extremusski Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ooooooo... nu sari asa la gatul omului. am facut o gresala dar nu de topic. am uitat sa schimb in caracterizare. dupa o mica ratacire pe KTM ADV si XT660x mi-a venit mintea la cap si m-am intors la marea mea iubire: BMW GS DAKAR. asa ca, dupa vezi nu sunt mai ratacit decat altii care scriu pe aici :D deci te bagi la plimbare maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 8-10 mai Voineasa Mesajde doctoril pe Joi Apr 23, 2009 6:04 pm deoarece colegii nostri cu BMW au organizat o intalnire, ma gandeam ca e binevenita o plimbare prin zona unde va fi si intalnirea noastra, plus ca putem fura o idee, doua, de la intalnirea lor sa o folosim la a noastra. :Dejtu2: Prima intalnire a BEEMERILOR din Romania asa ca, cine este doritor? auziti domnilor!!! o sa avem spioni la voineasa am gasit asta pe transalp.ro asa ca sa fim pregatiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 auziti domnilor!!! o sa avem spioni la voineasaam gasit asta pe transalp.ro asa ca sa fim pregatiti... Cu sabii si topoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 ooooooo... nu sari asa la gatul omului.am facut o gresala dar nu de topic. am uitat sa schimb in caracterizare. dupa o mica ratacire pe KTM ADV si XT660x mi-a venit mintea la cap si m-am intors la marea mea iubire: BMW GS DAKAR. asa ca, dupa vezi nu sunt mai ratacit decat altii care scriu pe aici deci te bagi la plimbare maine? Felicitari! Pai si cind te vedem la bericeala de joi (ehmmm sorry, adica la club?)? Sau macar la un ride? Ca ce am facut noi in ultimele uikenduri cred ca ti-ar unge cel putin sufletul! Din pacate dupa ultima socoteala, urmatoarea ocazie in care ne mai putem vedea pe teren e la Voineasa, asa ca matale acolo de ce lipsesti? Sau esti prea nou in club si inca n-ai aflat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Si cam asta a iesit: hm, ie-te-te-na ce vad eu aci, 1, 2, 3, 4 TA-uri ?!?! si parca mai e o motoreta, parca, no, mi so paru'! Ce se petrece draga Angi, draga bemveistule, ai vrut sa vezi in actiune vacutele? maine poimaine te vad calare pa vruna PS: am glumit, sa nu mi-o iei in nume de rau ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 8-10 mai Voineasa Mesajde doctoril pe Joi Apr 23, 2009 6:04 pm deoarece colegii nostri cu BMW au organizat o intalnire, ma gandeam ca e binevenita o plimbare prin zona unde va fi si intalnirea noastra, plus ca putem fura o idee, doua, de la intalnirea lor sa o folosim la a noastra. :Dejtu2: Prima intalnire a BEEMERILOR din Romania asa ca, cine este doritor? auziti domnilor!!! o sa avem spioni la voineasa am gasit asta pe transalp.ro asa ca sa fim pregatiti... hm, rusine! sa nu luati prizonieri! totusi mare grija cu sabiile alea si topoarele, nu sti ce se acunde sub pieptaru' vacutei ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 hm, ie-te-te-na ce vad eu aci, 1, 2, 3, 4 TA-uri ?!?! si parca mai e o motoreta, parca, no, mi so paru'! Ce se petrece draga Angi, draga bemveistule, ai vrut sa vezi in actiune vacutele? maine poimaine te vad calare pa vruna PS: am glumit, sa nu mi-o iei in nume de rau ;-) Stai linistit, ca nu ti-o iau in nume de rau La plimbarea aia am fost 3 gs-uri 650 si 2 TA. La Rasnov ni s-au mai alaturat 2 TA care, din pacate, ne-au "parasit" la Brasov. A fost o plimbare foarte reusita. Sper ca data viitoare vei veni si tu. Da data asta vom merge off road. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Stai linistit, ca nu ti-o iau in nume de rau La plimbarea aia am fost 3 gs-uri 650 si 2 TA. La Rasnov ni s-au mai alaturat 2 TA care, din pacate, ne-au "parasit" la Brasov. A fost o plimbare foarte reusita. Sper ca data viitoare vei veni si tu. Da data asta vom merge off road. Numai bine anakee-urile mele sunt bune, dar la cata carne mai am pe ele nu fac mare urda pe macadam si oricum din start nu au extraordinare calitati off, ca si vacuta de altfel, dar pot sa pun pariu ca nu va trebuii sa ma impinga nimeni ca sa trec "dealul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 ......... dar pot sa pun pariu ca nu va trebuii sa ma impinga nimeni ca sa trec "dealul" Asta ramane de vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Felicitari! Pai si cind te vedem la bericeala de joi (ehmmm sorry, adica la club?)? Sau macar la un ride? Ca ce am facut noi in ultimele uikenduri cred ca ti-ar unge cel putin sufletul! Din pacate dupa ultima socoteala, urmatoarea ocazie in care ne mai putem vedea pe teren e la Voineasa, asa ca matale acolo de ce lipsesti? Sau esti prea nou in club si inca n-ai aflat? pai la bericica parca nu as lipsi dar unde e locul si ora? la Voineasa as incerca sa ajung dar doar de sambata. dar mai vorbim pana atunci. Editat Aprilie 27, 2009 de extremusski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 8-10 mai Voineasa Mesaj de doctoril pe Joi Apr 23, 2009 6:04 pm deoarece colegii nostri cu BMW au organizat o intalnire, ma gandeam ca e binevenita o plimbare prin zona unde va fi si intalnirea noastra, plus ca putem fura o idee, doua, de la intalnirea lor sa o folosim la a noastra. :Dejtu2: Prima intalnire a BEEMERILOR din Romania asa ca, cine este doritor? auziti domnilor!!! o sa avem spioni la voineasa am gasit asta pe transalp.ro asa ca sa fim pregatiti... Am vorbit cu Doctoril la intalnirea noastra de Joia trecuta si mi-a zis ca a vorbit cu Iulian deci cred ca e OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 mai este loc de-un BMW ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 mai este loc de-un BMW ? cred ca astia au pleacat... bine ai venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 pai la bericica parca nu as lipsi dar unde e locul si ora?la Voineasa as incerca sa ajung dar doar de sambata. dar mai vorbim pana atunci. Pai pina de curind a fost in str. Traian 42, joia dupa 19,00. Dar saptamina asta cam e inainte de 1.05 si unii mai pleaca Poate saptamina viitoare inainte de Voineasa ne adunam mai multi. Mai vb pina atunci, uita-te si pe topicul alternativ unde mai scrie betzivii de la BktMW. La Voineasa esti binevenit, ca oricine de altfel, caci cu cit vom fi mai multi, va fi distractia mai mare. Simbata insa multi vom incerca sa trecem "dealul", deci vom pleca devreme si ne vom intoarce pe seara. Daca vrei sa urci si tu, ar trebui sa stim sa te asteptam si sa vii pina pe la 9- 9 si ceva......anunta-nu daca te hotarasti. mai este loc de-un BMW ? Unde? La Voineasa? Glumesti! Cum sa nu! Wellcome! Dar ar fi bine sa ne anunti ce intentii ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Deci maine ne mai vedem sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 intrebare... mai intai de toate, scuze pt limbajul neacademic, dar atat ma pricep la adventure 1200 - saua pilotului... se fixeaza in partea din fata in 2 "urechi" care intra in 2 chestii de metal fixate de rezervor (in stanga si in dreapta rezervorului cumva, deasupra bateriei)... pe aceste doua chestii de metal se afla 2 garnituri de plastic, astfel incat saua sa stea fixa... nu stiu cum, dar am reusit sa pierd un plastic din ala, o garnitura adica... are cineva idee cum se cheama?... sau cum sa il gasesc pe net? ma tot uit pe pagini cu componente bmw, dar nu stiu denumirea multam anticipat de ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) Vezi pe Realoem daca nu cumva ai cautat deja acolo... Iti selectezi mobra si ei iti dau denumirea reperelor si codul BMW. Editat Aprilie 29, 2009 de Trumansky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Deci si azi ne intalnim la parcul Carol, la terasa ,,SUB POD''. Str. Candiano Popescu intersectie cu Lanariei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 m-am uitat... dar sa fac plici daca gasesc adventure-ul de 1200... mai sap, poate sunt eu cascat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Baga seria de sasiu pe Realoem in loc sa cauti motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 aha. merci fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 m-am uitat... dar sa fac plici daca gasesc adventure-ul de 1200... mai sap, poate sunt eu cascat... Uite colea domnu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 gadgeturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Pentru cei interesati de Voineasa, detaliile se vor discuta Joi, 07.05.2009, la Terasa "Sub Pod", incepand cu ora 19.00. Locatia e se pare pina una alta aceeasi si pentru cei care, chiar neinteresati de Voineasa, au chef de traditionala bere de joi. Pentru cei care nu stiu locatia: intersectia Str. Candiano Popescu cu Str. Lanariei (intrarea in parcul Carol-Lacul Mic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Pentru cei care vor sa mearga la Voineasa maine,08.05.2009,vor fi doua plecari: -una la ora 13.00 -una la ora 16.00, ambele cu punctul de intalnire la Mc Donald's Militari(A1). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate