Enduristul Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Pentru proba practica de obtinere a categoriei A se va aplica de la 1 Iunie modelul japonez.Astfel ,toti elevii vor sustine proba practica simultan in acelasi poligon: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 http://s6.transfer.ro/storage/2009.05.09-1...rilor-3ab82.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 Si pentru ca e si un BMW implicat in povestea asta: /index.php?...t&p=1889955 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 20, 2009 Autor Share Postat Mai 20, 2009 /index.php?showtopic=364192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 a montat cineva asa ceva pe mobra? daca da dati-mi si mie un raspuns aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 In afara de miraculos de scumpele placute de frana de la Bavaria, imi recomandati si mie ceva bun? E cazul sa cam schimb placutele de frana la balaur, si caut alternativa corecta si tehnic si ca pret. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 In afara de miraculos de scumpele placute de frana de la Bavaria, imi recomandati si mie ceva bun? E cazul sa cam schimb placutele de frana la balaur, si caut alternativa corecta si tehnic si ca pret. Multumesc frumos. LUCAS organice. Eu din astea am si-s foarte multumit de ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) Stie careva daca cei de la AB din Bucuresti tin casti in stoc? As vrea sa cumpar urgent un system 5 54/55. merci. Editat Iunie 1, 2009 de DanC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 au si system 5 si 6 dar poti sa te uiti si la united la un schubert c3 pe drumul spre AB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 au si system 5 si 6dar poti sa te uiti si la united la un schubert c3 pe drumul spre AB merci. system 5 am eu si as vresa sa pot imperechea intercom cu pasagerul. nus ce se poate pune intr-un shubert din punctul asta de vedere, asa ca mai bine nu ma risc. Si apoi sunt f multumit de casca (ce-i drept nu am mers cu schubert) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ce poti face cu un bem-veu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 Daca nu ploua sau intervine ceva neprevazut, sambata 6 iunie as da o tura spre munte pe vreun forestier. Daca doreste careva sa vina, detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 mai vrea careva sa cumpere Heidenau K60 sa mai dam o comanda pt. Bucuresti sa le aduca mai repede , nu intr-o luna de la comanda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Eu mi-am comandat Mitas E 09 .Marti le am. Au costat 275 ron -spatele si 216 Ron-fata Sa vezi dup-aia offroad.Angi,sa te pregatesti.Week-ul asta prelungit duc copilu la mare dar de saptamana aviatoare ...coclau. De unde iau si eu camere cu un raport calitate pret foarte bun?Stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 mai vrea careva sa cumpere Heidenau K60 sa mai dam o comanda pt. Bucuresti sa le aduca mai repede , nu intr-o luna de la comanda ? DA! PT FATA . VREAU EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Eu mi-am comandat Mitas E 09 .Marti le am. Au costat 275 ron -spatele si 216 Ron-fataSa vezi dup-aia offroad.Angi,sa te pregatesti.Week-ul asta prelungit duc copilu la mare dar de saptamana aviatoare ...coclau. De unde iau si eu camere cu un raport calitate pret foarte bun?Stie careva? Ai grija mai ales pe ud cu Mitasurile alea...sunt catastrofa. Sa-ti zica uzuna de cate ori s-a imprastiat si ce senzatii a avut cu ele pe sosea cu DR-ul. In offroad sunt ok...dar pe asfalt...trebuie atentie mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Ai grija mai ales pe ud cu Mitasurile alea...sunt catastrofa.Sa-ti zica uzuna de cate ori s-a imprastiat si ce senzatii a avut cu ele pe sosea cu DR-ul. In offroad sunt ok...dar pe asfalt...trebuie atentie mare. Nu stiu cine e uzuna da te rog sa-i zici sa bage niste impresii pe aici ca sa stiu la ce m-am bagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Adica uzunu, bre. Vezi cand bei prea mult, Andrei? Tocmai comentasem pe topicul de gume on/off despre E-09. Mi s-au parut mediocre pe asfalt uscat (dupa ceva timp, cand se rod crampoanele pe mijloc, se simt tare ciudat), periculoase pe ud (am cazut de la 20 la ora pe un ac de par cu aplecare foarte mica), insa destul de bune pentru teren. Pe clei se incarca, e drept, dar altfel merg acceptabil peste tot, inclusiv nisip si noroi serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 6, 2009 Autor Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Eu am mers mult cu E09 si va pot spune asa: -Pe asfalt uscat si caldura eu ma lasam cu GS-ul 650 pana atingeam asfaltul cu cricul lateral. -Pe asfalt ud trebuie intrat cu grija in curbe. -Deasemenea, trebuie mers cu grija vreo 2-300 km. cand cauciucurile sunt noi. -Pentru motoare enduro-touring sunt excelente in teren. Se prezinta bine si pe noroi. -Spatele tine peste 10.000 km. si fata vreo 7-8.000. Una peste alta, din punctul meu de vedere, pentru cei care vor sa intre in teren dar si sa ruleze pe sosea cu motoare enduro-touring si dual-sport, Mitas E09 este o optiune de bagat in seama. Numai bine. Editat Iunie 6, 2009 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 astazi, mitasurile mele E 07,cu 22 de mii de km facute, si-au facut, pentru a x-a oara treaba pe noroi, si m-au scos de unde nici nu speram sa ma scoata. spatele nu prea mai are pe centru multa carne, ce e drept, dar pe laterale e ca nou, si numai bun de muscat din pamant. la cele 2 milioane si un pic cat am dat pe ele, ar veni cam un milion pe zece mii de km. Daca esti atent pe asfalt ud, isi merita din plin banii. Pe asfalt uscat si cald te apleci cat te tine, iar din noroi, cu putin efort, te scoate onorabil. una peste alta, la cati bani am dat pe ele, eu spun ca merita. trecand peste asta, mi-am schimbat toba cu una facuta, goala, mai sport. Suna binisor, nici nu te scoate din casa, dar nici nu mergi neobservat de dobitoci pe strada. Impresii: 1. merge motorul f. f. bine in turatii joase, trage bine si in 2000-2500 de ture, numai bine in situatii de criza gen panta abrupta cu noroi adanc, cand trebuie sa faci pe tractorasul ca sa iesi. 2. la 227 de km mi s-a aprins becul de benzina. Consumul, dublu!!! Acum trebuie sa fac analize detaliate sa vedem ce am de castigat-ce am de pierdut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 Daca nu ploua sau intervine ceva neprevazut, sambata 6 iunie as da o tura spre munte pe vreun forestier.Daca doreste careva sa vina, detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 bravos domnilor, ati facut impachetari cu noroi dupa cum observ apropos de cauciucuri, eu am dat-o pe asfalt ieri, un transfagarasan mic, anakee geniale pe asfalt uscat/ud pana la urma nu cred ca exista un cauciuc care sa le faca bine pe amandoua ( off/on) bafta ! zeroo, pui consumul pe seama tobei ? eu n-am simtit nimic schimbat saptamana trecuta de exemplu i-am facut consumul, babeste si mi-a rezultat un consum de +- 9.08l pt 193km in oras ( fara blana ) bafta ! ps: hai cu galagia s-o aud si eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Eu am mers mult cu E09 si va pot spune asa[....] Mitas E09 este o optiune de bagat in seama. astazi, mitasurile mele E 07,cu 22 de mii de km facute, si-au facut, pentru a x-a oara treaba pe noroi, si m-au scos de unde nici nu speram sa ma scoata. Multumesc de informatii. Credeti ca daca pun pe fata 07 si pe spate 09 fac o treaba buna? Sau compromit varianta off road fara sa castig mult la on road? Editat Iunie 8, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 8, 2009 Autor Share Postat Iunie 8, 2009 Multumesc de informatii. Credeti ca daca pun pe fata 07 si pe spate 09 fac o treaba buna? Sau compromit varianta off road fara sa castig mult la on road? Eu as zice sa pui acelasi tip de cauciuc pe ambele roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate