TETEA. Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 @Steffy, mai pune vreo doua poze din vara ce-a trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Acest caine a halit jumate din mancarea mea: cotlet de miel cu "veggies" si piure. El de bunavoie sau l-ai obligat tu? ) Addon: eu cu Kawa pe circuit si in spatele tau se vede un chopper... pe circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 El de bunavoie sau l-ai obligat tu? ) si in spatele tau se vede un chopper... pe circuit? Care chopper ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibialp Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Nene esti tu si cu majusculele tale! Cred ca adminii pot sa mai inchida un topic pe care se defuleaza retardatii... Da chiar asa, ce naiba fac ADMINII astia? din cate vad nu cred ca sunt retardati aici... mai multi frustrati, asta e nea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 la care americani te referi? emigrantii hispanici, asiatici, polonezi, irlandezi, francezi, romani, italieni, etc? sau la americanii din rezervatii? ca orice alt produs nu te obliga nimeni sa-l alegi.... Fiti cumintei.., americanii neaosi, adica amerindienii, sunt majoritatea alchoolici! Din pacate, pt ca am un mare respect pt ceea ce a fost candva aceasta rasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steffy Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 @Steffy, mai pune vreo doua poze din vara ce-a trecut. Salut Zappy, Cu placere as mai adauga poze cu intensitatea postarilor de anul trecut, insa nu mai prea am multe pentru ca nu am mai fost asa in drumetii cu motocicleta... Pasiunea tot asa de serioasa a ramas, de fapt parcurg cam de 2-3 ori mai multi km in regim urban, dar in ultimele 8 luni am cam fost in deplasari...tot cu alte mijloace de transport. Printre altele, in ianuarie am dat o fuga in Romania pentru a-l recupera pe fiul nostru Nicholas dintr-o mega-vacanta petrecuta la bunici... Deindata ce am ajuns acasa i-am facut o poza: se vede ca are cu cine semana. Sanatate maxima, Stefan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Sa-ti creasca flacaul mare si sa-ti bucure sufletul mereu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Uite una de ieri: Chiar ma intreb cum sunt facute mobrele astea noi? din branza? (pilotu nu are nici pe draq, o zgaiba la genunchi) Era un gixx nou 1000cc. (2008 model). Poze mai multe din australia: http://picasaweb.google.com/baiazid/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 cat de urat e rupt motoru ala. cum naiba a ajuns in halu ala parca a tras cienva de amble roti pana a crapat cadru ... gizzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 cat de urat e rupt motoru ala. cum naiba a ajuns in halu ala parca a tras cienva de amble roti pana a crapat cadru ... gizzz Impactul nu a fost mare. Dar cum inainte un motor avea 200kg si acum 160kg... au taiat de undeva. Si au afectat rezistenta. Adica in loc sa inlocuiasca cu materiale mai usoare si mai rezistente, le-au subtiat. Asa am luat eu o groapa cu cbr-eul si am indoit ambele jenti, ceea ce este inadmisibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Editat Iulie 7, 2009 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Impactul nu a fost mare. Dar cum inainte un motor avea 200kg si acum 160kg... au taiat de undeva. Si au afectat rezistenta. Adica in loc sa inlocuiasca cu materiale mai usoare si mai rezistente, le-au subtiat. Asa am luat eu o groapa cu cbr-eul si am indoit ambele jenti, ceea ce este inadmisibil. inseamna ca ar fi mai bine sa ramanem tot la vechituri de acum 5-10 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 inseamna ca ar fi mai bine sa ramanem tot la vechituri de acum 5-10 ani eu am una de 17 ani , baba ba dar merge de n-are aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 eu am una de 17 ani , baba ba dar merge de n-are aer care baba, la anu ii faci buletin... abia e adolescenta a mea are 18 ani deja impliniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Dragi copii cangurieni, cat costa un drum dus+intors Autralia? (varianta ieftina?) BTW, faine pozele si initiativa! Succes pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Dragi copii cangurieni, cat costa un drum dus+intors Autralia? (varianta ieftina?)BTW, faine pozele si initiativa! Succes pe acolo! Probabil mai bine de 1000 Euro de persoana. Daca vrei sa afli exact, iti pot da o persoana de contact pe PM. Mesaj completat POZE nu mai pune nimeni? Mesaj completat eu am una de 17 ani , baba ba dar merge de n-are aer tinerica, minora chiar ) da' kilometri? cati kilometri? am senzatia ca ne-am vazut sambata asta in varf de munte bulgaresc (unde a decolat un tip cu parapanta), erati vreo 3 sau 4 motociclisti, impreuna cu o fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Dragi copii cangurieni, cat costa un drum dus+intors Autralia? (varianta ieftina?)BTW, faine pozele si initiativa! Succes pe acolo! Poi depinde de sezon: 800euro - 1500euro. Poti verifica prin expedia.com cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Probabil mai bine de 1000 Euro de persoana.Daca vrei sa afli exact, iti pot da o persoana de contact pe PM. Mesaj completat POZE nu mai pune nimeni? Mesaj completat tinerica, minora chiar ) da' kilometri? cati kilometri? am senzatia ca ne-am vazut sambata asta in varf de munte bulgaresc (unde a decolat un tip cu parapanta), erati vreo 3 sau 4 motociclisti, impreuna cu o fata? 44.000 km nu eram eu, era marius'95 un alt tdm-ist dar mobra lui e mult mai tinerica 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Dragi copii cangurieni, cat costa un drum dus+intors Autralia? (varianta ieftina?)BTW, faine pozele si initiativa! Succes pe acolo! sal, daca vrei detalii da-mi un mesaj pe pm. Eu am stat trei ani acolo si ma intorc forever luna viit. Am sa-ti dau multe sfaturi dar e prea tirziu si mi-a prea lene sa mai stau amu sa butonez. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steffy Postat Iulie 29, 2009 Autor Share Postat Iulie 29, 2009 sal, daca vrei detalii da-mi un mesaj pe pm. Eu am stat trei ani acolo si ma intorc forever luna viit. Am sa-ti dau multe sfaturi dar e prea tirziu si mi-a prea lene sa mai stau amu sa butonez.Bafta Sic Vita Est...Si iata cum se intalnesc romanii impatimiti de motoare din Australia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Este taxa pentru "claim". Faptul ca cer asigurarii sa imi faca motorul conform politzei de asigurare. E o taxa stupida dar... nu am de ales. adica un fel de asigurare in franciza pe la Romania? Mesaj completat Eu am stat trei ani acolo si ma intorc forever luna viit. De ce te intorci (daca nu e prea personal...) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Pentru ca te plictisesti acolo de mori . Dupa ce ai vazut cele citeva locuri de interes nu mai ai ce face .O tara cit un continent . Din care 90 la suta pustietati aride . In Europa avantajul e marea diversitate de tari si de locuri frumoase . Iar acum cu UE-ul , Europa-i tara noastra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Cata amploare a luat topicul ............si omul vroia doar sa-si impartaseasca cu noi dragostea de motor si plimbarica , dar romanul ca de obicei, cocos...............in fata calculatorului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Ideal ar fi sa le vezi pe amandoua si apoi sa le compari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Hai aici (daca vrei info, da-mi PM) daca oferta de sfaturi mai e deschisa,astept cu interes. Sunt foarte curios de felul cum se gasesc joburile,cit de usor,si cit de bine sunt platite cele necalificate. Chiar daca am faculta,ma gindesc ca din moment ce nu e de IT sau inginerie,pot considera ca nu o am,deci joburi necalificate. Am fost plecat in UK,vreo 6 luni,si acum din octombrie anul trecut am ramas acasa.La felul cum evolueaza lucrurile pe aici,ma gindesc sa incerc sa plec din nou.Ideal ar fi Europa,dar daca e sa fie mai bine departe de casa,asa sa fie. Asa ca,astept sfaturi,pareri,mai ales legate de job,chirie,felul de a fi al oamenilor,daca poti lucra legal odata ce ajungi acolo.........chestii sal, daca vrei detalii da-mi un mesaj pe pm. Eu am stat trei ani acolo si ma intorc forever luna viit. Am sa-ti dau multe sfaturi dar e prea tirziu si mi-a prea lene sa mai stau amu sa butonez.Bafta intreb si eu: de ce te intorci? Mesaj completat am uitat sa spun ca nu stiu nimic despre emigrarea in Australia. Asta ca nu imi sara nimeni in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate