mateiuli Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Cam cati km tine un kit de lant? Stiu ca depinde de cum mergi cu motocicleta, de acelerari bruste si altea alea. Pe mine ma intereseaza o medie. Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 (editat) da am reusit eu. diferenta de consum intre schimbatul la 8k si schimbatul la 12k e foarte mica, pana intr-un litru. si cam cat ai prins peste 10,500 de ture? al meu nar mere nici cum, nici cu benzina de 101.... P.S: 1 litru la consum mic ii 40 de km garantati Editat August 7, 2011 de ban_zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 si cam cat ai prins peste 10,500 de ture? al meu nar mere nici cum, nici cu benzina de 101.... P.S: 1 litru la consum mic ii 40 de km garantati nu e ca prinzi mai mult dar iti tine viteza. adica daca in deal ai 110 intr-a cincea o sa iti scada vit dar intr-a patra, o sa mentinta.dau un exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Astazi am avut poligonul. Ce sa mai! M-am facut cu carnet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Bun asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Voi v-ati pus semnul distinctiv la motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Adica semnu' de incepator ? Nu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 (editat) Da, ala. Atunci nu il pun nici eu. Am calculat si eu consumul la mobra. Sunt super multumit! Cu 1 litru fac fix 40km mixt. Asta inseamna ca imi mananca 2.5l/100km .Schimbat in maxim 8500rpm. Am mers si in oras, si in afara, si pe drumuri de tara. Cred ca la drum lung imi ia 2. Cum am calculat de sunt asa sigur? Am facut plinul la oras, invartit pe acolo, mers la drum lung spre tara, invartit si pe acolo. Alte plimbarici, etc in total 241km. Am scos benzina din rezervor si am pus-o intr-un bidon gradat. Erau fix 4 litri. Imi mancase 6 litri la 241km. Editat August 15, 2011 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Da, ala. Atunci nu il pun nici eu. Am calculat si eu consumul la mobra. Sunt super multumit! Cu 1 litru fac fix 40km mixt. Asta inseamna ca imi mananca 2.5l/100km .Schimbat in maxim 8500rpm. Am mers si in oras, si in afara, si pe drumuri de tara. Cred ca la drum lung imi ia 2. Cum am calculat de sunt asa sigur? Am facut plinul la oras, invartit pe acolo, mers la drum lung spre tara, invartit si pe acolo. Alte plimbarici, etc in total 241km. Am scos benzina din rezervor si am pus-o intr-un bidon gradat. Erau fix 4 litri. Imi mancase 6 litri la 241km. Eu l-am purtat 2 luini semnul , cat despe consum faci altfel vezi cati km faci cu un numa de litrii exemplu 346 de km cu 10 litrii si faci asa , imparti litrii la kilometrii apoi inmultesti cu 100 si ala est consumul. deci 10/346* 100. E mai simplu . nu mai muncesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Sau : faci plinu te duci 50 de km din peco te intorci, pana in peco insemnand 100 de km si bagi iar plinu si vezi cat ai consuamt pe 100 si asa vezi exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 I-am verificat in dimineata asta filtru de aer. Era ok, insa l-am mai aspirat un pic. La modelul din 2005 ca sa ajungi la filtru de aer trebuie dat rezervorul jos complet nu ca la modelul >2007 unde se rabateaza. Daca e cineva interesat de mai multe detalii sa ma contacteze . Pun si niste poze: La voi clănțăne când băgați/schimbați treapta de viteza? E normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Salut:D Azi imi cumpar si eu Honda Cbr 125 Chiar acum plec la Targu Jiu sa o cumpar...va veni un tovarash pe ea...sper sa fiu multumit:X Asfalt Uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Foarte bine! Asteptam poze si cat mai multe informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Ce sa zic... Traim in Romania Am fost de la Bucuresti pana la Targu Jiu la reprezentanta Honda...si cand ajung acolo vad motoreta ,ma urc pe ea... si acum so cumpar ca so aduc la Bucuresti...si ce-mi spune... ca nu au acte la ea si ca trebuie so duca la rar...Zic bine si pleaca omu la rar dupa care se intoarce si spune ca ii lipseste o factura. A ramas ca daca o vreau sa-i faca actele si sa o trimita prin fan la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Pai la bucuresti nu au reprezentanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Ce sa zic... Traim in Romania Am fost de la Bucuresti pana la Targu Jiu la reprezentanta Honda...si cand ajung acolo vad motoreta ,ma urc pe ea... si acum so cumpar ca so aduc la Bucuresti...si ce-mi spune... ca nu au acte la ea si ca trebuie so duca la rar...Zic bine si pleaca omu la rar dupa care se intoarce si spune ca ii lipseste o factura. A ramas ca daca o vreau sa-i faca actele si sa o trimita prin fan la Bucuresti De ce nu te-ai dus direct in pipera la reprezentanta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 nu exista reprezentanta honda in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) Ba au: http://www.honda-moto.ro/dealeri B-dul EXPOZITIEI nr. 2, Sector 1, Bucuresti Editat August 19, 2011 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Am fost tocmai la Targu Jiu pentru ca era lichidare de stoc....Honda din 2008 si era 2300 euro nou noutza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Si cum a ramas? Ti-o trimit ei la Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Asa trebuia...doar ca eu plec saptamana asta in vacanta si nu stiu daca o vinde pana ma intorc...Daca nu o vinde , voi fi posesor de Honda cbr 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Nu poti sa le spui sa ti-o tina acolo pana te intorci ca o iei sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Am vorbit cu dealer-ul de la Targu Jiu acum 2 minute si a spus ca trebuie sa achid 30% din valoarea motoretei pentru a mio pastra si pentru a ii arata directorului sau ca este deja rezervata ca sa nu ii mareasca pretul sau alte alea... Si luni face rost de toate actele necesare si ca imi face o factura proforma si o voi achita prin banca 30% si mio pastreaza.. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 O vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Da Am vorbit cu baiatul de acolo si norocul meu ca e si el motociclist:D Si a spus ca incearca sa mio pastreze pana ma intorc eu ..dupa care mio trimite la bucuresti . Sper sa o pastreze pana ma intorc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate