi pentru micuta de 4 timpi, unde il gasiti si cam cat incape in ea? 2. unde gasesc si eu niste suruburi de carene, am observat ca imi lipsesc cateva si momentan atat pana imi mai vine ceva in minte "i pup iu gais" Editat Iulie 5, 2009 de bubuzuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 hello revin si eu cu niste probleme micute:1. ce ulei folositi pentru micuta de 4 timpi, unde il gasiti si cam cat incape in ea? 2. unde gasesc si eu niste suruburi de carene, am observat ca imi lipsesc cateva si momentan atat pana imi mai vine ceva in minte "i pup iu gais" pt "best performance"...sau blana maxima cum se zice prin popor....honda recomanda motul full sythetic 10W40....si nu doar ca recomanda...da` diferenta dintre uleiu asta si altele este usor sesizabila la modu in care se comporta motoreta si nu incape decat 1L in ea. defapt baia de ulei are 1,3 L...da` se pune doar 1L , cel putin mie asa imi pune la revizie pt suruburi de carene.... la dezmembrarari sau la honda . Oricum cu cateva "jdamii" le rezolvi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 sar'na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate