Aleko Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 Frate speedy.k, nu intelegi, mersul cu atas e un lucru unic, o aventura de pe vremuri. E atat de rar incat pentru oricine e un privilegiu sa mearga in atas, povesteste la nepoti. Nu ma rog de nimeni sa-l invit in atas, din contra propun sa ne organizam si sa taiem bilet, vom fi bogati! Ne strangem, ii certam pe aia care dau plimbari pe moca in atash. Impreuna suntem puternici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 asa-i nene Alecule...mersul cu atas nu este chiar pentru toti.....cine vrea incearca...eu am avut experiente neplacute la inceput. ..dar am mai incercat......si imi place.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 asa-i nene Alecule...mersul cu atas nu este chiar pentru toti.....cine vrea incearca...eu am avut experiente neplacute la inceput. ..dar am mai incercat......si imi place.... asta nu o stiam...abia astept sa te vad la o bere sa imi pov parerea mea, ca atat mersul cu un moto clasic, vechi, cu sau fara atas, te face sa te simti ca in alta epoca, parca te-ai intoarce in timp...e superba senzatia...daia incultii fitosi ai zilelor noastre rad cand vad un atas, dar, noua nu ne pasa...cum a zis Aleko, suntem puternici, reinviem istoria cand o sa am fonduri, motor cu atas imi iau...e un vis al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 eu am avut experiente neplacute la inceput. .. ai avut parte de un atas "bine" reglat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 ai avut parte de un atas "bine" reglat! acum, daca tot a spus, sa povesteasca iti dai seama sa cobori in atas transfagarasanu si sa se desprinda de motor cum mi-a spus un amic, era plouat tot, pe transfagarasan, intr-o cutie, pe o roata asta da senzatie tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 acum, daca tot a spus, sa povesteasca iti dai seama sa cobori in atas transfagarasanu si sa se desprinda de motor cum mi-a spus un amic, era plouat tot, pe transfagarasan, intr-o cutie, pe o roata asta da senzatie tare ...saracu..cred ca facea asa ..din atas.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 e clar... atasul e "love it" or "hate it". se aseamana intr'un fel cu masinile clasice. neinitiatii nu inteleg de unde o pasiune atat de "not cool", excentrica sau descrisa cu cine stie ce termeni care mai de care mai colorati. cred ca motociclismul e o pasiune pt egoisti. pt ca una e sa fii pasager si alta conducator (de motor). motocicleta trage mai greu, nu stii cum se inclina cel din spate, creste consumul ... cat despre mersul cu atas, in afara de faptul ca nu mai pui piciorul jos la stop si inca mai stai incalecat cand conduci... nu stiu. parca e masina (avand o gramada din dezavantajele ei - masa, dimensiuni). mersul cu roata atasului in aer pe virajele de stanga... cred ca cel ce conduce se bucura de spaima celui din "cutie" , io nu am fost construit pt asa senzatii tari . si in afara de ij la care merge usor facuta manevra asta, la boxerele de 650 nu am prea vazut repetata miscarea asta. aleku stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 mersul cu roata atasului in aer pe virajele de stanga... nu-ti recomand sa incerci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 e clar... atasul e "love it" or "hate it". se aseamana intr'un fel cu masinile clasice. neinitiatii nu inteleg de unde o pasiune atat de "not cool", excentrica sau descrisa cu cine stie ce termeni care mai de care mai colorati. nu cred ca atasul e love it or hate it ci cred ca oricine ar trebui sa incerce inainte, sa-si faca o parere si sunt sigura ca oricine se indragosteste de mersul cu atas....eu sunt inca la inceput si nu numai ca sunt ft incantata...dar ma uimeste marsarierul....mai am multe de invatat si sper sa il depasesc pe profesor(Aleko) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 nu-ti recomand sa incerci! Later edit: http://www.youtube.com/watch?v=hqHz-ohNTCw...ted&search= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 daca il ridici intr-un viraj la dreapta , ok. depinde si cat il ridici. dar daca o faci virand la stanga, cred ca ai o problema. (sau ai atasul pe stanga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Probabil o fi pt. modelele britanice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Dau bere pentru cei care ma ajuta sa achizitionez un atash de IJ... Vad ca nu reushesc de nici un fel sa imi gasesc unul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 welcome to the club pe pagina atasistilor nu gasim atas pt fiarele noastre spor la cautare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 2WD, noroi si multe atase. rusesti. enjoy, mai ales cei care citesc rusa. http://motorcycles.ru/2006/12/22/medved--shatun/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Frate speedy.k, nu intelegi, mersul cu atas e un lucru unic, o aventura de pe vremuri. E atat de rar incat pentru oricine e un privilegiu sa mearga in atas, povesteste la nepoti. Nu ma rog de nimeni sa-l invit in atas, din contra propun sa ne organizam si sa taiem bilet, vom fi bogati! Ne strangem, ii certam pe aia care dau plimbari pe moca in atash. Impreuna suntem puternici! Tu intelegi ce aventura e in mersul cu masina pe patru roti ? Io am mers si cu atas si fara si in atas dar tot descopar senzatii tari si pe patru roti. Trebuie doar sa ai pe cineva sa-ti deschida ochii. Asa ca mi se pare normal cand vine un nestiutor sa-i explici, sa-i arati, sa incerce si dupa aia mai stai de vorba cu el pe tema data. Asta vroiam sa zic. Daca repezim oamenii din start, dupa aia ce ne mai plangem ca majoritatea nu imbratiseaza ideea ? Cat despre teoriile astea de exclusivism si club inchis, nu le imbratisez oricare ar fi tematica lor. Mai degraba ar trebui sa fim deschisi catre largirea grupurilor cu subiecte mai rare, cum e atasul, pentru ca asa castigi forta ca si comunitate. Era o vorba "Forta lupului sta in haita" (parca). Si cu cat haita e mai mare cu atat e mai respectata. Gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 (editat) Partea nasoala e k aici in TM. nu am am gasit nici un club al atasistilor( adik nu stiu io nici unul,.......sau nu am cautat destul?!)Dar pun si io o poza (tot o comunista) Editat Ianuarie 22, 2007 de ioska tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 nu trebuie haita, statistic vorbind oriunde in lume, mai putin in China si in statele CSI, motociclistii care merg cu atas sunt rari, si toate motocicletele cu atas (chiar Uralele noi) sunt asimilate ca vehicule de epoca. Intre noi ne stim. Exclusivism nu cred sa apara, cred ca toti mergem si solo. Dar nu m-as ruga de nimeni sa il plimb in atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Club exclusivist nu inseamna ca voi nu va dati decat cu atas, ci ca in grup e greu de intrat, ca nu sunteti deschisi catre noi membri. Si nu era vorba sa te rogi de cineva, ci sa explici pe scurt unuia care a zis ca nu intelege care sunt placerile atasului. Mai ales ca omu' a si zis ca nu e o remarca neaparat impotriva atasistilor, ci doar ca el nu vede care e marea taina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 hai sa ma laud si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Salut atasisitilor! Am vazut astazi pe Discovery Civilisation un foarte bun documentar despre motocicletele BMW R75 si Zundapp KS750. Astept parerile celor care l-au vazut. Numai bine! Am mai umblat pe net si iata ce am gasit: http://www.wehrmachtsgespann.de/ksr75eng.htm Numai bine tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 nu trebuie haita, statistic vorbind oriunde in lume, mai putin in China si in statele CSI, motociclistii care merg cu atas sunt rari, si toate motocicletele cu atas (chiar Uralele noi) sunt asimilate ca vehicule de epoca. Intre noi ne stim. Exclusivism nu cred sa apara, cred ca toti mergem si solo. Dar nu m-as ruga de nimeni sa il plimb in atas. ma plimbi si pe mine in atas? vorbim la un fest, ceva...renunt momentan la motor cu atas ca nu am timp de carnet pana la anu, dar tot o sa imi iau, pt ca e super... multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 Marfa Jupiterul SHADOW RIDER! Se vede ca e ingrijit. @Mr ORL la un fest te plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viper007 Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Salut Nu are cineva un film cu Ij,sau cu Simson cu atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 ba da , avea drobu, nu mai stiu sigur daca e cu atas sau solo, insa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate